ТЕНЕТА Пт, 29.03.2024, 09:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Липень » 5 » Олег Тягнибок: Режим Януковича застосовує шулерські прийоми в новому законі про місцеві вибори
18:46
Олег Тягнибок: Режим Януковича застосовує шулерські прийоми в новому законі про місцеві вибори
Тягнибок"Правила гри під час гри міняють тільки шулери і шахраї. Сьогодні таке нахабне махлярство ми бачимо у виконанні режиму Януковича, що заповзявся міняти закон про місцеві вибори за 2 місяці до самих виборів. І всім зрозуміло, що робить він це не тому, що раптом зацікавився удосконаленням виборчого законодавства чи наданням громаді реальних механізмів відкликання депутатів, а тому що боїться, що українці позбавлять його влади на місцях. Заради самозбереження режим Януковича намагається запровадити норму про допуск до участі у виборах лише тих місцевих організацій політичних сил, які зареєстровані не менше, ніж за один рік до виборів". Так Олег Тягнибок в ефірі ток-шоу "Шустер live" прокоментував ухвалення в першому читанні законопроекту "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" авторства регіонала Єфремова.

"Зараз відбувається Чемпіонат Світу з футболу і всі ним дуже цікавляться. Уявіть собі, щоби після закінчення першого тайму в роздягальню до команд прийшов представник ФІФА і сказав: "Знаєте, хлопці, ми вирішили, що другий тайм матчу ви будете грати не на футбольні ворота, а на баскетбольний кошик. І забивайте голи не руками, а ногами". Зараз те саме у нас відбувається із законом про місцеві вибори. Якби представники політичних партій наперед знали, що буде введена норма щодо мінімального терміну реєстрації місцевого осередку в один рік – ми би не ліквідовували своїх районних організацій. Бо, скажімо, після президентських виборів "Свобода" розпустила 20 організацій у силу певних дисциплінарних обставин. Хоча, якби було відомо про введення обмеження – ці 20 осередків зараз функціонували би і брали б участь у місцевих виборах. Ще раз наголошу: правил гри під час гри не змінюють.

Якщо ж влада вважає за свій обов’язок змінювати виборче законодавство, то має це робити відразу після виборів. Тоді політичні сили і громадськість будуть готуватися до виборів 4-5 років, орієнтуючись на поточне виборче законодавство.

Гра проти всіх правил давно стала фірмовим стилем режиму Януковича, але це призведе тільки до одного – масштабного виступу українців за свої права та очищення держави від криміналітету", - зазначив лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода".

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Політика | Переглядів: 501 | Додав: premium78 | Теги: шахрайство від партії регіонів, шулерство, тягнибок, про режим януковича, місцеві вибори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz