ТЕНЕТА Чт, 28.03.2024, 19:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Жовтень » 16 » Влада демонструє відверте хамство і цинізм
16:12
Влада демонструє відверте хамство і цинізм
ришизмЗамість обіцяного покращення життя влада посилює тиск на людей, підвищуючи комунальні тарифи та впроваджуючи репресивні заходи за невчасну сплату комунальних послуг.

Про це заявивив лідер партії «Громадянська позиція», голова Комітету ВР з питань нацбезпеки та оборони Анатолій Гриценко, повідомили Тижню в прес-службі народного депутата.

Таке ставлення влади до народу Гриценко назвав відверто хамським

Політик поінформував, що Азаров і Тігіпко говорять про введення пені за невчасну сплату комунальних послуг. Вже внесені відповідні зміни до законодавства, однак ця репресивна норма вступить у дію лише з 1 січня наступного року.

«Відтермінували, щоб не збурювати народ перед виборами», - припускає Гриценко.

Крім того, уряд ініціював введення змін до закону про судоустрій, які дозволять відбирати квартиру за несплату комунальних послуг.

«Ця норма вже діє. Тому, як тільки з’являється заборгованість, треба бути пильними. Ви можете й не знати про справу, але до вас у будь-який момент може прийти судовий виконавець і сказати, що квартира вам більше не належить», - попередив політик.

Він зазначив, що такої практики не було за жодного з попередніх президентів.

«Всі розуміли, що людям важко, немає робочих місць, коштів. То нехай вже сплачують за комунальні послуги пізніше, але без штрафів», - сказав Гриценко.

Сьогодні ж крім штрафів людей змушують сплачувати підвищені комунальні тарифи, які виросли вдвічі.

«Попри обіцянку Януковича, яку він дав при підписанні харківських угод, тарифи на газ для населення зросли вполовину вже за три місяці.І люди, отримуючи платівки, просто не знають, що робити. Обіцянка влади підвищити зарплати й пенсії досі не виконана, натомість тарифи ростуть», - наголосив народний депутат.

За його словами, спроби багатьох українців звести кінці з кінцями шляхом оформлення субсидій наштовхуються на шалену бюрократію та безглузді вимоги. Наприклад, крім заповнення купи паперів, від людей вимагають принести квитанції за всі покупки, зроблені за рік.

Крім того, він вкотре наголосив, що говорити про підвищення комунальних тарифів можна лише після того, як буде покращена якісь цих послуг та наведено порядок у ЖКГ.

Нагадаємо, Національна комісія регулювання електроенергетики постановою №812 від 13 липня підвищила з 1 серпня роздрібні ціни на природний газ для населення в середньому на 50% до 72,54-295,41 коп/куб. м (із ПДВ).

Підвищення цін на газ для населення є однією з умов виділення чергового траншу кредиту МВФ.

Прем’єр-міністр Микола Азаров вважає підвищення тарифів на газ і житлово-комунальні послуги до економічно обґрунтованим, і пояснив це підвищення необхідністю проведення модернізації економіки.

9 серпня Україна зобов'язалася перед МВФ підвищити роздрібні ціни на природний газ для населення й підприємств комунальної теплоенергетики ще на 50% з 1 квітня 2011 року.

Між тим, експерти вважають, що економічно обґрунтованим було б підвищення вартості газу на 30%, і лише за умови, якщо б була розроблена державна програма щодо реформування українського газового сектору.

Тиждень

Категорія: Політика | Переглядів: 519 | Додав: premium78 | Теги: рашизм, пр, фашизм, хамство, цинізм, бандитизм, влада | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz