ТЕНЕТА Пт, 19.04.2024, 09:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Вересень » 26 » У Бердянську “орли Азарова” влаштували “маски-шоу” зі стріляниною в беззбройних робітників
20:15
У Бердянську “орли Азарова” влаштували “маски-шоу” зі стріляниною в беззбройних робітників
податковий рекет зі зброєюУ п’ятницю в Бердянську працівники податкової міліції відкрили стрілянину з травматичної зброї по працівниках одного з підприємств.

Постріли пролунали на території, що належить "Бердянському райагропромзбуту”, куди з обшуком прибула податкова міліція, пише "Репортер Запоріжжя".

"Податкова міліція приїхала на підприємство з обшуком. Там стояла відомча охорона підприємства, яка податкову пускати не хотіла", - розповів співрозмовник видання.

Начальник обласного управління охорони здоров'я Наталія Мотовіца розповіла журналістам, що поранені доставлені до 1-ї міськлікарні Бердянська.

"До 1-ї міськлікарні Бердянська з пораненнями доставлені двоє цивільних і один співробітник податкової міліції. Поранення середнього ступеня тяжкості", - сказала Мотовіца.

За інформацією прокуратури, першими відкрили стрілянину працівники охорони підприємства, а в результаті зіткнення були поранені двоє охоронців і один податківець.

Водночас працівники "Бердянського райагропромзбуту", які були присутні на місці події, стверджують, що єдиними людьми, які стріляли, були "податківці".

"У п'ятницю, 24 вересня, близько 7.00 ранку на територію, де розміщується група підприємств, увірвалися люди в масках і з автоматами, а з ними кілька людей у цивільному. Документи не пред'явили. Заблокували прохідну підприємства і офісний будинок. Близько 500 людей не змогли вчасно потрапити на свої робочі місця", - розповіла юрист підприємства Олена Бодасюк.

"Поки озброєні люди в масках блокували вхід, люди в штатському опечатали всі кабінети офісної будівлі і почали проводити виїмку документації", - додала вона.

За словами юриста, як з'ясувалося пізніше, "податківці" прийшли з метою обшуку підприємства "Емікс плюс", яке в даному приміщенні орендує площу в 15 кв.м.

Юрист також спростувала інформацію про те, що була перестрілка з охороною підприємства. За її твердженням, потерпілими є прості робітники.

В руках "податківців” - травматична зброя (пістолети "Форт-12Р”) за спинами на реміні - автомати

В руках "податківців” - травматична зброя (пістолети "Форт-12Р”) за спинами на реміні - автомати
Водночас прес-служба прокуратури Запорізької області повідомила, що у провадженні слідчого відділу податкової міліції області знаходиться кримінальна справа відносно "директора одного з підприємств Бердянська, який ухилявся від сплати податків в особливо великих розмірах".

"У ході розслідування цієї справи 24 вересня працівниками податкової міліції проводився обшук в орендованих цим підприємством приміщеннях", - сказано в повідомленні.

За даними прокуратури, дана слідча дія проводилася за наявності відповідних підстав, в установленому порядку.

"Під час обшуку співробітниками підприємства був спровокований інцидент, в результаті якого за попередніми даними 4 особи отримали тілесні ушкодження, в їх числі два співробітники податкової міліції. За даним фактом Бердянською міжрайонною прокуратурою проводиться перевірка на відповідність вимог ст.97 КПК України", - сказано в повідомленні.

Водночас з відео інциденту, видно, що представники податкової міліції першими відкрили вогонь по беззбройних людей. В руках "податківців” - травматична зброя (пістолети "Форт”) за спинами на реміні - автомати. Ніякої "охорони підприємств" також не видно.

Від "Аратти”. Мінімальна дистанція, на якій дозволено оборонятися за допомогою пістолета травматичної дії становить від 3-х до 3.5 метрів. Найчастіше фігурує цифра 3.5 метра, хоча, наприклад, у паспорті від пістолета "Форт-12Р" випущеного в 2008 році, прописана мінімальна дистанція використання по живій цілі - 4.5 метра.

Перевищенням меж необхідної оборони визнається умисним заподіянням нападаючому тяжкої шкоди, явно не відповідає небезпечності посягання або обстановці захисту. Дистанція між стріляючим і мішенню - менше пів метра, тому застосування зброї в ситуації, коли необхідно і можливо застосування прийомів тільки рукопашного бою - чисте перевищення меж необхідної оборони.

АРАТТА

Категорія: Кримінал | Переглядів: 592 | Додав: premium78 | Теги: податкова, податковий рекет зі зброєю, рекет, кримінальна окупація, злочинна влада, азаровщина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz