ТЕНЕТА Пт, 29.03.2024, 03:12
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Червень » 13 » Команда Януковича воює проти держави Україна
15:39
Команда Януковича воює проти держави Україна
тимошенкоЮлія Тимошенко вважає кричущим той факт, що команда президента Януковича виступає проти держави Україна.

"Я можу сказати, що коли діючий міністр уряду Януковича Бойко і, по суті, тіньовий, такий "сірий" прем’єр-міністр уряду пан Фірташ сьогодні в своєму позові, по суті, воюють проти держави Україна, це є абсурдне явище, коли вони у держави забирають, а не примножують державні статки і державні можливості", - заявила Юлія Тимошенко на прес-конференції в Житомирі, коментуючи ситуацію, яка склалася у Стокгольмському арбітражному трибуналі з питання повернення НАК "Нафтогаз України" швейцарському газотрейдеру "Росукренерго" 11 млрд. кубометрів газу, повідомляє її персональний сайт.

Юлія Тимошенко наголосила, що українська сторона фактично навіть не намагалася належним чином захистити інтереси держави.

"Ці люди – Фірташ і Бойко – в суді відмовилися якісно захищати інтереси держави Україна, і вони відкликали всіх адвокатів, які там були, всі юридичні служби, які представляли там юристів-міжнародників, яких наймав наш уряд, вони повністю звели нанівець весь захист, не представили і відкликали всі аргументи, які були на користь країни. І тим самим вчора вони обманним шляхом, по суті, добилися повернення собі 11 мільярдів кубічних метрів газу", - повідомила вона.

Юлія Тимошенко нагадала, що її уряд повернув 11 мільярдів кубометрів газу, які за низькими цінами було отримано у попередні роки від країн Середньої Азії.

"Загально обраховується вартість цього газу 5,4 мільярда доларів. Це те, що обраховують експерти. І ми, крім того, розрахувалися за цей газ з Російською Федерацією", - підкреслила вона.

"Зрозуміло, що цей газ втратило найбільше оточення Януковича. Це пан Бойко, який був разом з паном Фірташем засновником "Росукренерго", і цей пан Бойко сьогодні очолює Міністерство палива та енергетики. І, по суті, вони з паном Фірташем сформували керівництво НАК "Нафтогазу", і саме скориставшись сьогодні владою, вони цей важкий спір в Стокгольмі, який вони започаткували проти держави Україна, щоб забрати у України всі 11 мільярдів кубічних метрів газу, позбавивши країну свого недоторканого резерву природного газу в газових сховища України", - зазначила вона.

Юлія Тимошенко не сумнівається в тому, що весь процес відбувся "під освяченням" президента Януковича.

Вона розцінює цю оборудку "як найцинічнішу, коли нова влада перше, що робить – забирає у України її державні ресурси, забирає її можливості".

Юлія Тимошенко впевнена, що з часом це вплине на ціну на газ для населення України.

"Я думаю, що після виборів до місцевих органів влади точно Партія регіонів буде збільшувати ціни на газ для людей саме для того, щоб повернути 5,4 мільярди доларів з державної казни, з державного бюджету, з державних можливостей", - пояснила вона.

Юлія Тимошенко повідомила, що "ці 5,4 мільярдів доларів, які сьогодні на користь корупції забрала нова влада, вони будуть розподілені між колишніми і сьогоднішніми керівниками держави, між всіма, хто був учасником цієї корупційної оборудки".

У першу чергу, зазначила Юлія Тимошенко, користь від цього та "серйозні корупційні доходи" отримає президент України Віктор Янукович.

"Це відомо в НАК "Нафтогазі", це відомо в усіх колах, які займалися і займаються питанням забезпечення України газом", - підсумувала вона.

Категорія: Економіка | Переглядів: 565 | Додав: premium78 | Теги: газ, росукренерго, тимошенко, проти злочинної влади януковича-аза | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz