ТЕНЕТА Чт, 25.04.2024, 21:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Листопад » 9 » У Хмельницькому “Свобода” піднімає Майдан проти підрахуїв
23:18
У Хмельницькому “Свобода” піднімає Майдан проти підрахуїв
Свобода8 листопада 2010 року Хмельницька міська організація Всеукраїнського об’єднання "Свобода” розпочала безстрокову акцію проти виборчого свавілля.

Свободівці під гул імпровізованих барабанів проводять мітинг-пікет Хмельницької обласної виборчої комісії з вимогами зупинити фальсифікацію виборів до обласної ради. Протестувальники тримають в руках транспаранти з гаслами: "Фальсифікаціями – ні!", "Фальсифікаторів – до суду!". На майдані Незалежності в обласному центрі виставлено наметове містечко.

Мета безстрокової акції "Свободи" - недопущення можливих фальсифікацій виборів під час підрахунку голосів, повідомила прес-служба партії.

Однією з вимог заходу є проведення перерахунку голосів з виборів до обласної ради по Хмельницькому району. Результати, які подані в офіційному протоколі не співпадають з тими, якими володіє "Свобода". Більше того, протокол містить низку неточностей та виправлень, що свідчить про фальсифікації. Дані "Свободи" занижені, натомість фальсифікація зроблена на користь Народної партії, яка балансує на межі проходження в раду.

"На нашу думку, зволікання з оголошенням результатів виборів свідчить про масові фальсифікації на користь партії влади та її сателітів. Обласна виборча комісія вже не вклалася в терміни, яких вимагав Закон щодо оголошення результатів виборів до обласної ради. Свідомо дотягнувши до самого краю представники комісії, повністю підконтрольні регіоналам, намагаються поспіхом прийняти протоколи, дані в яких не співпадають з нашими і в яких чітко проявляється фальсифікація на користь сателітів партії влади.

Партія регіонів намагається завести в раду тих, хто буде вірою і правдою служити саме їй і дозволить сформувати "прорегіональну" більшість. Ми вимагаємо зупинити фальсифікації та провести перерахунок голосів по Хмельницькому району. Ми вимагаємо притягнути до відповідальності усіх, хто фальсифікував вибори та спотворив волевиявлення виборців Хмельниччини", - наголосив голова Хмельницької обласної організації ВО "Свобода" Ігор Сабій.

Свободівці також звернулися до органів прокуратури, СБУ та МВС – в повній мірі і об'єктивно розслідувати факти бездіяльності членів ТВК, фальсифікації виборчої документації та результатів волевиявлення.

Довідка. Згідно даних екзит-полу "GFK-Україна", Хмельницька "Свобода" здобула підтримку 5,6% виборців краю. На разі виборча комісія, контрольована Партією регіонів, намагається применшити результат "Свободи" і вкрасти голоси виборців.

АРАТТА

Категорія: Політика | Переглядів: 551 | Додав: premium78 | Теги: фальсифікації, майдан проти підрахуїв, Хмельницький | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz