ТЕНЕТА Пт, 03.05.2024, 18:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Січень » 11 » Заява фракції "БЮТ-Батьківщина"
13:50
Заява фракції "БЮТ-Батьківщина"
БЮТДесятки політиків та громадян, які мали мужність постати проти мафії, кинуті за грати: Юрій Луценко, Анатолій Макаренко, Ігор Діденко, Богдан Данилишин, учасники мітингів на Майдані, непокірні мери та багато інших. Іде відкритий силовий терор проти Юлії Тимошенко. По-звірячому побили депутатів-опозиціонерів у Верховній Раді. Знову жорстоко вбивають журналістів та політиків.

Немає більш трагічного видовища, ніж кримінальні авторитети та їх маріонетки, ряжені в прокурорів, слідчих та суддів. На їх прикладі вони радять виховувати українських дітей. В рік 20-ліття Незалежності, Україна опинилася в ситуації, в якій Радянський Союз зустрічав 1937-й – ювілейний рік жовтневого перевороту. Цей авторитарний режим, як і той, бачить своє спасіння в знищенні нескорених, які продовжують вірити в свободу, справедливість та європейське майбутнє України.

Під новорічну ялинку будівничі «нової країни» підклали українському народові чимало «подарунків». «Плани партії – плани народу»: скасування спрощеної системи оподаткування для малих підприємців, підвищення цін на продукти харчування, газ, електрику, тепло, воду, проїзд. Збільшення не лише пенсійного віку, а ще й тривалості трудового тижня.

Новий Трудовий кодекс, і без того доволі безправних найманих працівників, перетворює на рабів, а селян завдяки намірам Януковича та Азарова продати сільськогосподарську землю, хочуть вигнати з власних осель.

Опозиція протидіє цим намірам влади. Саме тому режим і натравив правоохоронні органи на найбільшу опозиційну силу «Блок Юлії Тимошенко» та її союзників.

Зрозуміло, що головна мішень для Януковича – Юлія Тимошенко. Те, що режим цілить насамперед в неї, ми розглядаємо як вірну ознаку того, що Юлія Володимирівна – на правильному шляху не здалася, бореться. Вони її бояться і тому розпочали травлю ще й її найближчих соратників: Юрія Луценка, Анатолія Макаренка, Богдана Данилишина, Ігоря Діденка та інших.

Особливого цинізму діям влади додає те, що на фоні політичних репресій проти опозиції, переслідування та ув’язнення ні в чому невинних людей, суди та правоохоронні органи покривають масштабну корупцію - оборудки «РосУкрЕнерго», випускають на волю бандитів та вбивць. Наведемо для прикладу лише найсвіжіше повідомлення. Суд Сімферополя визнав провину, але при цьому залишив на свободі 12 міліціонерів, винних у пограбуваннях і побитті громадян! Притчею во язицех стало звільнення з-під варти на підписку про невиїзд сина народного депутата-регіонала Володимира Демішкана, який жорстоко вбив людину та повністю в деталях зізнався в цьому злочині.

А Діденка, Макаренка та Шепітька, «вина» яких лише у тому, що вони захищали державні інтереси і повертали державі її власність, тримають за ґратами!

Юрія Луценка, який відкрито пішов проти мафії, кинули до в’язниці за неправильно нарахований пенсійний вік своєму водію.

Але чи варто було очікувати чогось іншого від режиму, однією з основ якого є кримінальній світ?

В президентських кампаніях 2004 та 2010 року розповідали історію, що гімном України у разі перемоги Януковича стане "Володимирський централ". Помилилися! «Гімном» стала "Мурка". Не до жартів, лише вдумайтеся, керівники Генеральної прокуратури виконують на публічних святкових заходах Партії Регіонів головну пісню кримінального світу «Мурку», а всі присутні в залі під неї встають та дружньо аплодують! Цей факт настільки промовистий, що коментарів не потребує, та й слів просто нема!

Саме з таким «мурчащим» режимом разом з нами сьогодні бореться вся країна.

Ми вимагаємо:

Перше: Януковичу звітувати перед країною про виконання резолюцій Парламентської Асамблеї Ради Європи та Європейського парламенту, які вимагали припинити наругу над демократією.

Друге: припинити політичні репресії проти Юлії Тимошенко та членів її команди.

Третє: звільнити з-за ґрат Юрія Луценка, Ігоря Діденка, Анатолія Макаренка, Богдана Данилишина, Тараса Шепітька, Марію Кушнір та інших політиків, а також активістів Майдану.

Четверте: викликати до Верховної Ради Генерального прокурора Віктора Пшонку та уповноважену з прав людини Ніну Карпачову та провести публічну розмову стосовно політичних репресій в Україні.

П’яте: притягнути до відповідальності урядовців та депутатів-регіоналів, учасників бандитського побиття депутатів-опозиціонерів у стінах Верховної Ради.

Шосте: в п’ятницю запросити до Верховної Ради Міністра внутрішніх справ з доповіддю про розстріл в Одесі політиків, які не належать до Партії регіонів.

Виконання цих вимог засвідчить, що Президент Янукович ще остаточно не переступив межу, яка відділяє Європейську країну від країни з кримінальною диктатурою.

Категорія: Політика | Переглядів: 510 | Додав: premium78 | Теги: проти кримінальної влади, заява, бют | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz