ТЕНЕТА Пт, 26.04.2024, 22:54
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Українська молодіжка зупинила голандську машину
16:15
Українська молодіжка зупинила голандську машину
молодіжкаМолодіжна збірна України з футболу, 12 жовтня програла матч-відповідь за вихід на чемпіонат Європи 2011, але вболівальники покидали стадіон в піднесеному настрої.

Перед звітним поєдинком, наставнику молодіжної збірної України Павлу Яковенку, потрібно було змусити своїх підопічних забути результат першого матчу в Голландії.Звичайно, перемога з рахунком 3:1 в гостьовому поєдинку, будь-яку команду зробить фаворитом напередодні домашньої зустрічі. Дійшло до того, що перед поєдинком деякі вболівальники, сміливо заявляли, що на Україну очікує легка прогулянка. Проте, фахівці були зовсім іншої думки. За їхніми прогнозами, успіх у першому матчі не обіцяв легкого життя нашим футболістам і шанси на перемогу у двохматчевому протистоянні приблизно рівні.

Голландці прибули в Україну в хорошому настрої і збиралися зробити усе для досягнення позитивного для себе рахунку. На словах це підтвердив головний тренер голландської збірної Корнеліус Пот:«Своїм підопічним я говорив не розкидатися такими шансами, адже у них більше не буде можливості зіграти на турнірі такого рівня. Після чемпіонату Європи багато хто вже не зможе виступати за молодіжну збірну. А у своїх клубах вони такий досвід не отримають. Ми маємо намір вирішити завдання в Києві. Як саме? Саме про це я зараз і думаю».

Втім, Яковенко вже давно зарекомендував себе прекрасним психологом, тому фахівці були впевнені, що незважаючи на перемогу у першому матчі, він зможе налаштувати своїх підопічних належним чином. Крім того, футболісти нашої молодіжної збірної, закликали вболівальників прийти на стадіон і підтримати їх у вирішальній грі року.

Відверто кажучи, в це мало вірилось, але вболівальники не підвелиі майже повністю заповнили трибуни стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського.

У стартовому складі молодіжної збірної України, в порівнянні з першим поєдинком, відбулася одна заміна. Та й та була вимушена. Через травму не зміг прийняти участь в матчі Ярослав Ракицький, якого замінив Антон Путівцев. Саме Ракицького, як потім виявилося» дуже часто не вистачало нашій команді по ходу матчу. Перші хвилини, якого підтвердили слова фахівців.

Голландці відразу захопили ініціативу, а у наших футболістів навпаки мало, що виходило. Більше того, оборона української збірної просто тріщала по швах. На щастя, голландці не змогли цим скористатися. Наша команда за весь перший тайм, створила один єдиний момент, який неточним ударом завершив Роман Зозуля.

Натомість представники країни тюльпанів, наприкінці тайму, таки дожали Україну. На перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь Голландії. Це був лише перший тривожний дзвінок.

По перерві, ситуація не змінилася. Гості, абсолютно не звертали увагу на трибуни стадіону «Динамо»і почувалися немов дома. Це швидко вилилося у другий забитий м’яч. Ось тут стало дійсно страшно. Голландцям потрібен був ще один забитий гол. Проте, після цього нашу збірну ніби підмінили. Підопічні Яковенка,зрозуміли, що «пахне» поразкою і нарешті «прокинулись». За останні півгодини матчу, вони не залишили жодних шансів суперникам і змогли зупинити потужну голландську машину.

Вболівальники побачили у всій красі Романа Зозулю, Андрія Ярмоленка, Тараса Степаненка та інших. Прикро, що не вдалося забити, але вболівальники залишилися задоволені. Навіть не зважаючи на підсумковий рахунок 0:2 на користь збірної Голландії. Адже, фінальний свисток цього матчу, ознаменував найрадіснішу поразку в історії молодіжної збірної України.

Наша команда отримала заповітний пропуск на чемпіонат Європи. І наступного літа ми відчайдушно вболіватимемо за нашу збірну, і бажатимемо їй успіху. А після такої події просто хочеться подякувати футболістам за приємні емоції, а головному тренеру Павлу Яковенку за прекрасний і боєздатний колектив, нехай сьогодні ми і програли…

Роман Петрук

Тиждень

Категорія: Спорт | Переглядів: 743 | Додав: premium78 | Теги: Нідерланди, футбол, Голандія, ЧЄ 2011, чемпіонат, Україна, Молодіжка, європи, молодіжна збірна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz