ТЕНЕТА Пт, 19.04.2024, 12:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Листопад » 16
ТурчиновПерший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр ТУРЧИНОВ заявляє, що боротьба за захист існування середнього класу є боротьбою за Україну.

Як повідомили УНІАН у прес-службі О.ТУРЧИНОВА, про йдеться у його персональному блозі.

На переконання О.ТУРЧИНОВА, головним мотивом зачистки нинішньою владою малого і середнього бізнесу є те, що «весь живий бізнес хочуть взяти під контроль два-три олігархічних клани із найближчого оточення Президента, які підпорядковані та підконтрольні йому».

Він наголосив, що у будь-якій тоталітарній державі економіка, що контролюється правлячою клікою, завжди безальтернативна та поза конкуренцією.

Водночас, за словами О.ТУРЧИНОВА, середній клас, який в будь-якому суспільстві є основою демократії, зараз непотрібен, «тому що ці люди не хочуть споживати інформаційну "жувачку" п ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 592 | Додав: premium78 | Дата: 16.11.2010 | Коментарі (0)

бунтУ Хмельницькому в акції протесту проти прийняття Податкового кодексу беруть участь близько 10 тисяч підприємців.

Як повідомляє кореспондент УНІАН, пікетувальники ще з 9 ранку зайняли майдан біля облдержадміністрації. Підприємці тримають траснпоранти з гаслами "Податковий кодекс Тігіпка-Азарова — геноцид підприємців”, "Ні — податковому рабству”. Також вони скандують прізвище губернатора Ядухи та вимагають залишити високий кабінет і вийти до народу. Голос їхній не був почутий, тож підприємці вдалися до крайнощів.

Спочатку делегували кількох людей, щоб передати звернення голові облдержадміністрації. Однак міліція, яка сховалася у приміщенні облдержадміністрації, їх не пропустила. Тоді розбурханий тисячний натовп ринув до дверей ОДА. Із застосуванням сили вони зламали вхідні двері облдержадміністрації. Далі їх не пуст ... Читати далі »

Категорія: Протести | Переглядів: 675 | Додав: premium78 | Дата: 16.11.2010 | Коментарі (0)

протестУчасники акції протесту проти ухвалення Податкового та Трудового кодексів готові розбивати намети під стінами парламенту.

Про це повідомив народний депутат фракції «БЮТ-Батьківщина», голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець.

За його словами, сьогодні під стінами парламенту зібралося близько 30 тисяч представників середнього та малого бізнесу, до яких долучилися представники незалежних профспілок України – гірники, лікарі, металурги та вчителі, - які протестують проти ухвалення Трудового кодексу, якими представники Партії регіонів намагаються збільшити трудовий тиждень із 40 до 48 годин, застосувати підслуховуючи пристрої та відео спостереження за роботою працівників тощо.

Волинець нагадав, що влада вже ухвалила ... Читати далі »
Категорія: Протести | Переглядів: 458 | Додав: premium78 | Дата: 16.11.2010 | Коментарі (0)

сильна країнаПрезидент Віктор Янукович на зустрічі з олігархами минулого місяця закликав їх віддавати три відсотки річного обороту, пише, посилаючись на свої джерела, політолог Тарас Кузьо на шпальтах видання Eurasia Daily Monitor.
"Коли Рінат Ахметов запротестував, Янукович згадав про долю ув’язненого російського олігарха Михайла Ходорковського", - пише Кузьо.

"У відповідь Ахметов пригрозив, що президентів завжди може спіткати доля Кеннеді (президент США, якого було вбито пострілом снайпера – ред.)", - стверджує політолог.

Він також зазначає, що ставленики Ахметова втрачають позиції в Адміністрації президента та в уряді - на противагу угрупованню Дмитра Фірташа.

Фактичним президентом України є Фірташ, заявляють в опозиції. Також зазначимо, що українські олігархи заборгували державі мільйони.

Кузьо є політичним технолог ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 546 | Додав: premium78 | Дата: 15.11.2010 | Коментарі (0)

БалогаНовопризначений міністр з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Віктор БАЛОГА буде комунікатором між колишнім Президентом Віктором ЮЩЕНКОМ і нинішнім главою держави Віктором ЯНУКОВИЧЕМ.

Про це у коментарі УНІАН заявив політолог Володимир ПОЛЯКОВ.

«Сьогодні діалог між ЮЩЕНКОМ та ЯНУКОВИЧЕМ буде забезпечувати Віктор БАЛОГА, який нарешті призначений міністром МНС. Адже саме БАЛОГА у свій час наполягав на створенні коаліції між Партією регіонів та НУ-НС», - наголосив експерт.

«Незважаючи на певні конфлікти, які мали місце при звільненні з посади глави Секретаріату Президента, всі ми добре пам’ятаємо фразу ЮЩЕНКА «Балога – це я». По суті, завжди зв’язуючим ланцюгом між командами ЯНУКОВИЧА та ЮЩЕНКА був саме БАЛОГА», - нагадав В.ПОЛЯКОВ.

За словами політо ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 579 | Додав: premium78 | Дата: 15.11.2010 | Коментарі (0)

Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz