ТЕНЕТА Пт, 26.04.2024, 00:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Липень » 2 » У Вінниці відбулася акція протесту проти прийняття Податкового кодексу
14:57
У Вінниці відбулася акція протесту проти прийняття Податкового кодексу
свобода1 липня 2010 року Вінницька міська організація Всеукраїнського об’єднання "Свобода" об’єднала вінничан у проведенні у Вінниці ходи та мітингу протесту проти прийняття нового проекту Податкового Кодексу України. Попри літню пору та робочий день підтримати вимоги українських націоналістів прийшли сотні вінничан.

- Уряд Азарова – Тигіпка вирішив, що за олігархів заплатить дрібний бізнес, - каже голова Вінницької міської організації ВО "Свобода" Олексій Фурман. – Пам’ятаємо ті часи, коли Азаров був віце-прем’єром в уряді Януковича. Саме тоді з’явився термін "азаровщина" - коли з малого та середнього бізнесу витискали усі можливі ресурси, а податки змушували платити наперед. Ще не відомо заробить підприємець гроші чи ні, а податки плати. Подібну, але набагато несправедливішу економічну політику розпочав проводити нинішній уряд Азарова-Тігіпка. А завдяки прийняттю нового Податкового і Трудового кодексу вони хочуть її зацементувати так, щоб позбавити українців навіть тих незначних заробітків, які вони тепер мають.

"Свободівці" звертають увагу, що в більшості навіть великих міст України не має розвиненої промисловості. Тому нинішня дискримінаційна політика уряду на знищення легального малого та середнього бізнесу призведе до суттєвого зменшення місцевих бюджетів та залишить без шматка хліба сотні тисяч людей з їх родинами. Особливо це відчують вінничани, бо за останні роки місцева влада не зробила нічого аби забезпечити мешканців міста достойними робочими місцями. Натомість обласний центр перетворили на "купецьке" місто контрольоване кланами з міськвиконкому.

- Підприємці – самодостатні люди, які своєю працею наповнюють бюджет, - наголошує успішний вінницький підприємець Антон Бойдаченко. – Нам потрібно лише створити рівні, чіткі та прозорі умови для розвитку. І тоді проблема несплати податків відійде у минуле. За Партією Регіонів стоять представники кланово-олігархічного капіталу, і вони не зацікавлені створювати собі конкурентів на місцях, тобто розвивати малий та середній бізнес.

ВО "Свобода" сповідує принципи побудови могутньої Української держави на засадах національної, історичної та соціальної справедливості. Тому категорично виступає проти прийняття нового Податкового і Трудового кодексу у теперішній його редакції, оскільки положення цих законопроектів є дискримінаційними щодо малого та середнього бізнесу та порушують конституційні права громадян.

Для того, щоб зупинити подальше перетворення українців на зубожілих рабів українські націоналісти ініціюють масові акції протесту проти антидержавної та антиукраїнської політики теперішнього президента та уряду.

Прес-служба Вінницької обласної організації ВО "Свобода"

Категорія: Політика | Переглядів: 537 | Додав: premium78 | Теги: протест, акція, Вінниця, податковий кодекс, свобода | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz