ТЕНЕТА Пт, 19.04.2024, 22:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Грудень » 5 » Хто вони – свободівці, які увійшли до керівних органів Львівської обласної ради
15:42
Хто вони – свободівці, які увійшли до керівних органів Львівської обласної ради
свободаВідбулася перша сесія Львівської обласної ради VI демократичного скликання, у якій, нагадаємо, працює 41 депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Сесія обрала керівні органи ради та затвердила склад депутатських комісій. Головою Львівської обласної ради став свободівець Олег Панькевич, а його першим заступником - свободівець Петро Колодій. Представники Всеукраїнського об'єднання "Свобода" очолили також сім депутатських комісій із 14, а у решті комісій стали заступниками та секретарями. Усі депутати-свободівці, котрі увійшли до складу керівних органів ради, - це фахівці своєї справи, люди, котрі мають необхідні для такої роботи досвід та знання.

Так, голова Львівської обласної ради Олег Панькевич має дві вищі освіти, – історика та юриста. Чотири рази обирався депутатом місцевих рад - Бродівської районної та, тричі, - депутатом Львівської обласної ради. Після перемоги Помаранчевої революції у 2005 році був призначений на посаду голови Бродівської райдержадміністрації, з якої його незаконно звільнили за політичні переконання. На цьогорічних місцевих виборах переміг по цьому ж Бродівському виборчому округу з великим відривом від решта конкурентів, що засвідчило незаплямовану репутацію та високий авторитет Олега Панькевича у жителів Бродівщини. Займає посаду заступника голови ВО "Свобода" з питань національної пам'яті та координації роботи депутатів.

Перший заступник голови Львівської обласної ради Петро Колодій закінчив Львівський політехнічний інститут та Національну академію державного управління персоналом. Працював заступником директора на кількох приватних підприємствах. У 1998-2002 роках – голова правління АТЗТ "Атмосфера-центр". У 2006-2010 роках - депутат Львівської обласної ради V демократичного скликання. Із вересня 2009 року – заступник голови Львівської обласної ради.

Свободівець Ярослав Качмарик, який очолив комісію з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності, - у 1992 році захистив дисертацію кандидата економічних наук у Київському науково-дослідному інституті торгівлі та громадського харчування. Ярослав Качмарик працює доцентом на кафедрі економіки підприємства Львівської комерційної академії.

Свободівець Михайло Задрожний, який очолив комісію з питань промисловості, ЖКГ, енергоефективності, транспорту та зв'язку - обирався депутатом Дрогобицької районної ради у 1998-2002 та у 2002-2006 роках. Був депутатом Львівської обласної ради V демократичного скликання. Депутат-свободівець закінчив Рівненський інститут водного господарства, Львівський торгово-економічний інститут, Львівську комерційну академію, факультет післядипломної освіти за спеціальністю "Фінанси". У минулому скликанні Михайло Задорожний очолював постійну депутатську комісію Львівської обласної ради.

Депутат від ВО "Свобода" Пилип Пилипенко, який очолив комісію з питань регулювання земельних відносин, адміністративного-територіального устрою та планування територій, архітектури та будівництва, – авторитетний науковець в царині правознавства. Пилип Пилипенко очолює кафедру трудового, земельного та екологічного права юридичного факультету Львівського державного університету імені І.Франка. У 1985 році захистив кандидатську дисертацію, а у 2001- докторську. У 2004 році отримав вчене звання – професор. Досліджує правове забезпечення трудових відносин в умовах переходу України до ринкової економіки. Автор численних наукових монографій, статей, методичних розробок, навчальних посібників, співавтор підручників з основ правознавства та трудового права для студентів. У 2006 році Пилип Пилипенко був обраний депутатом Львівської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", очолював постійну депутатську комісію з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем.

Комісію з питань екології, природних ресурсів та рекреації очолила депутат від ВО "Свобода" Ірина Сех, яка раніше працювала членом цієї комісії. Ірина Сех має дві вищі освіти – закінчила Тернопільський педінститут, а згодом - ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю правознавство. Із посади заступника директора Бродівської гімназії перейшла працювати помічником народного депутата Олега Тягнибока. Приймала людей у громадській приймальні, переважно допомагаючи у вирішенні соціальних питань. На виборах 2002 року ВО "Свобода" у Бродівському районі набрала великий відсоток голосів. Ірина очолила першу в Україні фракцію ВО "Свобода" у Бродівській районній раді. Будучи депутатом минулого скликання, відзначилася найбільшою кількістю депутатських звернень і запитів. Ірина Сех - голова Львівської обласної організації ВО "Свобода" і зараз очолила фракцію ВО "Свобода" у Львівській обласній раді.

Комісію з питань депутатської діяльності, етики та регламенту очолив депутат від ВО "Свобода" Михайло Барбара. Михайло Барбара має дві вищі освіти - закінчив Львівський державний університет ім.І.Франка за спеціальністю історія та юридичний факультет цього вишу за спеціальністю "Правознавство". У 1994 році був обраний депутатом Новояворівської міської ради, з 2002 року - депутат Львівської обласної ради.

Комісію з питань молодіжної політики і фізичної культури очолив свободівець Тарас Скиба. Тарас Скиба закінчив Львівський державний інститут фізичної культури, є магістром фізичного виховання і спорту. З 1993 року належить до організації "Спадщина", один із засновників Львівської обласної молодіжної громадської організації "СОКІЛ". Працював помічником-консультантом депутата Львівської обласної ради.

Комісію з питань контролю за ефективністю використання державної та обласних програм та інших рішень ради очолив депутат від ВО "Свобода" Михайло Блавацький. Михайло Блавацький має вищу освіту – закінчив Львівський сільськогосподарський інститут. З 2006 року працював депутатом Кам'янко-Бузької районної ради від ВО "Свобода". З 2009-го був депутатом Львівської обласної ради. Михайло Блавацький неодноразово ініціював та очолював тимчасові контрольні комісії Львівської обласної ради, зокрема щодо розкрадання коштів, виділених на ліквідацію наслідків стихійного лиха – повені, щодо використання коштів, виділених на ремонт доріг.

Заступник голови комісії з питань розвитку села та АПК свободівець Ігор Барановський – успішний підприємець. 1994 року створив власне приватне підприємство "Пласкоп", яке займається міжнародними автомобільно-вантажними перевезеннями.

Секретар комісії з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем Олександра Небожук – закінчила аспірантуру ЛНУ ім.. І Франка, вчитель історії та правознавства у ліцеї м. Великі Мости. 2002 року обиралася депутатом Великомостівської міської ради, з 2006 року була депутатом Сокальської районної ради, секретарем комісії з питань бюджету та економіки.

Заступник голови комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації Теодор Кукуруза – відомий композитор та виконавець українських пісень, автор 4 пісенників. Переміг по Золочівському мажоритарному округу. Секретар цієї комісії Іван Грицьків, інженер-програміст за фахом, - є автором та розробником проекту "Таємниця Щастя" (УГКЦ) – першої всеукраїнської антикризової християнсько-психологічної та медично-оздоровчої програми.

Секретар комісії з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв'язків з українцями за кордоном Ярослав Кравченко від 1986 року викладає мистецтвознавчі дисципліни на кафедрі історії та теорії мистецтва Львівської національної академії мистецтв, де пройшов шлях від викладача до професора цієї кафедри. Член Національної Спілки художників України. Ярослав Кравченко був депутатом Львівської обласної ради попереднього скликання.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода"

Категорія: Політика | Переглядів: 732 | Додав: premium78 | Теги: місцеві ради, львів, свобода, Львівська область | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz