ТЕНЕТА Пт, 26.04.2024, 05:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Липень » 2 » Тимошенко: Янукович продав державу
14:48
Тимошенко: Янукович продав державу
тимошенкоПід час засідання опозиційного уряду Тимошенко продемонструвала документ, який підтверджує продаж держави Януковичем.

Тимошенко зазначила, що заяви українських високопосадовців щодо засекречення порушеної кримінальної справи проти колишнього керівника Держмитслужби Анатолія Макаренка дає всі підстави вважати, що все це робиться не просто так, а для того, щоб злочинне угрупування, у складі якого перебувають найвищі високопосадовці, прагне прикрити свої злочинні дії і відібрати в Україні кошти.

«Сьогодні ми знімаємо цю графу секретності, і я хочу оприлюднити сьогодні повний текст рішення Стокгольмського суду, зокрема, його оригінал англійською і російською, бо всі учасники там спілкувалися російською», - сказала вона.

За словами Тимошенко, аналіз цього документу дає можливість стверджувати, що у Стокгольмському суді не просто здали, а «продали Україну».

Зокрема, лідер БЮТ прокоментувала пункт 1.3 рішення суду щодо поверхня 11 мільярдів кубометрів газу «РосУкрЕнерго».

«Якщо НАК «Нафтогаз» за часів мого прем’єрства за моєю директивою наполягав на тому, що 11 мільярдів кубометрів газу були придбані на законних підставах, то з приходом Януковича НАК «Нафтогаз» отримав інші директиви і стверджував, що не підтримує цю позицію», - сказала вона.

За словами Тимошенко, згідно тексту рішення суду, НАК «Нафтогаз» заявив, що «РосУкрЕнерго» має право на отримання штрафних санкцій у розмірі 1,1 мільярдів кубометрів газу.

«Рано чи пізно влада Януковича відповість за те, що прямо здала інтереси України, позицію НАК «Нафтогазу», і таким чином Україна, «Нафтогаз» були втягнуті у непомірну велику навіть для України корупційну програму», - сказала вона.

Лідер БЮТ зазначила, що 5,5 мільярдів, які збираються відібрати з державного бюджету на користь Фірташа, можуть мати просто катастрофічні наслідки для економіки країни.

Тимошенко наголосила, що ця сума дорівнює 20% золотовалютних резервів, які має Україна, або половині ресурсів МВФ, які Янукович хоче отримати від Фонду.

Нагадаємо, що 8 червня арбітражний інститут Торговельної палати Стокгольма (Швеція) зобов'язав «Нафтогаз» повернути «РосУкрЕнерго» 11 млрд. куб. м природного газу та надати додатковий обсяг газу в розмірі 1,1 млрд. куб. м як неустойку за порушення умов контракту.

Категорія: Політика | Переглядів: 458 | Додав: premium78 | Теги: Янукович продав державу, газові оборутки, газ, нафтогаз, опозиційний уряд, фірташ, росукренерго, тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz