ТЕНЕТА Пт, 29.03.2024, 08:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Серпень » 8 » Вбивць Василя Удода знайдено. За результатами свободівського розслідування
12:33
Вбивць Василя Удода знайдено. За результатами свободівського розслідування
Свободівці провели самостійне розслідування вбивства Василя Удода, який викрив наркокартель на Конотопщині Сумської області. Завдяки широкому розголосу й ретельній роботі свободівців було знайдено вбивць Василя Удода. Наразі їх затримано.

6 серпня голова Конотопської міської організації ВО "Свобода" Артем Семеніхін провів опитування селян та знайшов очевидців розправи над Василем Удодом. Водночас міліція не проводила жодного розслідування. Двоє правоохоронців приїжджали в село, але замість того, щоби опитати місцевих мешканців вони байдикували біля магазинчика.

Свідки, яких знайшов Артем Семеніхін, зазначили, що до вбивства причетні троє селян, які працюють на наркотичних плантаціях.

Артем Семеніхін подав заяву в прокуратуру та МВС про злочин із зазначенням осіб, причетних до вбивства. Паралельно свободівці у Сумах пікетували управління МВС у Сумській області (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031762/), а у Києві відбувся пікет Генпрокуратури із вимогами проведення неупередженого розслідування вбивства та притягнення до відповідальності міліціонерів, які намагаються сфальсифікувати обставини цієї справи (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031761/).

У результаті розголосу справи тіло свободівця Василя Удода за вимогою прокурора міста доправили в Суми на повторну судово-медичну експертизу.

Також міліція відкрила протокол огляду, показала фото, на яких видно, що тіло було понівечено, закидано гіллям та шматтям. Тіло лежить у неприродній позі, рука завернута під спину.

Наразі трьох підозрюваних затримали, а в селі, де було скоєне вбивство, працює 11 оперативників. Проте ще вчора прес-служба УМВС України в Сумській області заявляла про відсутність підстав до проведення розслідування (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031750/).

На місце вбивства приїхала знімальна група МВС, яка вочевидь готує упереджений сюжет. Міліціянти категорично відмовилися від спілкування зі свободівцями, які проводили розслідування.

Аби довершити справу, за яку поплатився життям Василь Удод, свободівці розклеїли листівки із закликом до селян повідомляти про відомі їм факти діяльності наркокартелю. Місцеві жителі відразу відреагували та повідомили свободівцям відому їм інформацію. Ці факти буде передано до відповідних правоохоронних органів.

Прес-служба ВО "Свобода"
Категорія: Кримінал | Переглядів: 936 | Додав: premium78 | Теги: розкрито, наркоділки, розслідування, Удод, вбивство | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz