ТЕНЕТА Вт, 19.03.2024, 05:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Майдан
молодьЗ тезою, що давно настав час піднімати народ на боротьбу проти влади, неспроможної керувати країною, погодилися 56,9% молодих людей, 49,8% людей середнього віку і 46,3% старших. Найменше з цим незгодні молоді - 16,4%. Завагалися з відповіддю 26,6% молодих. Про це засвідчать результати соціально-психологічного опитування Інституту соціальної та політичної психології НАПН України, повідомляє ZN.UA

«Молодь завжди більше готова йти на барикади. Старші люди зважують, що можуть втратити, а чого — досягти, вдаючись до протестних дій. Проте й серед них висока частка тих, хто вважає, що слід піднімати народ на боротьбу. Якщо до цього справді дійде, то реальна кількість людей, які вийдуть на вулиці, буде в кілька разів меншою. Але відомо, що для здійснення революції ... Читати далі »
Категорія: Майдан | Переглядів: 544 | Додав: premium78 | Дата: 28.08.2011 | Коментарі (0)

повалення режимуУкраїнці не просто приходять до ідеї неминучості озброєного повстання — з
кожним днем вони все більш готові до силового вирішення питання власних
прав. Про це пише українська преса. І навряд чи їх вже зможуть зупинити
і голені «братки», що звично наймаються Партією регіонів для фізичного
протистояння людям, і продажна, до кінця прогнила міліція, яка частково
втіче, а частково підтримає народ у момент збройного повстання.
Партія регіонів дуже круто узялася за бандитські методи в країні, що
встигла відвикнути від тотального страху і звикла до якоїсь, хай і
символічної, свободи. Закони бізнесу Донбасу, за якими будь-яка успішна
справа бізнесмена, що не має «даху», повинна передаватися у власність
Ріната Ахметова із закріпленням за колишнім власником лише 10% від
 власності замість ста, не прижив ... Читати далі »
Категорія: Майдан | Переглядів: 502 | Додав: premium78 | Дата: 09.06.2011 | Коментарі (0)

63% львів'ян відчувають назрівання в Україні революційних настроїв. До протестів готова не лише молодь, а й люди середнього віку, а також не менше третини людей старшого віку. При чому, вийти з протестами готові як робітники, так і керівники зі службовцями, а також підприємці. Про це свідчать результати опитування, проведеного 19-26 травня у Львові Соціологічною групою "Рейтинг".

"Останні дослідження свідчать про продовження зростання протестних настроїв у суспільстві. Так, у грудні минулого року лише 42% опитаних мешканців Львова погодилися з тезою, що в Україні назрівають революційні настрої, у березні цього року – 57%, а у травні – вже 63%.

До протестів готова не лише молодь (половина), а і люди середнього віку (близько половини), а також не менше третини людей старшого віку.

Якщо говорити про загальні тенденції, вийти з протестами більше готові чоловіки, ніж жінки, з відносно вищими доходами та вищим рівнем освіти. Разом з тим, високий протест ... Читати далі »
Категорія: Майдан | Переглядів: 562 | Додав: premium78 | Дата: 02.06.2011 | Коментарі (0)

віче29 травня 2011 року на 10-тисячному вічі "Проти свавілля панівного режиму! За соціальну та національну справедливість! За свою Свободу!" було ухвалено резолюцію, що складається із трьох пунктів – щодо червонопрапорної істерії; провокації московських емісарів у Львові 9 травня; терор проти українців, що відкрито виступають проти свавілля режиму Януковича: 1. Засудити як провокацію т.зв. Закон про червоні прапори, ухвалений 21 квітня Верховною Радо і підписаний Януковичем. Вимагати від депутатів Верховної Ради від Львівщини звернутися до Конституційного Суду щодо цього закону.

2. Вся вина за події, що відбулися 9 травня у Львові, цілком і повністю лежить на владі. Стало цілком очевидним, що режим Януковича, в парі з емісарами з Москви від початку до кінця з ... Читати далі »
Категорія: Майдан | Переглядів: 593 | Додав: premium78 | Дата: 30.05.2011 | Коментарі (0)

майданГлуховський Михайло

Субота, 18 грудня. На годиннику близько 22:00. Разом із опозиціонерами Артемом і Олесем їдемо з офісу руху «За Свободу». Телефон Олеся задзвонив. Виявилося, знайомих дівчат-активісток затримали на вулиці за розклеювання агітаційних листівок десь неподалік. В машині тиша. Олесь слухає у телефоні, про що говорять міліціянти. Дівчата встигли подзвонити до того, як телефон забрали. Згодом зв‘язок перервався. - Мабуть, їх затримали і забрали телефони, - припустив один з хлопців. Як виявилося пізніше, революціонерок не стали затримувати, обмежившись попередженням. Тоді ще ніхто не знав, що затримання і арешти наступного дня будуть настільки масовими.

До питання про конспірацію

Бути вільним від всеосяжного “ока” місцевого КГБ дуже важко. Всі телефоннні номери (SIM карти) реєструються із паспортом. Так с ... Читати далі »

Категорія: Майдан | Переглядів: 586 | Додав: premium78 | Дата: 24.12.2010 | Коментарі (0)

майданРозгон наметового містечка на Майдані - це політична помилка влади.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко.

"Владі не слід було чіпати цей Майдан. Він повільно помирав у власних протиріччях. Якщо вже президент та прем'єр пішли пити чай до протестувальників, то після цього через кілька днів його не слід було розганяти. Однак після того, як півтори тисячі озброєних людей розігнали 30 мітингувальників, вони цим самим надали їм героїчного ореолу. Це звичайна політична безголовість влади та спроба копіювати методи офіційної Москви", - зазначив він.

Зокрема, політолог не виключає, що навесні на Майдан можуть знову вийти підприємці.

"Бо почне знову діяти Податковий кодекс, а оскільки створена жорстка вертикаль, то в кожній області цей кодекс буде діяти настільки, наскільки можна буде " ... Читати далі »

Категорія: Майдан | Переглядів: 591 | Додав: premium78 | Дата: 04.12.2010 | Коментарі (0)

Франківськ25 листопада 2010 року під час пікетування Івано-Франківської ОДА представниками малого та середнього бізнесу, учасники акції протесту звернулись до ВО "Свобода" з проханням очолити подальші акцій протесту підприємців.

До кількох сотень мітингувальників, які зібрались цього дня перед будинком Івано-Франківської ОДА, вийшов керівник секретаріату міської організації ВО "Свобода" Руслан Марцінків. Після розмови підприємців з одним із лідерів "Свободи" у Івано-Франківську, вони одностайно підтримали звернення, в якому попросили націоналістів стати на чолі їхніх подальших акцій проти нового Податкового кодексу.

Першу таку акцію свободівці разом із підприємцями запланували на понеділок, 29 листопада. У цей день, о 10 годині, розпочнеться велелюдний мітинг під стінами Івано-Франківської облдержадміністрації. По його завершенні ... Читати далі »

Категорія: Майдан | Переглядів: 527 | Додав: premium78 | Дата: 25.11.2010 | Коментарі (0)

Тягнибок"Політика уряду Азарова-Тігіпка-Табачніка та впроваджений ними Податковий кодекс – це ніщо інше, як політика новітнього розкуркулення, мета якого остаточне знищення середнього класу в Україні. Наступним кроком буде ухвалення рабського Трудового кодексу, що перетворить працюючих людей на кріпаків нинішніх олігархів. Якщо цю владу не зупинити, то ці її дії можуть призвести до новітнього голодомору – геноциду проти української нації. Тому цей злочинний режим олігархів потрібно негайно зупинити". Про це 22 листопада 2010 року заявив голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок під час виступу на акції протесту проти Податкового кодексу на Майдані Незалежності у Києві.

"Сьогодні влада розуміє, що вона має зробити все, щоби розколоти українське суспіль ... Читати далі »

Категорія: Майдан | Переглядів: 607 | Додав: premium78 | Дата: 22.11.2010 | Коментарі (0)

Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz