ТЕНЕТА Вт, 16.04.2024, 13:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Червень » 25 » Футболісти збірної Італії: ми "Лицарі ганьби"
11:46
Футболісти збірної Італії: ми "Лицарі ганьби"
італіяЗбірна Італії зазнала фіаско на чемпіонаті світу з футболу. "Скуадра Адзурра" посіла останнє місце у групі F, пропустивши вперед навіть Нову Зеландію.

Марчелло Ліппі та італійські футболісти прокоментували поразку від Словаччини і виліт з Мундіалю.

Головний тренер збірної Італії Марчелло Ліппі: "У цій ситуації не може бути ніяких виправдань. Всю провину за те, що трапилося я беру на себе. Якщо на такому турнірі, як чемпіонат світу, команда виступає подібним чином, то діло в тренерові, який не зміг підготувати підопічних до більш виразної гри і результату. Мені дуже шкода наших уболівальників. Я міг припустити що завгодно, крім ось такого фіналу своєї роботи в збірній. Переможцям - удачі, а всім тим, з ким мені довелося працювати останні чотири роки, - спасибі".

Півзахисник збірної Італії Андреа Пірло: "Ми просто зганьбили себе. Ми не змогли добитися перемоги, і ця помилка - вина кожного. Ми команда, тому відповідальність лежить на всіх. Так, можна сказати, що це кінець цілої ери. Однак новий головний тренер може на мене повністю розраховувати".

Півзахисник збірної Італії Дженнаро Гаттузо: "Коли ми виграли чемпіонат світу, то наша робота була винагороджена золотими медалями, а команда була названа "Лицарями праці". Зараз нас можна наректи "Лицарями ганьби". У всякому разі, після такого вильоту вже після закінчення групового турніру ми заслужили на подібне прізвисько. Весь італійський футбол потребує серйозного внутрішнього аналізу. Цього вечора ми досягли дна".

Форвард збірної Італії Антоніо Ді Натале: "Провина повністю лежить на нас. Тренер дав нам все, що було необхідно, але ми не змогли добитися перемоги. У завершальні 20 хвилин нам потрібно було трохи більше удачі. Якщо ми вилетіли на груповій стадії, це означає, що команда недостатньо добре грала. Однак я збережу позитивні спогади про ЧС. Адже поїхати у 32 роки на перший чемпіонат світу дорогого коштує. Так, в ПАР ми зганьбилися, результати не відповідали нашому статусу".

Захисник збірної Італії Джанлука Дзамбротта: "Можна зробити лише єдиний висновок: ми зайняли останнє місце в групі і заслужили вильоту. У перших двох поєдинках ми грали досить добре і зробили все, що могли. Сьогодні ми провели жахливий перший тайм, але після перерви ми заграли краще. Однак цього виявилося недостатньо, тому кожен гравець повинен взяти відповідальність на себе і змиритися з вильотом з ЧС. Сьогодні збірна Італії поєднує в собі молодість і досвід. Однак заробити два очки в трьох матчах з такими суперниками, при всій повазі, це не можна назвати хорошим результатом. Винні всі, не лише головний тренер. Ми повинні розібратися в ситуації, забути про цей жахливий чемпіонаті світу і дивитися вперед".

Захисник збірної Італії Доменіко Крішито: "Не думаю, що за те, що трапилося повністю відповідальний Ліппі. Саме ми виходили на поле і не виконали його вказівки. Це важка поразка. Вона лягла тягарем на наші плечі. Сьогодні головний тренер попросив нас чинити тиск на суперника по всьому полі, але ми не змогли впоратися зі словаками, дозволивши їм багато атакувати. У перших двох матчах ми брали ініціативу на себе, але нам не вистачало удачі. На жаль, у футболі йдуть до уваги лише результати. Ліппі засмучений, адже він вірив в команду, як і ми".

Голкіпер збірної Італії Джанлуїджі Буффон: "Словаччина та Нова Зеландія - команди, які заслуговують на повагу, але не більше. І якщо ми не можемо обіграти як мінімум одну з них, то, будемо чесними, ми повинні їхати додому. Команда дуже засмучена, це всі бачать. Різниця між 2006 і 2010 роками в тому, що нам не вистачило таких гравців, як Тотті і Дель П'єро. Новому нашому наставнику Чезаре Пранделлі доведеться починати все заново. Сподіваюся, що у нього будуть нові ідеї, тому що нинішнє положення італійського футболу - не найкраще".

Нападаючий збірної Італії Фабіо Квальярелла: "Тренер випустив мене на поле, попросивши "що-небудь придумати". Я старався з усіх сил, але мрія всього мого життя і кар'єри розбита. Я прошу вибачення у всієї Італії. Не варто звинувачувати в поразці одного Ліппі. Вина лежить на тих, хто перебував на полі в матчі проти словаків. Нам трохи не пощастило, але варто визнати, що цей турнір далеко не самий вдалий в історії Італії ".

Півзахисник збірної Італії Даніеле де Россі: "Після поразки всі кругом звинувачують нас. Звичайна справа. Але це справедливо. Немає сенсу шукати виправдання. Ми розуміємо, що принизили самі себе. Але пройде ще пара днів після повернення до Італії, перш ніж ми зрозуміємо, наскільки. Перед грою зі Словаччиною ми сміялися, жартували і ні на хвилину навіть припустити не могли, що залишимося за бортом плей-офф. Це здавалося просто неможливим. Якщо б вилетіли за підсумками матчу з Бразилією або Іспанією, можна було б проводити якийсь аналіз. Але виліт після гри з такими опонентами, по правді кажучи, не можна пояснити логічно".

ТСН

Категорія: Спорт | Переглядів: 724 | Додав: premium78 | Теги: поразка, Італії, 2010, ганьба, виліт, чемпіони світу, Італія, пар, ПРОВАЛ, чс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz