ТЕНЕТА Пт, 29.03.2024, 01:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Вересень » 15 » Злочинна діяльність партії регіонів провокує радикальні акції протесту
17:52
Злочинна діяльність партії регіонів провокує радикальні акції протесту
свободаГолова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда обіцяє організувати радикальні акції протесту, якщо влада продовжуватиме чинити тиск на авторитетних в області людей.

Про це О.Кайда заявив 13 вересня сьогодні на прес-конференції у Тернополі. За словами О.Кайди, він не дуже сподівається на те, що звернення депутатів обласної ради про політичний тиск в області, яке він особисто передав Президенту України Віктору Януковичу, істотно змінить ситуацію, інформує УНІАН.

«Я не вірю в казки про доброго царя, який насправді дуже добрий, просто не знає, що поганого діється на місцях», – сказав О.Кайда.

При цьому він пояснив, що звернення було ухвалене й передане В.Януковичу, щоб у разі проведення радикальних акцій протесту опозицію не звинувачували у відсутності скарг і підстав для таких акцій.

«Ми послідовні. Ми подали звернення, щоб потім не було претензій, мовляв, а що ж ви раніше нічого не казали. Як не буде реакції – то діятимемо в межах чинного законодавства, вже навчилися й вулиці перекривати – є ж пішохідні переходи», – зауважив О.Кайда.

При цьому він наголосив, що для організації та проведення радикальних акцій протесту потрібна готовність до них широких мас населення.

«Я готовий взяти прапор і очолити цю колону, і «Свобода» готова. Питання за рештою. І за журналістами. А то я відстежую, які зараз перед виборами з’являються статті. А для того, щоб люди проснулися, треба правду писати, що відбувається», – наголосив О.Кайда.

Як відомо, 8 вересня Тернопільська обласна рада ухвалила звернення до Президента, Верховної Ради, Кабінету міністрів та Генеральної прокуратури, у якому закликала їх «вжити всіх необхідних заходів для забезпечення конституційних прав громадян Тернопільщини».

У зверненні депутати вказали, що «керівництво обласної організації Партії регіонів та обласної державної адміністрації чинять тиск на авторитетних людей в усіх районах області». Депутати також стверджують, що «у владні кабінети викликають сільських голів, депутатів місцевих рад, фермерів, підприємців і змушують їх балотуватися від Партії регіонів. Цих людей шантажують, погрожують звільненням з роботи, роблять спроби тиску на їхні родини, вибиваючи згоду бути кандидатом-мажоритарником від Партії регіонів».

Захід.net

Категорія: Протести | Переглядів: 690 | Додав: premium78 | Теги: проти злочинів партії регіонів, радикальні акції протесту, свобода | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 premium78  
0
давно пора!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz