ТЕНЕТА Ср, 24.04.2024, 15:44
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Вересень » 9 » Висловлено недовіру голові обласної державної адміністрації Горбалю
11:11
Висловлено недовіру голові обласної державної адміністрації Горбалю
свободаСесія Львівської обласної ради 66 голосами висловила недовіру голові обласної державної адміністрації Василю Горбалю.

Фракція ВО "Свобода" одностайно підтримала це рішення і її голоси стали вирішальними при ухваленні рішення.

На початку засідання на наміри представників фракцій БЮТ та УНП зняти з порядку денного чи перенести питання щодо відставки Горбаля голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив:

"Голосувати недовіру голові ОДА необхідно, і це повинна робити не тільки Львівська облрада і Тернопільська, яка це постійно робить, а всі обласні ради. Бо місцеве самоврядування – останній бастіон проти узурпації влади Януковича в державі.

За відставку Василя Горбаля треба голосувати не через те, що він нам щось зробив чи не зробив, а тому що він є представником окупаційної адміністрації, він є представником влади, що веде антиукраїнську, прокремлівську політику, яка знищує українську державу, принижує українську націю".

Прес-служба Львівської обласної організації ВО „Свобода"

Категорія: Політика | Переглядів: 862 | Додав: premium78 | Теги: ода, Горбаль, недовіра, львів, свобода | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 18
1 Громадянин  
0
Про "Свободу" годі й говорити. Досить глянути яких кандидатів в мери деяких міст висунала ца "партія", щоб відразу зрозуміти, що вон на одному щаблі з ПР, БЮТ, НУНС та іншими бандитами.

2 Громадянин  
0
Доречі партія "Свобода" є одним з головних винних в тому, що так спаплюжили саме поняття патріот. Пацріотами тепер називають запроданців заходу та злодіїв. Ганьба псевдопатріотам.
Правду можна перекручувати довго, але не вічно. Досить памаранчевого фашизму!

3 premium78  
0
Що ти мелиш, 19 років при владі була перефарбована комуняцька нечисть, а ти женеш свої ущербні звинувачення проти свободи.

4 Громадянин  
0
Свобода не гребує нічим, щоб дістатися влади. Та народ вже не так просто обдурити, тай америка вже грошей на майдан не дасть.
Вчора був у Вінниці, від свободи кандидат на посаду міського голови - Бойдаченко, знаний місцевий бандит. І після цього вони кажуть, що турбуються про Україну. Невірю.

5 premium78  
0
як може людина, яка голосувала за кримінальнори рецидивіста, судячи по голубих коментах, може щось дзявкати про бандитизм інших

6 Громадянин  
0
На вибори не ходив через особисті причини.
Але факт залишається фактом. Від свободи по Вінниці - бандит. І хоча шансів ва перемогу в нього немає майже, замислитись слід.

9 premium78  
0
я цю інформацію перевірю, але дуже сумніваюсь в її достовірності

7 Громадянин  
0
Не розумію вашого жаргону доречі. Голубі це ж судячи з кольорів прапорів - свобода. За свободу ніколи не голосував.

8 premium78  
0
Свобода є жовто-блакитною. Бачу у тебе щей проблеми із зором.

10 Громадянин  
0
Блакитний це й є голубий доречі.

11 Громадянин  
0
Перевірте. Антон Бойдаченко, один з директорів концерну "Аміго". Інші члени ради директорів теж яскраві особистості. Бандити нової формації (з економічним ухилом). Кожен хто живе у Вінниці це підтвердить, інформація цілком піддається перевірці.

13 premium78  
0
знайшов лише позитивну інформацію, людина сама створила підприємство, а не вкрала державну власність, як це зробили практично всі бандюки партії регіонів

12 Громадянин  
0
Доречі, ще був пан Чорноокий більш відомий як "Чорний", теж від померанчевих сил балатувався до міської ради. Теж вельми цікавий персоонаж.

14 premium78  
0
Генеральний директор Бойдаченко Антон Павлович
21100, м. Вінниця, вул. І. Богуна, 186
тел.: 8 (0432) 67-01-95, 35-61-21
http://www.amigo.vin.ua/

Підприємство було засновано в 1993 році як фірма з оптово-роздрібної торгівлі тютюном та алкоголем через мережу власних кіосків у місті Вінниці. В 1996 році при розширенні діяльності було освоєно торгівлю продуктовою групою. Це було відкриття першого продуктового магазину по вул. Стахурського, 70. На той час у ньому була найсучасніша матеріально-технічна база: електронні ваги, нові касові апарати, холодильні шафи відкритого типу та ін.
Наступними роками всі кіоски концерну в м. Вінниці були реконструйовані у торговельно-посадочні комплекси на зупинках трамваїв і тролейбусів у різних районах міста. На 2001 рік мережа продуктових магазинів здобула назву "Аміго" і розширилась з одного до десяти магазинів і охопила всі райони міста Вінниці, тобто фірма "Аміго" здобула імідж однієї з найбільших мереж продуктових магазинів міста. В 2002 році фірма "Аміго" викупає центральний гастроном міста Вінниці. І цим етапом розвитку підтверджує свій професіоналізм у торгівлі продуктовими товарами та високим рівнем обслуговуванням населення. За цей період (1996-2001рр.) штат працівників з 13 осіб збільшився до 150 чоловік. В період на 2002 рік - до 200 працевлаштованих громадян м. Вінниці. Це свідчить про стабільний зріст фірми "Аміго" та її реальний внесок у процес створення нових робочих місць. За шість років діяльності торговельна площа зросла з 70 кв. метрів до 1040 кв. метрів.
З першого дня свого існування підприємство надавало особливу увагу питанню ефективного керування якістю запропонованих товарів, внаслідок чого склався імідж фірми "Аміго" як торговельної мережі, що пропонує продукцію гарантовано високого рівня.
За весь час роботи фірма "Аміго", безперечно, досягла певних успіхів. Сьогодні це стабільне, динамічне підприємство. Фірма завжди знайома з усіма тенденціями та новинками у своїй сфері діяльності, прагне до подальшого зростання конкурентоспроможності продукції в розрізі ціни та якості, вдосконалення сервісу продажів. За успішну діяльність компанія у 2004 році отримала престижний диплом І Регіонального конкурсу "Бізнес-еліта Поділля" в номінації "Лідер".


15 Громадянин  
0
Все вірног, тільки не зазначено що на всіх зупинках всі магазини перетворили через пару місяців на зали ігрових автоматів.
Директор цегельного заводу що не хотів продаватися цим "свободівцям" попав під потяг.

Інформація в цілому вірна, але неповна. Вам це можна простити, ви ж не жили в Вінниці.
Також весь директорат "Аміго" можна бачити в дискоклубі "Кумбари" який їм і належить. Дуже занане з негативного боку місце в Вінниці.
А державної власності не крав, нє, все чесно купив за чорний нал, хабарі, шантаж та ін.
Прямих доказів звісно представити неможу. Але кожен хто мав справу з концерном "Аміго" підтвердить, що такі люди як Бойдаченко (більш відомий як "Палич") не є достойними, але є дуже грошовитими.


16 premium78  
0
от як нема прямих доказів, то краще не ганьбися, бо на вашу банду регіонів доказів вагонами...

17 Громадянин  
0
так так, вам зі схрону видніше. Але факт залишається фактом і від цього не сховаєшся.

18 premium78  
0
краще не дзявкай, а подивись вільм про свої бандючарів http://blog.i.ua/community/2359/534598/

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz