ТЕНЕТА Пт, 19.04.2024, 23:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Серпень » 12 » У Рівному з'явиться наметове містечко безстрокової дії
12:54
У Рівному з'явиться наметове містечко безстрокової дії
прапор10 серпня 2011 року члени Комітету національного порятунку України в Рівненській області, у який входить ВО "Свобода", провели прес-конференцію та закликали до початку безстрокової акції з участю всіх опозиційних сил на Майдані Незалежності в підтримку арештованих Юлії Тимошенко, Юрія Луценка, членів ВО "Свобода", ВО "Тризуб", учасників Податкового майдану та інших.

Також членами комітету на прес-конференції було зачитано та підписано заяву до мешканців Рівненщини.

Текст заяви подаємо нижче:

"5 серпня 2011 року підвладними судами і прокурорами затримано і ув'язнено одного з лідерів української опозиції Юлію Тимошенко. Арешт одного з опозиційних лідерів у будь-якій країні означає перехід влади до диктаторських репресивний методів правління. Затримання Юлії Тимошенко свідчить, що влада в Україні перестала бавитися в демократію, а стрімко наближається до тоталітаризму, нехтуючи свободами і правами, що записані в Конституції. Арешти членів ВО "Тризуб", ВО "Свобода", учасників Податкового майдану, арешт екс-міністра Внутрішніх справ Ю.Луценка і тепер арешт екс-міністра Ю.Тимошенко свідчить про це.

Влада вже не вдає, що у справі Ю.Тимошенко дотримується хоча б формального правосуддя. Українське суспільство так і не почуло історії багаторічних корупційних українсько-російських газових зв'язків. Газові оборудки ретельно приховуються нинішньою владою. Тому про істину в справі Ю.Тимошенко не йдеться. Режим Януковича відкрито продемонстрував те, що було зрозуміло давно – процес над Тимошенко вийшов за межі правової площини і має виключно політичний характер.

У такий спосіб режим Януковича намагається відвернути увагу від власних діянь і перевести стрілки на попередників. "Покращення" життя вже сьогодні з тріском провалилося і економіка країни стрімко котиться в прірву. Тому арешт Тимошенко це ритуальне призначення "офірного цапа" за провал так званих реформ.

Цими діями режим Януковича зробив черговий крок до тотальної узурпації всіх гілок влади і подальшого утримання їх у повній покорі та знищення парламентської опозиції. Регіонали дали чіткий сигнал суспільству: хто не підкоряється режиму, того чекає політична розправа.

Єдиним методом боротьби проти сповзання України до кримінально-олігархічної диктатури під кремлівським протекторатом залишається організоване протистояння громади незаконним діям влади.

Ми, що нижче підписалися, представники політичних партій та громадських організацій, що входять до комітету Національного порятунку України в Рівненській області як ніхто інший розуміємо, що єдина мова, на яку зважає ця влада, - консолідована сила народу. Масові виступи по всій Україні, тисячі українців, що вийдуть на вулиці, заставлять режим Януковича-Азарова піти у відставку.

Сьогодні недостатньо закликів до протестів, сьогодні всі політичні сили, які декларують свою опозиційність чинній владі, мають виробити спільну стратегію, спрямовану на усунення від влади режиму Януковича, і розпочати системні дії щодо реалізації цієї стратегії".

Голова Рівненської обласної організації ВО "Свобода", керівник фракції в облраді Олег Осуховський сказав: "Мабуть всі, навіть Донеччина та Луганщина, вже зрозуміли, що ніякого покращення життя з нині діючою владою не буде. Нам необхідно об'єднуватися та боротися, і всі, хто розуміють важливість цієї боротьби, підуть до кінця. Якщо нація бореться, то вона жива".

"Для нас ні Хомко, а ні Берташ не є моральними авторитетами, і якщо вони відмоляться скликати позачергову сесію, то ми будемо збиратися на Майдані Незалежності нашого міста та казати людям правду. З завтрашнього дня буде виставлене наметове містечко, в якому ми встановимо цілодобове чергування та прийом громадян депутатами місцевих рад. Ми не залишимо все на призволяще і донесемо правду до народу," – додав керівник фракції ВО "Свобода" у міській раді Олександр Лащук.

Також, варто зазначити, що Комітет національного порятунку України в Рівненській області, вирішили перейменувати на "Комітет опору диктатурі".

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО "Свобода"
Категорія: Протести | Переглядів: 547 | Додав: premium78 | Теги: протест, проти репресій, рівне, Майдан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz