ТЕНЕТА Пт, 29.03.2024, 12:14
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Квітень » 27 » Олег Тягнибок: Підписавши Харківські угоди, Янукович підписав собі вирок
22:06
Олег Тягнибок: Підписавши Харківські угоди, Янукович підписав собі вирок
Тягнибок"Підписані рік тому ганебні зрадницькі Харківські угоди про продовження перебування окупаційного російського флоту на території України заклали основи широкомасштабної повзучої окупації України новітньою московською імперією. Після здачі національних інтересів та втрати суверенітету України над частиною своєї території, наступ Кремля лише посилився. Сьогодні представники окупаційної адміністрації принижують Україну вимогою вивішувати окупаційні прапори імперії, що протягом 70 років чинила жахливі злочини проти українців. Наступний етап – це втягування України у новий союз з Москвою, що неодмінно має закінчитися повним поглинанням нашої держави. Це відбувається на тлі брутального намагання дозволити торгівлю землею, зокрема, продаж її іноземцям, наслідком чого буде остаточне витіснення українців з власної землі. Нашою відповіддю має бути тотальний спротив прокремлівському режимові, усунення антиукраїнської антинародної влади та здіснення докорінних революційних змін суспільно-політичного та соціально-економічного устрою України". Про це заявив лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок 27 квітня 2011 року в Києві біля пам'ятника Тарасові Шевченку під час масової акції протесту проти українофобської політики режиму Януковича, присвяченої річниці ратифікації зрадницьких Харківських угод.

Також лідер "Свободи" Олег Тягнибок зазначив:

"Підписавши ганебні Харківські угоди, режим здійснив брутальне приниження України та українців. Цим кроком він, фактично, підписав собі вирок. У новітній українській історії домовленості Мєдвєдєва-Януковича стали другим Переяславом.

Як свідчить історія взаємин із Москвою, імперія ніколи не поважала того, хто розмовляв з нею стоячи навколішках. Януковичу приготована доля лівобережних гетьманів, які щоразу під примусом підписували ще більш принизливі угоди з Москвою, але врешті-решт, поплатилися власною волею і життям.

Здача частини національного суверенітету засвідчила світові, що Янукович є не сильним лідером незалежної країни, а нікчемним васалом чужинців, з яким ніколи не говоритимуть на рівних. Політика поступок та плазування, яку обрав чільник Банкової, приречена на поразку і ніколи не принесе добрих плодів.

З іншого боку, режим повністю втратив легітимність усередині країни. За рік після підписання Харківських угод його рейтинг катастрофічно обвалився навіть у тих регіонах, які підтримували його завжди.

Це наслідок того, що влада не тільки принизила національну гідність, але, нічого не отримавши натомість від своїх господарів у Кремлі, вдалася до жахливої соціальної українофобії. За останній рік стрімко погіршилося як політичне, так і соціально-економічне становище України. Підвищення тарифів на газ, електроенергію, комунальні послуги, ріст цін на харчі та інші продукти першої необхідності, брутальний наступ на малий і середній бізнес – все це призвело до масового зубожіння населення. Рейдерська житлова, рабська трудова, рекетирська податкова і шахрайська пенсійна реформи яскраво продемонстрували українофобське обличчя влади. Результатом так званих "реформ" стало "покращення життя вже сьогодні" винятково для представників кримінально-олігархічних кланів, які привели Януковича до влади.

Для всіх очевидно – народ як основне джерело влади та носій суверенітету не визнає окупаційної кремлівської адміністрації, не сприймає і не вважає легітимними ні Харківські угоди, ні вивішування червоних окупаційних прапорів, ні втягування України в новітній союз з Москвою, ні спроби забрати в українців землю.

Очевидно, що національна влада, яка прийде на зміну окупаційному режиму, визнає ці угоди нікчемними і негайно денонсує.

Сьогодні перед української нацією стоїть завдання усунути окупаційну адміністрацію, яка засіла на Печерських пагорбах, та провести докорінні суспільно-політичні та соціально-економічні зміни. Здійснити це можна лише шляхом національної і соціальної революції. Україна повинна домогтися визнання факту московської окупації у 1917-1991 роках. Злочини окупаційного періоду має бути засуджено, а наслідки окупації подолано. Наша боротьба з режимом має носити перманентний характер на всіх фронтах. Не може йтися про жодні компроміси з владою окупантів і зрадників. Українці повинні протистояти режиму на останніх бастіонах – у місцевих радах, що не стали на коліна перед режимом Януковича. Чітку і безкомпромісну позицію повинні зайняти політики, які декларують свою державницьку позицію. Саме політики, лідери суспільних думок та моральні авторитети мусять стати в авангарді перманентної боротьби з антиукраїнською владою. Необхідним етапом цієї боротьби та подолання наслідків окупації має стати люстрація. І опозиційні політичні сили повинні розпочати з себе, провести внутрішню люстрацію та очиститися від потенційних та реальних зрадників. А логічним завершенням боротьби з окупаційною адміністрацією Януковича має стати третя національна революція, яка забезпечить українцям національну, соціальну та історичну справедливість.

Ми маємо повернути Україні належне місце найбільшої європейської країни, а українцям – гідність та гордість великої європейської нації. Це можуть зробити лише велика мета і реальна боротьба за її досягнення".

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Політика | Переглядів: 505 | Додав: premium78 | Теги: 27 квітня, Київ, тягнибок, проти окупації | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz