ТЕНЕТА Чт, 28.03.2024, 10:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Червень » 27 » Банда регіонів розігнала Фестиваль Традиції Духу у Василькові
14:36
Банда регіонів розігнала Фестиваль Традиції Духу у Василькові
бандоохоронці26-27 червня мав відбутися Фестиваль Традиції Духу "Русь”. На фестивалі мали виступати гурти: "Сокира Перуна” (Київ), "Сейтар” (Київ), "Тінь Сонця” (Київ), "Цирюльня” (Миколаїв), "Визволитель” (Львів), "Naсhtigal” (Львів), "WHITE LIONS” (Севастополь), "Святосіч” (Харків), "Широкий лан” (Калуш), "The GAZ” (Шахтарськ), "CLAN” (Жидачів) та інші. Незадовго до початку фестивалю Інтернетом було поширене так зване "звернення” до голови СБУ Хорошковського з вимогою заборонити ФТД "Русь”. Під цим зверненням підписалися: ГО "Російськомовна Україна” Вадима Колісніченка, "Єврейський Форум України” Монастирського, Правозахисний Фонд ім. Марочкіної. Жодних правових підстав для заборони фестивалю не було. Організатори отримали офіційний дозвіл від виконавчого комітету сільської ради на території якої мав відбутися фестиваль. Незважаючи на це працівники правоохоронних органів після того як була встановлена сцена почали вимагати демонтувати її посилаючись на якісь вигадані ними ж постанови. 25 червня звечора працівники МВС, пожежники, санепідемстанція під керівництвом підполковника СБУ з головного управління Служби Безпеки України розігнали і не дали провести технофестиваль "Техно проти наркотиків” який мав проходити на тому ж майданчику, що і ФТД "Русь”. На ранок члени Організації "Патріот України” очепили сцену, але міліція залякавши її власника почали демонтаж. Під’їхав беркут і після короткої сутички організатори були вимушені покинути місце проведення відбутися фестиваль. У м. Василькові автобус з музикантами гурту "Широкий лан” та членами Організації "Патріот України” був затриманий беркутом. Між членами Організації "Патріот України” та беркутами періодично спалахують сутички. Багатьох "Патріотів” затримано. До Василькова масово приїздять прихильники правої та етнічної музики. На вулицях Василькова столичні міліціонери перевіряють документи у всіх громадян які спілкуються українською мовою. На організаторів фестивалю фабрикуються кримінальні справи. Розгін Фестивалю Традиції Духу «Русь» є яскравим проявом антиукраїнської політики яку проводять кремлівських ставлеників Януковича і Азаров.
Категорія: Політика | Переглядів: 905 | Додав: premium78 | Теги: зрив фестивалю, фашистська влада, бандоохоронці, патріот україни, злочинна влада, україножерська окупаційна влада | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Олег  
0
УВАГА! Пікетування УМВС в Київській області з протестом проти свавілля міліції та СБУ по забороні Фестивалю Традиції Духу «Русь» та технофестивалю «Техно проти наркотиків»
30 червня о 17 годині за адресою м. Київ. вул. Володимирська 15 відбудеться пікетування УМВС в Київській області з протестом проти свавілля міліції та СБУ по забороні Фестивалю Традиції Духу «Русь» та технофестивалю «Техно проти наркотиків».

Як відомо 26 червня працівниками міліції та СБУ незаконно з застосуванням сили було зірвано проведення Фестивалю Традиції Духу «Русь». В рамках цього фестивалю планувалися виступи кобзарів, гуртів “Сокира Перуна” (Київ), “Сейтар” (Київ), “Тінь Сонця” (Київ), “Цирюльня” (Миколаїв), “Визволитель” (Львів), “Naсhtigal” (Львів), “WHITE LIONS” (Севастопо


Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz