ТЕНЕТА Сб, 20.04.2024, 04:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Листопад » 16 » Учасники акції протесту готові розбивати намети під стінами ВР
13:30
Учасники акції протесту готові розбивати намети під стінами ВР
протестУчасники акції протесту проти ухвалення Податкового та Трудового кодексів готові розбивати намети під стінами парламенту.

Про це повідомив народний депутат фракції «БЮТ-Батьківщина», голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець.

За його словами, сьогодні під стінами парламенту зібралося близько 30 тисяч представників середнього та малого бізнесу, до яких долучилися представники незалежних профспілок України – гірники, лікарі, металурги та вчителі, - які протестують проти ухвалення Трудового кодексу, якими представники Партії регіонів намагаються збільшити трудовий тиждень із 40 до 48 годин, застосувати підслуховуючи пристрої та відео спостереження за роботою працівників тощо.

Волинець нагадав, що влада вже ухвалила генеральну угоду, до підписання якої не були допущені незалежні профспілки, і якою передбачається заморозити зарплату мільйонам бюджетним працівників до 2013 року.

«Практика показує, що якщо буде заморожено зарплату працівникам бюджетної сфери, то вона автоматично буде заморожена в інших секторах і галузях промисловості. Таким чином купівельна спроможність населення буде падати при подальшому зростанні цін на продукти та товари першої необхідності. Підприємства малого та середнього бізнесу, які працюються на внутрішній ринок споживання, зупиняться, а безробіття буде лише зростати», - наголосив він.

Михайло Волинець також висловив обурення тим фактом, що провладна більшість відмовляється проголосувати за те, щоб включити трансляцію засідання ВР на площу перед парламентом, щоб мітингувальники послухали, як проходить прийняття Податкового кодексу.

«Вперше за всю історію глушать мікрофони, в які виступають мітингуючі, і опромінюють таким чином людей», - зазначив він.

«Люди обурені, що жодна поправка до Податкового кодексу, які подані представниками малого та середнього бізнесу через депутатів-опозиціонерів, не прийнята. Люди просили передати, що вони сьогодні звідси не підуть і готові сьогодні розбивати намети під парламентом», - заявив Волинець.

Він також додав, що в разі, якщо провладна більшість й надалі ігноруватиме пропозиції підприємців та профспілок до Податкового та Трудового кодексів, кількість учасників акції протесту зростатиме.
Категорія: Протести | Переглядів: 459 | Додав: premium78 | Теги: протест, Батьківщина, знищення малого і середнього бізнес, ВР, податковий кодекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz