ТЕНЕТА Пт, 19.04.2024, 14:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Грудень » 17 » Захоплення ради показало звіряче обличчя партії регіонів
12:44
Захоплення ради показало звіряче обличчя партії регіонів


Голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко заявив у ефірі 5 каналу, що захоплення президії парламенту депутатами Партії регіонів у четвер ввечері показало справжнє звірине обличчя команди Януковича.

"Думаю, що в дитинстві ці депутати не казки діда Панаса на ніч слухали, а дивилися фільми на зразок "Жаху на вулиці В'язів”. Це люди, які не вміють читати, писати закони, вони мають вищу освіту, але не мають середньої", - заявили у прес-службі лідера партії Громадянська позиція Анатолія Гриценка.

Він упевнений, це були не просто депутати-регіонали, а передусім команда Януковича.

"Того само, який був у опозиції під час кризи, коли всі втрачали робочі місця, блокував трибуну і роботу Верховної Ради два місяці. Ніхто тоді не бив Януковича по голові", - зазначив Гриценко.

За словами народного депутата, те, що серед регіоналів, які увірвалися до президії ВР, був і Дмитро Саламатін - людина, яка вже півроку незаконно, всупереч Конституції, зберігає депутатський мандат і одночасно є головою Укрспецекспорту, - свідчить про завчасну спланованість бійки.

"Його викликали до парламенту для мордобою, тобто бійка була спланованою", - вважає Гриценко.

Також, на його думку, правових наслідків подій, які сталися у ВР не буде, адже за рішенням Януковича в наступному році Генеральна прокуратура отримає понад мільярд гривень додаткового фінансування, відповідно до бюджету.

"Там усі будуть слухняні, покірні і вдячно цілуватимуть руки Януковичу", - упевнений голова Громадянської позиції.

Він також підкреслив, що шанси відстоювати власні права постраждалі мають у правовій державі, проте їх немає в поліцейській державі, яку будує Янукович, повідомляє Кореспондент.net.

Депутат від БЮТ: Сьогодні ми побачили, що регіонали здатні навіть на вбивства

Унаслідок зіткнення у Верховній Раді постраждало п'ять народних депутатів з фракції БЮТ-Батьківщина, повідомив у ефірі 5-го каналу по телефону народний депутат від БЮТ-Батьківщини Володимир Бондаренко.

За його словами, під час бійки, крім нього, постраждали депутати Михайло Волинець, Василь Кравчук, Юрій Гнаткевич та Євген Суслов.

Бондаренко зазначив, що на даний час всі вони перебувають у лікарні, двоє - в дуже важкому стані. При цьому він не уточнив, хто саме з депутатів серйозно травмований.

Народний депутат також підкреслив, що до цього дня у ВР не бувало такої жорстокої бійки.

"Сьогодні ми побачили, що регіонали здатні навіть на вбивства", - сказав Бондаренко.

Народний депутат також зазначив, що в зіткненні біля президії брали участь, щонайменше, 100 депутатів від Партії регіонів. При цьому він не виключив, що це відбувалося і не без допомоги співробітників Державної служби охорони.

"Це була спланована акція, тому що все трапилося блискавично", - додав бютівець.

"З невмотивованою жорстокістю вели себе окремі депутати, зокрема, пан Саламатін, який одночасно обіймає посаду керівника Укрспецекспорту - він прибув спеціально для бійки, був одягнений по-іншому, ніж потім, впоравшись зі своїм завданням ", також заявив він.

Також представник опозиції заявив, що депутатів з Партії регіонів було в кілька разів більше, ніж бютівців, і звинуватив УДО в допомозі в організації бійки: "Регіоналів було не сорок, їх було більше сотні, просто вони хвилями йшли. Перша хвиля це були ті, хто завжди беруть участь у бійках, я бачив депутата Волкова, але першим проривався Саламатін, який бив стільцями там ліворуч, праворуч. Бійка була односторонньою. Світло був вимкнене, залишалося горіти лише пара ліхтарів. Увірвалися вони через задні двері, я думаю не без допомоги Державної охорони, тому що занадто швидко і дуже синхронно відчинилися двері".

Кількох депутатів від опозиції забрала швидка допомога.

Категорія: Кримінал | Переглядів: 550 | Додав: premium78 | Теги: Партія регіонів, звірі, захоплення ради, хунта, бійка, побоїще, банда януковича | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz