ТЕНЕТА Вт, 23.04.2024, 13:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Липень » 13 » “Всьо будєт Донбасс”: “донецькі” продовжують бикувати або Що таке “близнюківщина”
16:08
“Всьо будєт Донбасс”: “донецькі” продовжують бикувати або Що таке “близнюківщина”
голубі мериГоловний редактор видання "Новості Донбасса” Олексій Мацука повідомив, що мер Краматорська Геннадій Костюков намагався його побити.

Інцидент стався увечері 12 липня на стоянці біля будівлі Донецької обласної держадміністрації після представлення нового голови Донецької ОДА Андрія Шишацького, повідомляє Кореспондент.net.

"На парковці біля будівлі облдержадміністрації залишилися стояти мер Слов'янська Неля Штепа і Костюков. Вони щось обговорювали. Я, виконуючи свої обов'язки журналіста, попросив у Штепи коментар щодо можливого порушення кримінальної справи прокуратурою за підозрою в перевищенні мером службових повноважень", - повідомив Мацука в своєму блозі.

За його словами, Штепа заявила, що нічого про це не знає, а Костюков вирішив її захистити від "настирливого журналіста". "На відео чутно, як на задньому фоні Штепа каже йому: "Спасибі", очевидно за те, що він заховав її від камери. Спочатку Штепа спробувала зупинити Костюкова, але він відповівши їй: "Почекай", перервав мою бесіду з мером Слов'янська і почав рухатися в мій бік", - пише Мацука.

Як повідомляє у своєму блозі журналіст, Костюков почав наступати йому на взуття. Редактор видання вважає, що "так роблять бандити на вулиці, коли хочуть пограбувати людину, щоб потім завдати удар в обличчя супротивника". При цьому мер штовхав грудьми в груди журналіста.

"На моє прохання представитися, Костюков відповів, що його прізвище... Іванов. Наголошу, що все це відбувалося не на кухні вдома у Костюкова, а прямо на території адміністрації, яка утримується за гроші платників податків", - зазначив Мацука.
Національна спілка журналістів України включила Нелю Штепу до списку чиновників і власників ЗМІ, які порушують права журналістів

Він додав, що Штепа спостерігала з боку, як її колега "спілкується" з журналістом. "Точно так само спостерігали помічники Штепи, і якби там почалася бійка - ніхто навіть не зрушив би з місця. Чоловік Штепи і, за сумісництвом - її водій, теж підключився - коли я спробував зняти реакцію Штепи на дії Костюкова - її чоловік став перед камерою, щоб заступити собою її силует ", - повідомив журналіст.

"Навіщо він це зробив і чому мер Краматорська так поводиться - мені абсолютно незрозуміло. Однак цей інцидент зайвий раз доводить, в якому дикому, середньовічному суспільстві ми живемо, і які люди нами правлять", - резюмував він.

Нагадаємо, раніше Національна спілка журналістів України включила Нелю Штепу до списку чиновників і власників ЗМІ, які порушують права журналістів. В присутності відеокамер Штепа обізвала журналістку "сукою".

Олексій Мацука нагадує також, - що Костюков крім того, що обрався мером Краматорська в 2006 році, є бізнес-партнером екс-губернатора Донеччини Близнюка - він з 1995 по 2006 рік керував компанією «Енергомашспецсталь», якою останнім часом керував Сергій Близнюк - син губернатора. Сам екс-губернатор родом з Краматорська, - чим щоразу хизується перед журналістами. Штепа і Костюков вважаються людьми Близнюка і його «улюбленцями». Стиль поведінки людей, подібних цим, в області всі умовно називають - "близнюківщина”.

АРАТТА

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1239 | Додав: premium78 | Теги: Донбас, аратта, кримінал, краматорська, костюков, бикують, штепа, Краматорськ, голубі мери, мер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz