ТЕНЕТА Сб, 20.04.2024, 10:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Грудень » 5 » Олег Тягнибок: Наше завдання не дати поліцейському режиму знищити середній клас
15:44
Олег Тягнибок: Наше завдання не дати поліцейському режиму знищити середній клас
тягнибок"Всеукраїнське об'єднання "Свобода" надаватиме юридичну, організаційну, інформаційну та політичну підтримку підприємцям у випадку репресій влади проти учасників акцій протесту", – заявив Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок 3 грудня 2010 року.

Також лідер "Свободи" зазначив:

"Брутальне знесення наметового містечка підприємців на Майдані Незалежності в чергове підтвердило українофобську суть нинішньої поліцейської держави. Влада крупного капіталу, усвідомивши, що саме середній клас є головною загрозою кримінально-олігархічному режимові Януковича, вдалася до репресій учасників та організаторів акцій протесту проти Податкового кодексу.

Наше головне завдання – не дати владі поодинці винищити середній клас. Всеукраїнське об'єднання "Свобода" надаватиме юридичну, організаційну, інформаційну та політичну підтримку підприємцям, у випадку репресій влади проти учасників акцій протесту.

Будь-які спроби репресій, економічного тиску, адміністративних утисків повинні отримувати негайну солідарну відсіч з боку середнього класу. Цей двобій олігархічно-кримінального кланового капіталу, який захопив владу в країні, з середнім класом, що має стати основою національної держави, – це двобій за майбутнє країни.

Маємо винести й певні уроки з нинішнього протистояння. По-перше, владі вдалося локалізувати виступи проти українофобського режиму та звести їх до вузьких "неполітичних", а суто економічних гасел. Таким чином, підприємців відсікли від іншої частини української нації, яка залишилась осторонь цієї нібито економічної суперечки.

По-друге, владі вдалося обеззброїти рух підприємців, укорінивши у організаторів акції думку, що це протистояння носить неполітичний характер. Наслідок такого кроку очевидний. Як військо напередодні битви без офіцерів, чіткої дисципліни, тактичних навичок і чіткої стратегії, приречене на поразку у боротьбі проти професійного противника, так пряме протистояння підприємців проти олігархічного режиму без політичного проводу було запрограмоване на розгром.

Ще раз заявляю, що питання захисту і розбудови середнього класу – ключове для існування української державності. Сьогодні кожен четвертий свободівець – дрібний чи середній підприємець. Наше завдання, аби, як мінімум 60% українців належало до середнього класу. Так, як це є у розвинутих європейських державах. Кримінально-олігархічні клани ж мають протилежне завдання – знищити середній клас і побудувати суспільство злиднів та олігархів.

На нинішньому етапі боротьба набирає затяжного характеру. Сьогодні наше завдання – організувати рух спротиву теперішній владі по всіх фронтах. Маємо захистити підприємців від чиновницької сваволі, розпочати незалежний профспілковий рух, уберегти робітників від рабського Трудового кодексу, власників житла – від рекетирського Житлового, а найголовніше – усунути українофобський режим, що панує в Україні.

Про жодні компроміси з теперішнім режимом йтися не може. Також очевидно, що програшною є ставка на одні кримінально-олігархічні клани у боротьбі з іншими. Українофобський режим можна перемогти лише внаслідок здійснення усією нацією соціальної та національної революції, із чіткими ідеологічними гаслами та політичним проводом. Боротьба триває". (http://blogs.pravda.com.ua/authors/tiahnybok/4cf8e4dfa50d5/)

Довідка. "Вето Януковича на Податковий Кодекс – це очікуваний політичний маневр влади. Партія регіонів зіграла в поганого і доброго слідчого: регіонали спочатку ухвалили грабіжницький Податковий Кодекс, а тепер руками свого очільника зробили жест милості – наклали вето. Тепер підприємці, роз'їхавшись по домівках, попадуть під жорсткі репресії каральних органів", – заявив лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок 30 листопада 2010 року. http://www.svoboda.kiev.ua/diyalnist/novyny/018032/

"Політика уряду Азарова-Тігіпка-Табачніка та впроваджений ними Податковий кодекс – це ніщо інше, як політика новітнього розкуркулення, мета якого остаточне знищення середнього класу в Україні. Наступним кроком буде ухвалення рабського Трудового кодексу, що перетворить працюючих людей на кріпаків нинішніх олігархів. Якщо цю владу не зупинити, то її дії можуть призвести до новітнього голодомору – геноциду проти української нації. Про це 22 листопада 2010 року заявив голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок під час виступу на акції протесту проти Податкового кодексу на Майдані Незалежності у Києві. http://www.svoboda.kiev.ua/diyalnist/novyny/017852/)

Відповіддю середнього класу на цей наступ влади має стати національна і соціальна революція, адже саме через такі революції відбулося становлення середнього класу практично в усіх європейських країнах. Проте для того, щоби здійснити революцію, люди, які сьогодні стоять біля Верховної Ради, мають висувати не виключно вузькі економічні вимоги, а, передусім, іти із чітко сформульованою політичною програмою - зазначив 18 листопада 2010 року під час виступу біля Верховної Ради голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок. http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/017793/

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Політика | Переглядів: 505 | Додав: premium78 | Теги: Майдан, тягнибок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz