ТЕНЕТА Пн, 29.04.2024, 01:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Січень » 18 » У пошуках українських терористів
13:45
У пошуках українських терористів
підрив Сталіна- Бачиш ховраха?
- Ні
- І я не бачу. А він є.
цитата з фільму «ДМБ»

Лави української міліції косить жорсткий приступ шизофренії. Чи то влада, очікуючи адекватної реакції від населення України на «непопулярні реформи», дала команду «мочити все, що рухається»; чи то главмусор Могильов перебухав на свята, але факт «на ліцє» - українські силові структури б’ються в нападі терористичної істерії. Справа «голови Сталіна» росте, як на дріжджах. Продовжуються арешти.

В Запоріжжі затримано заступника голови запорізької «Свободи» Юрія Гудименка. Вже кілька днів з ним немає зв’язку. Міліція заперечує факт перебування Гудименка в РОВД, тримаючи його без реєстрації, незаконно; ймовірно, що до нього застосовують тортури.

Була здійснена спроба затримати іншого запорізького свободівця, Артема Матвієнка, але він відмовився виходити з квартири, оскільки міліція не мала документів на його затримання. Тепер в його під’їзді чатує міліція, очікуючи, коли він вийде.

Наразі невідоме місце перебування мешканця Запоріжжя Едуарда Андрющенка, відомого в блогосфері під ніком did_panas 23. Ще до початку терористичної істерії Едуард подав заяву на вступ до «Тризубу». В ніч після вибуху фігури Сталіна Андрющенка затримали. Його три дні допитували в СБУ, і врешті-решт змусили зізнатися в наданні допомоги під час відпилювання голови Сталіна. Але на виході з СБУ Андрющено затримали знову, на цей раз вже працівники міліції. І наразі про його долю нічого невідомо, міліція не надає інформації, де він знаходиться.

На Івано-Франківщині взагалі провели операцію з викриття замаху на життя президента – не більше й не менше. В селі Загвиздя заарештували невідомих, котрі орендували будинок, що знаходиться під трасою зльоту-посадки літаків. На 9 січня був запланований виліт з Івано-Франківська президентського літака. По справі вже проходять автомат, гранати, гвинтівки з оптичними прицілами (хто б сумнівався; і як ще стінгерів там не знайшли?). Губернатор області Вишиванюк вже старанно вилизав владну сраку, висловивши подяку правоохоронним органам за чітку роботу зі знешкодження озброєних людей. Розчулений вірнопідданством президент на всяк випадок до Києва полетів через Львів.

Хроніки подій змушують замислитися: «А чи в Україні ми ще живемо? Може, цей рік ми розпочали у складі, наприклад, Білорусі?». Тепер що, мусора будуть вбачати злочинця і терориста в кожному, хто декларує свою прихильність до націоналістичних організацій? Мені от цікаво, українські мусора на фуражах що носять – тризуб чи радянську зірку? Ми в якій державі взагалі живемо?

Але не ставте таких запитань міністру Могильову – навряд чи він вам відповість. Судячи з усього, Могильов зараз не дуже усвідомлює, на якому світі він знаходиться. 14 січня главмусор України, виступаючи у Верховній Раді, заявив, що володіє інформацією про те, що 22 січня, в день Соборності, на акціях протесту будуть кровопролиття. І міліція готова їх попередити. Жодні заяви про те, що ніяких кривавих акцій протесту ніхто не планував, не змогли збити міністра з правильної лінії – «міліція готова запобігти кровопролиттю!», і хоч ти йому кілка на голові теши.

Все це змушує повірити, що Могильов або імбецил, або провокатор. Вірогідно, що все це поєднано, оскільки зразків такої тупої і відвертої провокації ще треба пошукати. Влада що, готує українцям свій варіант «кривавої неділі»? Як взагалі людям реагувати на такі заяви голови МВС?

Ще менш зрозуміло, як реагувати на заяву МВС про «захист в судовому порядку ділової репутації правоохоронного відомства». Ні, ви лишень почитайте на сайті МВС: «…у інтернет-виданнях з‘явилися заяви, які викривлено трактують дії міліції щодо забезпечення громадського порядку під час масових заходів…при цьому оприлюднюється неправдива інформація, відбувається перекручування фактів…такі дії МВС вважає неприпустимими..».

Це як? Тепер заяви МВС взагалі не можна коментувати? Може, про них навіть думати не можна? У нас який зараз рік, 2011 чи 1984? Якщо голова МВС робить ідіотські заяви, то журналісти в цьому не винні. Хай навчиться мізки включать перед тим, як рота відкривати.

Влада продовжує «крутити гайки»; у когось вже тріщать кістки від того «закручування». Цікаво, чи готова влада до того, що гайки коли-небудь позриває.

http://blog.i.ua/user/3647436/620096/?p=1#comments

Категорія: Політика | Переглядів: 541 | Додав: premium78 | Теги: кат, підрив, банда на захисті абсолютного зла, сталін, Сатана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz