ТЕНЕТА Пт, 29.03.2024, 10:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Березень » 11 » Хроніки зрад
21:06
Хроніки зрад
шахи"Прудкий" б'ютівець Березкін

Фракція БЮТ у Верховній Раді подарувала регіоналам чергову депутатську "тушку", яку викохала у своїх лавах. Кіровоградський промисловець Станіслав Березкін, який усього два тижні тому замінив у парламенті обраного міським головою Кременчука Олега Бабаєва, – переметнувся у провладну коаліцію. Голова Наглядової ради ЗАТ "Креатив" Станіслав Березкін донедавна вважався одним із спонсорів Блоку Юлії Тимошенко. 15 лютого він склав присягу народного депутата України, а вже 1 березня перебіг під прапори Партії регіонів. На погляд свіжоспеченого нардепа-"тушки", у його вчинку нібито немає нічого дивного, і "зрадою" це, мовляв, називати не можна. Свій вчинок Березкін, як то заведено серед запроданців, виправдовує великодушними поривами. "П'ять років країна стояла на місці, – цинічно просторікує нардеп, – якщо закони працюватимуть на її благо, то в чому тут зрада? Я просто прийшов працювати для країни". Цікаво, які саме ухвалені регіоналами закони, на думку Березкіна, працюють – для країни?

Відтак нині сама фракція Партії регіонів у ВР налічує 184 "багнети" – більше половини від підконтрольної їй же конституційної більшості. Натомість у "БЮТ-Батьківщині" залишилося наразі 105 нардепів. Себто, з-під біло-сердешних прапорів вже розбіглася добра третина фракції – 51 "воїн світла" (на останніх парламентських виборах БЮТ отримав 156 мандатів).

Показово, що останній перекинчик – Станіслав Березкін – просто повторив "подвиг" Олега Бабаєва, який звільнив для нього парламентське крісло. Нагадаємо, що депутат від БЮТ Олег Бабаєв, якого обрали міським головою Кременчука, здобув своє крісло з допомогою опозиційних прапорів. А вже на першій сесії новообраної Кременчуцької міськради заявив про вихід з очолюваної Юлією Тимошенко партії "Батьківщина". "Для того, щоб в одностайній праці нам не заважали ні минулі образи, ні партійні розбіжності, я подаю особистий приклад виключно міського патріотизму", – пафосно проголосила свіжоспечена "тушка" Бабаєв. За словами новообраного зрадника-мера, "виключно в тісній взаємодії з центральною владою і тільки спираючись на побажання всіх верств населення міста, ми доб'ємося швидкого і справжнього процвітання". Ох, і лукавство ж!

Отож на тепле місце одного перебіжчика приходить наступний. Отака тяжка (хі-хі, любі мої!) політична карма – зрадник на зраднику зрадником поганяє. Як кажуть, що посієш…

Бориспільські "тушки"

У Бориспільській міській раді утворилася нова промерівська депутатська більшість, яка назвалася "Порядком, стабільністю, розвитком" – за однойменною передвиборною програмою А. С. Федорчука, якого висувала на посаду міського голови Партія регіонів. Нічого нового українці не дізналися, коли почули що до цієї більшості увійшли нашоукарїнці, батьківщинівці, Яценюкові фронтовики і Кличкові "ударники". Про це на останній сесії Бориспільської міської ради заявив депутат В. І. Шалімов, який очолював Бориспільську міську організацію партії "Наша Україна", яка його й висунула кандидатом у депутати міськради. Аби здатися уже, так би мовити, "остаточно і безповоротно", Володимир Ілліч (!) написав ще й заяву про вступ до Партії реґіонів. До Шалімова доєдналися: Ю. Пасенченко ("Наша Україна"), І. Манько ("Батьківщина"), П. Ляшенко ("Батьківщина"), А. Черницька ("УДАР") та Б. Шапіро ("УДАР"). До "більшості" увійшли також представники "Фронту змін" Арсенія Яценюка. Цікаво, як пан Яценюк, який всюди заявляє про опозиційність своєї політичної партії, коментуватиме таку ситуацію? Коли ж депутат-свободівець І. В. ПЕТРЕНКО запропонував внести до регламенту Бориспільської міської ради розділ про опозиційну діяльність, міський голова Федорчук категорично заявив, що опозиції у міській раді не буде. Але оскільки там є свободівці – то таки буде!

Вдавані вінницькі "опозиціонери"

1 березня відбулася сесія Вінницької міської ради. До порядку денного депутати-свободівці Володимир БАЗЕЛЮК і Антон БОЙДАЧЕНКО внесли питання про звернення від імені міської ради до керівництва держави з приводу масових політичних репресій в Україні. Керівництво Вінницької міської ради на чолі з В. Гройсманом не дало можливості депутатам від "Свободи" оприлюднити звернення і перенесло його в розділ "Різне". З цим погодилась більшість присутніх депутатів, що, фактично, звело нанівець розгляд питання, оскільки з "Різного" рішень не ухвалюють. Попри це, Володимир Базелюк виступив з промовою про масові політичні репресії, які здійснює чинний режим на чолі з Януковичем.

Таким чином, більшість депутатів у Вінницькій міській раді, зокрема й так звані "опозиціонери", фактично схвалили тиск на патріотів і відродження сталінізму. Подібну "опозиційність" проявили й депутати Чечельницької районної ради на Вінниччині. 2 березня на черговій сесії два депутати від "Свободи" – Михайло КИЧА і Олена ШЕВЧУК – запропонували розглянути звернення до керівництва держави щодо політичних репресій в Україні. Більшість депутатів ради вперто не хотіли вносити питання до порядку денного взагалі. Коли ж Михайло Кича все-таки зачитав звернення, пропонуючи засудити масові політичні репресії в Україні, "за" проголосували тільки 2 депутати від "Свободи" і один від "Єдності". Вдавані опозиціонери від "Батьківщини" вкотре "стушкувалися"…

Газета ВО "Свобода"

Категорія: Політика | Переглядів: 563 | Додав: premium78 | Теги: тушки, зради, верховна зрад, бют | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz