ТЕНЕТА Чт, 18.04.2024, 02:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Травень » 10 » Ірина Фаріон: Про безсилля окупаційної влади
15:14
Ірина Фаріон: Про безсилля окупаційної влади
Фаріон1. Символ це те, що з підсвідомости, яка завжди сильніша за свідомість. Червоний прапор у 20-тиліття української незалежности – повна поразка чинної влади як антиукраїнської, окупаційної, маріонеткової у руках Москви. Махаючи цим полотнищем крови замордованих українців, ця влада чинить собі заповільнене, садо-мазохістичне вбивство.

2. Будь-яка війна символами – це набагато глибше і серйозніше, ніж усяка інша. Бо це війна світоглядів, переконань, мети та завдань нації і людини. Все видиме, знаємо, залежить від невидимого. Логічно, що країна вступила у гострий антагонізм між націоналізмом і комунізмом, між націоналізмом і лібералізмом, між націоналізмом і пофігізмом. Усі попередні влади в особах ялових, пострадянських президентів і таких самих біля них "еліт" насправді методично готували це протистояння, яке покликане народити вогонь чистої української нації. Саме у горнилі ВО "Свобода" кується ця нація, і сьогоднішнє протистояння у Львові та Івано-Франківську між минулим і майбутнім найяскравіше це продемонструвало.

3. Народилося нове бандерівське покоління, від якого так сатаніє чинна влада, московські прихвосні типу "Родіни – Уродіни", "Русского единства" (хоч руські – це насправді українці…). У своєму остервенінні вони настільки безсилі і нікчемні, що мусіли, як ті злодії, десь там під Львовом в автобусах, наче у кущах, очікувати, аби їх, виродків темного минулого, у супроводі керованих міліціянтів доправили на Марсове поле. Направду, на поле. Бо серед гущі вільних людей їм не місце. Кількахвилинне розгортання їхнього святилища сатани у їхніх власних очах викликало неабияку екстазу. Ну що ще треба нещасному: червону шмату, на яку навіть бик адекватно реагує!!! Їхнє безсилля таке потворне, що навіть без поблажливої згоди ВО "Свобода" не могли вони виїхати своїми автобусами у морок приреченого на ідіотизм життя.

4. Що зоставили нас ці дегенерати? Певність себе, готовність до найрізноманітніших форм боротьби, аби захистити свою, Богом дану батьківщину від новітніх московських орд, власних яничарів типу цимбалюка, ліберастів та хрунів, що закликають до єдности Бога з Сатаною…

5. У трагікомедії червоного полотнища не обійшлося і без біблійної колізії про Пилата. Янукович начебто вмив руки, не підписавши закону про вивішування "знамені пабєди"…

6. Найважливіше – це учасники кривавої бойні, розв'язаної Гітлером – Сталіним. З якими почуттями вони дожили до сьогоднішнього логічного протистояння? Мій науковий керівник, професор Михайло Худаш, минулого тижня ще встиг, перед учорашнім інсультом, зі слізьми на очах та скорботою і печаллю у голосі сказати: "Хіба можна у цей день думати про щось інше, як лиш про врятоване Богом твоє життя… Подяка Йому за це".

Дивно мені, чому всі як один ветерани-визволителі з центральних каналів говорять до мене мовою окупанта?

Отож, усе на своєму місці. "Свобода" – єдина політична сила, що демонструє найвищу політичну гідність, зрілість та чин. Партія регіонів, комуністи та інша коаліційна потороча – адепти колоніяльного режиму, раби "з кокардою на лобі, лакеї в золотів оздобі". І треті: ні рибо, ні м'ясо; ні босі, ні взуті; ні хлопи, ані баби – для них бо закриті слова Господа: "Хай буде ваше слово: Так, так; Ні, ні, – а що більше цього, то від лихого".

Ірина Фаріон

Категорія: Політика | Переглядів: 539 | Додав: premium78 | Теги: фаріон, свобода | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz