ТЕНЕТА Вт, 16.04.2024, 08:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Вересень » 9 » Чого хоче Юлія Тимошенко?
11:18
Чого хоче Юлія Тимошенко?
тимошенкоЗавжди на місцеві вибори приходить 25-30% виборців. Усі, хто не прийде на вибори - за них абсолютно точно вкинуть бюлетені".

Такі слова можна було почути від лідера "Батьківщини" на мітингу біля Верховної Ради 7 вересня. Мабуть, Юлія Володимирівна забула, що після останніх місцевих виборів, вона разом з її колишнім соратником, партією НУНС, - здобула перемогу в 15 областях і отримала своїх голів обласних рад?

Це при цій же 25-30% явці, на якій вона наголошувала.

Але й ці переконливі перемоги не вберегли від тушкування, коли влада змінилась. Тому кожен день з'являються нові тушки, нові свідчення бездарності її "каманди".

Зокрема, 6 вересня керівник фракції БЮТ у Львівській обласній раді заявив, що "фракція БЮТ у Львівській облраді на засіданні 8 вересня буде ініціювати вотум недовіри главі Львівської облдержадміністрації Василю Горбалю". А вже 8 вересня один із депутатів БЮТ - Іван Білак, запропонував зняти це питання з розгляду.

Краще б у своїй промові перед 10-тисячним мітингом вона сконцентрувалась на власному покаянні за те, що вона привела стільки тушок. Адже останні вже незабаром можуть повністю позбавити киян своєї представницької влади. І не обмежувала би повноцінних учасників акції, ВО "Свободу", у праві на виступи її лідерів.

Вона проявила неповагу майже до половини людей, учасників мітингу, прихильників "Свободи", у праві почути свого лідера. Більше того, новоспечений БЮТівець Луценко нахабно збрехав, що начебто Тягнибока на мітингу немає...

Власне, Тимошенко продовжує боротися з уявними "конкурентами", замість того щоб навести лад у своїх рядах. Вона не підозрює, що тим самим ламає під собою гілку, на якій сидить.

Адже більшість прихильників Тимошенко на мітингу дуже пасивно слухали її промови. Вона нікого не переконала в тому, що низька явка - запорука перемоги регіоналів.

Для чого було людей у черговий раз запевняти про якусь "опозицію в парламенті", якщо вони не можуть навіть заблокувати Раду? Чому ПР у часи правління Тимошенко могла блокувати Раду, а вона не може?

Бо вона не працює, вона чеше язиком?

Такою поведінкою бездарна парламентська опозиція позбавляє українців не якихось матеріальних преференцій у платі за житлово-комунальні послуги. Вони позбавляють українців ВІРИ в те, що із приходом нових людей на місцях, щось зможе змінитись.

Тож титульна теза про низьку явку на місцевих виборах повністю провальна.

А, може, ЮВТ просто масово втрачає спонсорів, і вже не в змозі прямим текстом не вимагати в кандидатів у депутати гроші за попадання в список? Схоже, що чутки про це підтверджуються кожного дня.

http://www.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/016531/

Категорія: Політика | Переглядів: 1124 | Додав: premium78 | Теги: тимошенко, свобода | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 19
1 Громадянин  
0
Демократія то є влада більшості. Якщо більшість вирішить що державна мова буде китайською то так і буде, вирішать що хочуть вступити в союз з котдівуаром і вступлять, бло то є демократія і свобода.
А про титульність, патріотизм, фальсіфікації та фашистські цінності то вам набрехали американські хазяї.

2 premium78  
0
Якщо в нас демократія, тобто влада більшості, то влада повинна належати українському народові, а народ більшістю голосів обрав депутатів БЮТ і НУНС. Тому якщо ти дійсно за демократичні цінності, то передай свої голубим хазяям, що вони незаконно узурпували владу і за це прийдеться відповідати перед народним гнівним судом.

3 Громадянин  
0
Покиньте фашизм та цінності що навязали вам американські хазяї. Краще любіть Україну! Бо Українап близько а америка далеко, хоча й гроші дає.

4 premium78  
0
ти вже задовбав зі своєю америкою, не можеш собі уявити, щоб хтось не плазував перед кимось, як це робиш ти?

5 Громадянин  
0
В мене на відміну від вас немає хазяїв.
Прикро що ви цього не розумієте, що можна жити своїм розумом а не по вказівках з за кордону.
Менталітет то страшна сила. Не можуть пацріоти без хазяїна.
Доки таке становище не виправиться - Україна в небезпеці.
Добре що народ починає це розуміти і на дав памеранчевим виродкам дістати владу.

6 premium78  
0
те, що пацріотом тут є ти, ми вже вияснили...

народ якраз доручив помаранчевим владу, а голубі бандючари цю владу незаконно захопили, це по факту,
і як показали 15 років голубої влади, ви вмієте тільки підстелятися під кремлівського царя


7 Громадянин  
0
Народ і в 2004 році не хотів допускати памеранчевих пацріотів до влади. Але тоді американський обком показав свою силу і пропхав Ющенка. Пацріоти хочуть продовжувати насаджувати свою псевдодемократію. Тому я вважаю їх гірщими за комуністів та фашистів.

Але народ україни обдурити не вийшло, і тепер памаранчеві пацріоти втратили владу. І це вже шаг вперед.


8 premium78  
0
Дурню , що хорошого в тому, що владу зараз, попри волю народу, захопила жидо-татаро-москальська україноненависницька банда? Розпродують всю державну власність, здають території, знищуюють демократію, свободу вибору, свободу слова, вбивають журналістів, підвищують ціни, хапають десятки мільярдів доларів кредитів, знищують українську мову.

9 Громадянин  
0
Тріть каменти пане адміністратор, до вас особисто ніяких претензій нема, розумію, що якщо не зітрете то хазяї будуть незадоволені і не дадуть грошей. Але ж праду все одно ні зітреш.

10 premium78  
0
пиши без мату і тупої маячні і терти не буду bye

11 Громадянин  
0
Доречі жодного мату не написав на відміну від вас. А то що то що моя точка зору здаєть вам тупою маячнею, то це ваше право так вважати, але висловити її я маю право! Бо це свободна країна, як би вам не хотілося цього змінити.

13 premium78  
0
єврейське корінь "поц", який ти вживаєш майже в кожному своєму коменті, означає чоловічий статевий орган... можливо ти потрапив не на той сайт, бо тут голубизна заборонена.

12 Громадянин  
0
Цікаво, чи можуть памаранчеві апологети припустити думку, що більшість народу не підтримує курс "на памаранчеву свабоду та демократію"? Що люди вже втомилися від брехні та злиднів, які виявилися супутниками так званих "борців за свободу".

17 premium78  
0
більшість якраз підтримує курс на свободу і демократію, рабам цього не зрозуміти

14 Громадянин  
0
Глибина ваших знань всіляких єврейських слів вражає. На жаль я не є євреєм і не цікавлюся єврейською культурою, тому розмовляю українською, бо це державна мова.
Доречі те що ми спілкуємося віртуально, ще не дає права вам мене ображати.

16 premium78  
0
я знав лише, що це слово вживають жиди, а тут ти вискочив з "чоловічим статевим органом", як з конопель, от я і глянув в гуглі, що це слово значить... мої підозри підтвердились

15 Громадянин  
0
О, я зрозумів що ви маєте на увазі! Я майже завжди писав ПАЦріот,треба ж якось фонетично відокремити пацріотів від патріотів.

18 Громадянин  
0
А ну наведіть мені приклад де я написав ПОЦ? Га?

19 premium78  
0
пацріот, поц-пац для мене однакове

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz