ТЕНЕТА Чт, 28.03.2024, 17:37
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Липень » 11 » Одеські чиновники приховують інформацію про програму заселення сіл Одещини біженцями з країн Азії та Африки
22:02
Одеські чиновники приховують інформацію про програму заселення сіл Одещини біженцями з країн Азії та Африки
одеський нацизм11 липня 2011 року члени обласної організації ВО "Свобода" з місцевими журналістами з офіційним візитом прийшли на прийом до начальна міграційної служби Одеської області Івана Супруновського з метою отримати детальну інформацію про нещодавно оприлюднений намір влади запустити програму із заселення сіл Одещини біженцями з країн Азії та Африки, з наданням їм роботи й житла. Відповідні наміри, нагадаємо, три тижні тому озвучив начальник відділу у справах міграцій Управління міграційної служби в Одеській області Анатолій Максименко у ході прес-конференції в ІА "МОСТ-Одеса".

Однак в єдиний прийомний день на тижні (з 11 до 15 години) Івана Супруновського не виявилось на робочому місці. Уповноважених, хто б міг відповісти на питання, не знайшлось. А Анатолій Максименко, який, власне, озвучив відповідні плани влади, відмовився зустрічатись без санкцій Супруновського. Свободівці подали секретарю запит на отримання публічної інформації і пообіцяли повернутись.

Зазначимо, що про візит націоналісти повідомили ще минулого понеділка. А вже в п'ятницю і сьогодні зранку на дзвінки в управлінні не відповідали.

"Громада має знати, що злочинна влада готує для українців. Цинізму цій програмі не має меж. У час, коли більше половини українців живуть за межею бідності, коли не можуть елементарно забезпечити себе і своїх дітей, коли 7 мільйонів наших співвітчизників вимушені працювати за кордоном, – наші міста і села заселятимуть чужинцями, ще й працевлаштовуватимуть їх.

Сьогодні чиновники поховались від нас, бо реально їм не має що сказати. У разі, якщо конкретних відповідей в установлений законодавством термін не отримаємо – ми прийдемо з пікетом і вимагатимемо звільнення голови облдержадміністрації Матвійчука, як відповідального за те, що відбувається в регіоні", - заявив голова Одеської обласної організації ВО "Свобода" Павло Кириленко.

Прес-служба Одеської обласної організації ВО "Свобода"
Категорія: Кримінал | Переглядів: 629 | Додав: premium78 | Теги: Україна, заселення біженцями, Одещина, синьогнійна банда, програма, свобода, Одеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz