ТЕНЕТА Ср, 24.04.2024, 11:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Червень » 19 » Литвин попереджає майбутні «тушки»: вже все поділено
20:30
Литвин попереджає майбутні «тушки»: вже все поділено
дерибанГолова Верховної Ради Володимир Литвин вважає малоймовірним переформатування парламентської коаліції.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в ефірі телеканалу «Інтер», коментуючи заяву одного з лідерів "Нашої України” Юрія Єханурова про можливість входження до коаліції фракції НУ-НС замість КПУ.

Зокрема, за словами спікера, «в нашому житті все може бути, і я нічому не здивуюся. Але тоді треба буде знову повертатися до проблеми НАТО, мови, до проблеми героїв, до Голодомору». «Виходячи з цього, я прогнозую, що це маловірогідно», - сказав В. Литвин. Він підкреслив, що сьогодні в коаліції 258 народних депутатів.

Відповідаючи на запитання щодо можливості збільшення найближчим часом кількості членів коаліції до 300, тобто конституційної більшості, В. Литвин сказав: «Все буде залежати від того, як будуть розвиватися процеси в Україні і якою буде влада». «Якщо влада буде стабільною, якщо влада буде ефективною і якщо будуть позитивні зрушення в країні, то, зрозуміло, що всі або багато людей захочуть бути на сонячній стороні вулиці – там, де перебуває влада», - зазначив В. Литвин.

В той же час, додав він, якщо, як дехто прогнозує, буде «другий удар фінансової та економічної кризи, то буде процес навпаки».

Разом з тим В. Литвин підкреслив, що «для користі справи конституційна більшість є швидше мінус, ніж плюс, бо тоді буде розуміння, що запас голосів є і можна некондиційні рішення - недостатньо допрацьовані - просто проштовхувати через ВР».

На запитання, чи не є збільшення коаліції бажанням фракції Партії регіонів зменшити претензії фракцій Блоку Литвина і КПУ на кадрові посади та інші претензії, В. Литвин відповів: «Мушу з жалем сказати - вже нічого ділити, вже поділено». Він наголосив, що не надає збільшенню коаліції «жодного значення». «Мені це абсолютно не цікаво, бо це рівень мишиної возні», - зазначив він.

В той же час спікер підкреслив, що коли проаналізувати голосування, то видно, що фракції КПУ та Блоку Литвина голосують або в повному складі, або ніхто не голосує. «Якби не було цих голосувань, то я вам гарантую – 90% рішень не було б прийнято, і так буде надалі», - сказав він. «Бо ті люди, що написали заяви в коаліцію, карточки здали і поїхали. А комусь же треба працювати», - зазначив В. Литвин.

УНІАН

Категорія: Корупція | Переглядів: 687 | Додав: premium78 | Теги: тушки, власності, литвин, посад, корупція, кримінал, поділ, дерибан, коаліція тушок, свавілля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz