ТЕНЕТА Чт, 25.04.2024, 18:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Червень » 25 » Підприємці готуються евакуювати з України свої виробничі потужності…
15:11
Підприємці готуються евакуювати з України свої виробничі потужності…
податковий кодексПредставники малого та середнього бізнесу розпочали всеукраїнську акцію протесту проти ухвалення проекту Податкового кодексу, розробленого урядом Азарова, та пікетуватимуть парламент в день розгляду даного документу.

Про це сьогодні під час засідання опозиційного уряду за участі підприємців повідомила голова Комітету захисту підприємництва при опозиційному уряді Оксана Продан.

За її словами, представники бізнесу самостійно, не погоджуючись на підтримку тієї чи іншої політичної сили, створюють страйкові комітети в усіх регіонах України, .

Акції протесту 24 червня розпочались в Луганську, а завтра відбудуться у Хмельницькому.

За словами Продан, в разі ухвалення проекту Податкового кодексу малий та середній бізнес в Україні буде знищений, оскільки влада пропонує, щоб норми податкового законодавства мали пріоритетність над всіма іншими законами і кодексами, а податківцям надається право зупиняти видаткові операції, зокрема в зв’язку з ненаданням податкової декларації фізичною особою.

Продан також заявила, що згідно з проектом Податкового кодексу, податкову заставу пропонується зробити головним механізмом роботи податкових органів – «це така собі тиха приватизація існуючого в країні бізнесу».

За її словами, серед іншого проектом Податкового кодексу також пропонується ввести нові види перевірок – обстеження, хронометражі, «при цьому податківці не можуть пояснити, що таке «хронометражі».

Кодексом також піднімається податок на транспортні засоби, при цьому для власників автівок з меншим об’ємом двигуна податки будуть вдвічі більшими, ніж для власників авто з об’ємом двигуна понад 3 літри – «тобто бідні платитимуть за багатих».

У свою чергу присутня на засіданні опозиційного уряду голова Чернігівської профспілки підприємців Олена Варнакова не виключає, що в разі ухвалення проекту Податкового кодексу в існуючому варіанті в Україні почнеться новий Майдан.

«Мабуть, цей проект варто ухвалити, аби раз і назавжди провчити владу. Я вчора з «регіоналами» розмовляла і сказала, що їм Майдан за щастя вдаватиметься, якщо буде ухвалений цей документ».

Голова Національного комітету порятунку бізнесу України Валерій Черненко зазначив, що цей Податковий кодекс виписаний під Податкову інспекцію: «Бізнесом зможуть займатися лише ті, хто буде лояльним до влади».

За його словами, підприємці вже сьогодні почали відкривати філії та підприємства за кордоном і готуються до евакуації з України своїх виробничих потужностей.

«Остання надія на Верховну Раду, на здоровий глузд, але якщо не почують і зроблять - в Україні буде або війна, або в України не буде бізнесу, а буде монополія Партії регіонів», - сказав Черненко.

Український тиждень

Категорія: Економіка | Переглядів: 576 | Додав: premium78 | Теги: протест, страйк, податковий кодекс, підприємці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz