ТЕНЕТА Пт, 19.04.2024, 23:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Грудень » 21 » Євросоюз не підпише договору про асоціацію до виборів
17:10
Євросоюз не підпише договору про асоціацію до виборів
європаЄвросоюз не підпише договору про асоціацію з Україною до проведення чесних та демократичних виборів до Верховної ради восени 2012 року.

Про це заявив у своєму блозі депутат Європейського парламенту, котрий входить в групу соціал-демократів (S&D), Марек Сівець, передає УНІАН.

Він відзначив брак цілісних коментарів після понеділкового саміту Україна-ЄС в Києві, зауваживши, що оголошене на ньому завершення переговорів в питанні договору про асоціацію насправді "не є жодним успіхом".

"Договір міг бути парафованим, але це не сталося", - відзначив він.

Сівець написав, що Євросоюз на найвищому рівні озвучив проблему з українським правосуддям, назвавши яскравим її свідченням випадок арештованої у серпні екс-прем`єра України Юлії Тимошенко.

"Як ключову умову подальшої співпраці, ЄС домагається повних реформ правосуддя, згідно із міжнародними стандартами. Додатково звертає увагу на питання свободи медіa та українські недоліки тут", - відзначив він.

Депутат, котрий працює в Європарламенті з моменту вступу Польщі в Євросоюз в 2004 році, написав, що заплановані на осінь наступного року парламентські вибори в Україні стануть "лакмусовим папірцем якості української демократії".

"Перекладаючи цитати Германа Ван Ромпея (на саміті) на практичну мову - до виборів в Україні ситуація буде заморожена. Якщо вони відбудуться при схваленні міжнародних спостерігачів, то є шанс, що до угоди про асоціацію можна повернутися. Якщо ні...", - резюмував він.
Категорія: Економіка | Переглядів: 633 | Додав: premium78 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Каменяр  
0
Розвідки країн ЄС інформують свої уряди про те, що рейтинг партії регіонів наближається до нуля. Інформують також про те, що Партія Регіонів на чолі з Януковичем готують тотальну фальсифікацію виборів. На жаль опозиційні сили в Україні, як і влада теж знаходяться під контролем масонів-олігархів і знову будуть пхати в списки олігархів, які будуть платити, як це було на попередніх виборах вождям партій за місця в списках, а потім спокійно перейдуть до фракції партії регіонів. В верхівці ПР розглядаються кандидати кандидатури, на сьогодні поки що безпартійних олігархів, бізнесменів, які повинні отримавши кошти від ПР, передати їх Батьківщині, Яценюку, НУ, Свободі та іншим так званим опозиціонерам за прохідні місця в списках "опозиції" А тому на сьогодні єдиною справжньою опозиційною силою являється ВГО Всенародний Фронт Портятунку Укрїни, який буде виставляти на мажоритарні округи кандидатів з програмою Фронту, яка сьогодні найбільшг радикальна та має рейтинг 80-90% голосів виборців, які з нею ознайомились Програма Фронту оприлюднена на сайті http://lalak.org.ua/ для всенародного обговорення.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz