ТЕНЕТА Сб, 20.04.2024, 13:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Лютий » 2 » Кримінальна хунта фальсифікує голосувпання у ВР
14:07
Кримінальна хунта фальсифікує голосувпання у ВР
Ар'євВчорашній факт фальсифікації голосування за зміни до Конституції карткою депутата Володимира Ар’єва, який в цей час знаходився в літаку, має бути обов’язково розслідуваний, оскільки це є кримінальним злочином.

Так вважає депутат Верховної Ради від «Народної самооборони» Тарас Стецьків, повідомила прес-служба партії.

«Те, що Ар'єв показав свою картку в США, а вона в цей час «голосувала» у Верховній Раді, означає тільки одне: хтось без його відома взяв дублікат картки і нею проголосував. Це неможливо без керівника апарату ВР Зайчука і неможливо без санкції спікера Володимира Литвина. Це означає, що має місце вчинення кримінального злочину і посадові особи мусять бути притягнені до кримінальної відповідальності», - заявив «самооборонець».

«Одного цього факту достатньо для подання до Конституційного Суду і визнання вчорашнього голосування про перенесення виборів до Верховної Ради на жовтень 2012 року сфальсифікованим», - вважає Стецьків.

«Після вчорашнього голосування Верховна Рада, як один з органів державної влади, є нелегітимною. А до цього нелегітимним став сам президент, якому Конституційний Суд незаконно присвоїв повноваження, з якими його не обирали на цю посаду», - наголосив депутат.

На думку Тараса Стецьківа, вчорашня фальсифікація голосування в парламенті стала апофеозом делегітимізації нинішньої влади.
Нардний депутат Володимир Ар’єв з карткою для голосування у американському аеропорту

Як повідомлялося раніше, вчора народний депутат Володимир Ар'єв публічно заявив, що не брав участі у голосуванні за законопроект про внесення змін до Конституції.

«Я в США, з карткою для голосування». Про це заявив народний депутат Володимир Арєв відразу по приземленню літака в аеропорту у Вашингтоні о 23.30 за київським часом.

Я з карткою для голосування. А вона «проголосувала» за зміни до Конституції. Буду ініціювати внутрішнє розслідування у Верховній Раді!», - наголосив народний депутат.

Ар’єв заявив, що «такої наглої фальсифікації ще не було!». Одна справа, що картка спрацьовує начебто випадково, інша, як у його випадку, картка взагалі у момент голосування знаходилася у літаку на висоті 10 тисяч метрів.

«Проти такого нахабства треба боротися і боротися жорстко», - упевнений політик.

Ар’єв додав, що окрім фото, яке він відразу зробив в американському аеропорту, у нього є понад 10 свідків, в тому числі американці.

«Цей факт обурив так, що втому від перельоту як рукою зняло. Обурені всі. А цей випадок стане найсвіжішим доказом «демократії» в Україні, про яку ми тут розповідатимемо на усіх зустрічах», - наголосив Володимир Ар’єв.

Нагадаємо, що 1 лютого о 7.00 із аеропорту «Бориспіль» до Вашингтону вилетіла українська делегація для зустрічі із представниками Конгресу та Держдепартаменту США. Голосування по законопроекту про внесення змін до Конституції відбувалося після 12 години.

Категорія: Кримінал | Переглядів: 704 | Додав: premium78 | Теги: кс, зміна конституції, фальсифікація, ВР, Ар'єв, кримінал, банда регіонів, голосувань у ВР, Стецьків, хунта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz