ТЕНЕТА Пт, 29.03.2024, 01:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Січень » 28 » Тимошенко переслідують за врятування 100тис. людських життів
10:56
Тимошенко переслідують за врятування 100тис. людських життів
Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що слідчі Генеральної прокуратури вручили її постанову про порушення проти неї нової кримінальної справи за начебто фактом перевищення влади та службових повноважень під час закупівлі під гарантію уряду та ввезення на територію України нібито спеціалізованих медичних автомобілів "Опель Комбо".

"Сьогодні вони сфабрикували ще одну кримінальну справу проти мене особисто за те, що я абсолютно правильно, виважено поступила і бідним селам, які не можуть доставити лікаря, фельдшера до хворого, поставила спеціальні машини, які можуть привезти лікаря, фельдшера до хворого в селі, де хворі люди знаходяться на відстані від 10 до 30 кілометрів від лікарняних закладів", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні журналістам після чергового відвідування Генеральної прокуратури, повідомляє її персональний сайт.

Екс-прем'єр пояснила, що програма її уряду із забезпечення машинами швидкої допомоги сільських лікарень була спрямована на зниження високого рівня смертності в сільських районах України.

"За статистикою, в Україні 60% людей вмирають на селі, вони вмирають не тому, що смертельно хворі, а тому що вчасно до них не може доїхати лікар, тому що в селі немає транспорту, в селі немає нічого, чим би можна було швидко лікаря або фельдшера доставити до хворого. Саме тому ми скористалися гарантіями уряду і для трьох тисяч сіл поставили одну тисячу машин, які дали можливість тільки за 2010 рік врятувати життя більш ніж 100 тисячам людей", - підкреслила вона.

Юлія Тимошенко вважає, що витрати її уряду на вирішення соціальних проблем країни є неспівставними з державними витратами команди Віктора Януковича на задоволення власних потреб.

"Щоб врятувати сотні тисяч людей, ми за тисячу машин заплатили 12,5 мільйонів євро в той час, як вертоліт для Януковича, тільки щоб його довезти з Межигір'я на роботу, коштує 17 мільйонів євро... І зараз в постанові про порушення кримінальної справи мені інкримінують те, що я не мала права закуповувати ці машини для села, тому що вони, нібито, на їх погляд, не так були обладнані", - уточнила екс-прем'єр.

"Це чисто злочинна акція проти мене. Вона не має під собою ніякого підґрунтя. Мені пред'явили постанову про порушення кримінальної справи, яка виписана нашвидкуруч, безграмотно, не має там ані складу злочину, ані об'єкту злочину, ані суб'єкту злочину, ані події злочину – нічого. Ми будемо доводити і світу, і нашому українському суспільству, що все це є політичні репресії", - резюмувала Юлія Тимошенко.

Батьківщина

Категорія: Репресії | Переглядів: 512 | Додав: premium78 | Теги: переслідування, тимошенко, сільська медицина, автомобілі швидкої допомоги | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Марта  
0
Я вважаю,що нормальним людям зі здоровим глцздом,не потрібно доказувати, що ПЕРЕД ВИБОРАМИ Президента України прем'єр Ю.В.Тимошенко не могла так цинічно обкрадати державу,а навпаки - робити ті розрекламовані,але не зроблені ЗА 5 РОКІВ правлцііня,лежачи на боку,народного президента Ющенка,що іменувались:"10 КРОКІВ НАЗУСТРІЧ ЛЮДЯМ".Злочинна влада знищує залишки реальної опозиції,не більше і не менше.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz