ТЕНЕТА Пт, 26.04.2024, 10:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Серпень » 10 » Резолюція зборів депутатів та громадськості у Львові: ставлення до влади має бути однозначне – як до окупантів-україноненависників
13:57
Резолюція зборів депутатів та громадськості у Львові: ставлення до влади має бути однозначне – як до окупантів-україноненависників
9 серпня 2012 року збори депутатів та громадськості, скликані Львівськими обласними організаціями Всеукраїнського об'єднання "Свобода", Конгресу української інтелігенції та об'єднаної опозиції ВО "Батьківщина", ухвалили резолюцію, в якій закликали підтримати акцію "Україна проти Януковича" і оголосити народний імпічмент президенту Януковичу і всій його команді, не виконуючи її протизаконних наказів, проводячи масові акції непокори.

У тексті резолюції йдеться: "Кримінальний окупаційний режим Януковича, що свавільно узурпував владу в Україні, виконуючи настанови Москви, повів широкомасштабну війну проти нашої нації, всього українства. З цією метою можновладці цинічно ігнорують Конституцію й закони України, протиправно вносять зміни до Основного Закону, зраджують національні інтереси (Харківські угоди тощо), відверто розграбовують багатства країни, проводять так звані "реформи", які довели народ до злиденного існування й неймовірного збагачення купки олігархів, обмежують права й свободи громадян, проводять політичні репресії.

Вони прагнуть знищити українську культуру, спотворюють нашу історію, вбивають національну пам'ять. Особливу ненависть у них викликає найсвятіше для кожного українця – мова. Тому й приймає в брутальний спосіб провладна більшість у Верховній Раді України антиконституційний "мовний" закон Калєснічєнка-Ківалова, що розколює країну, несе пряму загрозу нашій державності.

Попри те, так званий "президент України", "гарант Конституції" В.Янукович, ігноруючи десяту статтю Основного закону, підписує цей закон, який практично зводить на маргінес суспільного життя державну українську мову, що суперечить ще одній – 21-ій статті Конституції, яка наголошує, що при ухваленні нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод(!). Загалом порушено дев'ять статей Конституції.

Чинна влада переступила останню межу, за якою для нас не залишається права на життя, гідне майбутнє наших дітей. Далі мовчати не маємо права.

Системним руйнуванням конституційного ладу в Україні влада поставила себе поза законом, отже остаточно стала нелегітимною, злочинною. Адже стаття 5 Конституції України чітко говорить, що "право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами". Отже, ставлення до такої влади має бути відповідне – як до окупантів-україноненависників.

Щоби врятувати країну від цілковитої руїни, відновити законність і порядок, український народ зобов'язаний спільно постати проти злочинного режиму.

Тож підтримуємо акцію об'єднаної опозиції "Україна проти Януковича" і оголошуємо народний імпічмент президенту Януковичу і всій його команді, не виконуючи її протизаконних наказів, проводячи масові протестні акції непокори.

Жодної співпраці у будь-якій формі з антиукраїнським режимом! Звертаємося насамперед до громадських, культурних діячів і закликаємо вийти з усіх провладних структур: Конституційної асамблеї, громадських рад при Президентові України та обласних держадміністраціях тощо.

Закликаємо членів Партії регіонів, які ще не втратили національної і людської гідності, негайно вийти з партії і публічно засудити антидержавні дії свого керівництва.

Усім українцям одностайно й активно взяти участь у виборчій кампанії з тим, щоби підтримати опозиційні сили і сформувати у Верховній Раді України стійку національно-державницьку більшість та оголосити імпічмент Президенту України і скасувати цей "мовний" закон та інші антиукраїнські закони".

Прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода
Категорія: Протести | Переглядів: 1475 | Додав: premium78 | Теги: резолюція, львів, проти окупації | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz