ТЕНЕТА Чт, 25.04.2024, 20:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Червень » 03
Юлія Тимошенко прогнозує, що внаслідок незбалансованої монетарної політики уряду та Національного банку вже восени в Україні відбудеться сплеск інфляційних процесів.

"Уся емісія, яку роблять сьогодні, відіграється на цінах, які люди будуть мати на все, що вони споживають. Від емісії до інфляції лаг становить приблизно 2-3 місяці. Цей лаг закінчиться восени", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні на зустрічі з представниками опозиційних партій та рухів Дніпропетровської області, повідомляє її персональний сайт.

Юлія Тимошенко зазначила, що в квітні 2010 року в Україні обсяг промислового виробництва скоротився на 1,8% у порівнянні з аналогічним показником у березні 2010 року. "Останні 7 місяців, важко, в кризу, але економіка місяць до місяця постійно приростала. Зараз падіння на 1,8 ... Читати далі »

Категорія: Економіка | Переглядів: 567 | Додав: premium78 | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

литвинНародна партія, яка є членом владної коаліції, сьогодні виступила з заявою про тиск на її членів з метою їхнього переходу до Партії регіонів.

Подаємо текст заяви без змін:

ЗАЯВА НАРОДНОЇ ПАРТІЇ

Останнім часом набуває масового характеру тиск на членів Народної Партії з боку представників партії влади на місцях.

Мета цього тиску є очевидною і фактично не приховується: примусити наших однопартійців залишити лави своєї партії і перейти до Партії регіонів.

Аргументи до такого спонукання прості до примітивізму – звільнення з посади або призначення на більш високі посади.

Зайве зауважувати, що така практика є неприйнятною взагалі і, зокрема, стосовно партнерів, значною мірою завдячуючи яким виконавча влада й була здобута.

Це суперечить і елементарним принципам демократії, про відданість яким неодн ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 543 | Додав: premium78 | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

жертваНіхто не чекав, що саме в Харкові, у “східній столиці” України розгорнеться найпотужніше в історії нашої країни екологічне протистояння влади і громадськості.

Подекуди в різних регіонах України виникають різнопланові екологічні проблеми, де громадськість проводить пікети, де раз-по-раз руйнують будівельні паркани, а то й блокують дороги, публікують петиції, відсилають сотні скарг і звернень. Але такого дійства Україна досі не знала.

Сьогодні виповнюється 10-тий день, як у Парку імені Горького харків'яни утримують від вирубки сотні дерев. Активісти терплять міліцейські побої, не бояться бульдозерів та висять на кронах дерев.

З усіх куточків країни лунають телефонні дзвінки до МВС та харківської міліції, надсилаються сотні звернень до президента.

Вирубка ведеться з метою побудувати через парк автодорогу і гот ... Читати далі »

Категорія: Кримінал | Переглядів: 802 | Додав: premium78 | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (1)

Сьогодні, 3 червня, у своєму будинку в місті Іскендерун на середземноморському узбережжі Туреччини було вбито єпископа католицької церкви Анатолія Луїджі Падовезо.
У Туреччині вбили єпископа католицької церкви
Фото: АР
У Туреччині розслідують вбивство єпископа

Як повідомляє Бі-бі-сі, головним підозрюваним є водій єпископа. Поліція вже заарештувала його, зазначив губернатор провінції Хата, куди адміністративно належить Іскендерун. Він виключив політичні мотиви злочину.

"Результати попереднього розслідування свідчать, що інцидент не має політичного характеру. Нам стало відомо, що підозрюваний мав проблеми з психікою і вживав (відповідні) ліки", - сказав губернатор.

Відзначимо, що це не перше вбивство католицького священика в Туреччині. У 2006 році в чорноморському місті Трабзоні було вбито настоя ... Читати далі »

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 542 | Додав: premium78 | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

гоблінЩо таке «міжлизень»? Міжлизень, за визначенням Валерія Казакова, це страшний період для чиновницької братії поміж відходом однієї і приходом іншої влади. Страшний він тому, що не відомо, чиї сідниці бідному російському чиновнику варто вилизувати, останнє ж є чи не основною гарантією спокійного, без жодних струсів життя. Книжка Казакова, одного з колишніх кремлівських радників, є свідченням того, що не всім у владних структурах Росії все одно, яким шляхом розвиватиметься держава. Валерій Казаков – білорус, який пройшов шлях від військового кореспондента в Афганістані до працівника Ради безпеки РФ. Після відставки написав книгу «Тінь гобліна» про своє бачення глобальних проблем нової російської імперії. У російському варіанті книжка вийшла з купюрами, тож автор власноруч переклав і видав її білоруською. Нині ж ми можемо знайти її україномов ... Читати далі »
Категорія: Книги | Переглядів: 670 | Додав: premium78 | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

тижденьКолектив журналу «Український тиждень» поширив заяву до громадських кіл України та європейської спільноти з закликом вжити всіх можливих заходів впливу з метою припинення будь-якого тиску на ЗМІ в Україні, згортання демократичних прав та свобод. «Цензура в Україні, про яку говорять все частіше протягом останніх 100 днів, вдосконалюється і набирає нових рис. Колектив «Українського тижня» змушений заявити про факти штучного обмеження доступу нашого видання до читачів», – наголошується в заяві.

Про це ZAXID.NET повідомили в редакції видання.

Подаємо звернення у повному обсязі:

«Чимало українських видань, і «Український тиждень» серед них, за власний кошт надають частину тиражу для розповсюдження серед авіапасажирів на місцевих і міжнародних авіалініях. Наша співпраця з компанією «Міжнародні авіалінії України» тривала ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 587 | Додав: premium78 | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

3 червня Прилуцька міська організація Всеукраїнського об'єднання «Свобода» та Прилуцьке міське об'єднання «Просвіта» ім. Т. Г. Шевченка підготували до стоденки Президента України Януковича елементарний словник термінів та рекомендації щодо слововживання, аби «гарант Конституції» не потрапляв у повторні конфузи, спричинені безграмотністю.

Як зазначають творці словника, "кожен визначний для Януковича момент "правління" супроводжується конфузами – починаючи від незнання етикету до повної безграмотності. Усе це відбувається з ним із щотижневою регулярністю, включаючи навіть день інавгурації".

"Вікторе Федоровичу! Як показала практика, з українською мовою, географією та культурою Ви дещо не контактуєте. Тому Прилуцьке міське об’єднання Всеукраїнського товариства "Просвіта" та Прилуцька міська організація Всеукраїнського об’єднання "Свобода" вирішили ознайомити Вас із деякими термінами, аби вживання їх подальшому не було для Вас проблемним. Сподіваємось на те, що це дуже збагатить Ва ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 544 | Додав: premium78 | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz