ТЕНЕТА Чт, 18.04.2024, 11:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Червень » 8 » Злочинна влада позбавляє 5-ий канал частот мовлення
20:44
Злочинна влада позбавляє 5-ий канал частот мовлення
Ситуація із втратою частот мовлення може призвести до втрати ліцензії - вважає редакційна рада 5 каналу. А отже - без роботи може опинитися півтисячний колектив, а Україна - підтвердити статус держави, в якій згортаються свободи. Про це на прес-конференції заявили представники 5 каналу і ТВі.

Вони вимагають створення незалежної парламентської комісії щодо позбавлення обох телеканалів частот. А також просять відсторонити голову СБУ Валерія Хорошковського від виконання обов'язків під час роботи цієї комісії. Адже, за інформацією ЗМІ, саме він є власником "Інтер Медіа Груп", яку очолює його дружина. Водночас пан Хорошковський є членом Вищої Ради Юстиції, яка має вплив на кожного суддю.

Гендиректор TBi Микола Княжицький і керівник 5 каналу Іван Адамчук запевнили - вони подаватимуть апеляцію на рішення Окружного адмінсуду. А в разі програшу обіцяють дійти до Європейського суду з прав людини. Пан Адамчук також наголосив, що внаслідок рішення суду та Нацради "5-й" може технічно зникнути - його можуть розмежувати на інформаційний і просвітницький канали.

Володимир Мжельський, шеф-редактор 5 каналу: "Ми можемо втратити канал як такий. А найголовніше - втратить можливість давати інформаційне поле в Україні. Тому що в противному випадку ми просто перетворимось на просвітницький канал, який буде одним із небагатьох. Не знаю, кому це треба. Мабуть, тим людям, які затіяли цю не дуже добру справу".

Микола Княжицький, генеральний директор каналу ТВі: "В нас фактично хочуть відібрати все ефірне мовлення. Ми брали участь у конкурсі, з нашої точки зору відкритого і справедливого, в умовах якого було сказано, що він проводиться для демонополізації. В роз"ясненнях антимонопольного комітету уточнювалося, хто є монополістом. Зокрема та сама група Інтер, яка вже на сьогодні фактично є монополістом".

Віталій Портніков, головний редактор каналу ТВі: "Не може бути нормальною країна, в якій одна людина керує СБУ, опікується телеканалами, є членом Вищої Ради Юстиції і виконує доручення Президента щодо розгляду ситуації із цензурою у ЗМІ. Країн, в яких, вибачте, лису пропонують оцінити якість курячого м'яса - просто не існує на Європейському континенті!"

Іван Адамчук, керівник 5 каналу: "Болить те, що ця влада вдруге наступає на ті ж граблі. Ми пройшли 2004 рік. І навіть не могли спрогнозувати, що воно повернеться. Воно повернулося..."

5-ий канал

Категорія: Корупція | Переглядів: 910 | Додав: premium78 | Теги: узурпація влади, ліцензія, канал, мовлення, окупація інформаційного простору, частоти, злочинна влада | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz