ТЕНЕТА Чт, 25.04.2024, 15:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Листопад » 30 » Олег Тягнибок: Вето Януковича на Податковий Кодекс – це очікуваний політичний маневр. Тепер середній клас добиватимуть поодинці
20:24
Олег Тягнибок: Вето Януковича на Податковий Кодекс – це очікуваний політичний маневр. Тепер середній клас добиватимуть поодинці
вето"Вето Януковича на Податковий Кодекс – це очікуваний політичний маневр влади. Партія регіонів зіграла в поганого і доброго слідчого: регіонали спочатку ухвалили грабіжницький Податковий Кодекс, а тепер руками свого очільника зробили жест милості – наклали вето. Усе це схоже на процедуру страти в середньовічній Європі, коли приреченого на смерть перед стратою смачно годували. Тепер підприємці, роз'їхавшись по домівках, попадуть під жорсткі репресії каральних органів", – заявив лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок.

"Янукович виконує основне завдання – збити в середнього класу революційні настрої. Тепер влада зробить усе, щоб знищити самоорганізацію дрібного і середнього підприємництва і не допустити перетворення його у середній клас у політичному розумінні. Розуміючи, що саме середній клас стане рушієм національної революції, режим Януковича робитиме усе, щоб не дати більше жодного шансу на подібні виступи. Тепер підприємців добиватимуть поодинці.

На жаль, із самого початку підприємцям підкинули ідею, що їхня акція носить винятково економічний характер. Цим їх збили з пантелику, відрізали від суспільства, а потім, маніпулюючи їхньою свідомістю, граючи на протиріччях, вміло спрямували у програшне русло. Бо як тоді пояснити, що організатори акції підприємців так легко повелися на те, що в боротьбі з одними олігархами пішли на союз з іншими. Адже парламентарі, які сьогодні так полум'яно виступають з трибуни Майдану, належать до політичних сил, відповідальних за значну частину народних депутатів, що справно віддали голоси за Податковий Кодекс. Це та сама гра в доброго і злого слідчого, але яку розігрує вже парламентська опозиція. Хіба що більш витончена і цинічна.

ВО "Свобода" наполягає, що нинішня влада не здатна здійснювати будь-які позитивні кроки щодо встановлення соціальної та національної справедливості. Услід за ветованим грабіжницьким Податковим Кодексом, режим Януковича планує ухвалити інші кодекси – рабський Трудовий та Житловий, що перетворить українців на безхатьків.

Тому боротьба з антиукраїнським режимом має бути перманентною, і про жодні поступки чи компроміси йтися не може.

"Свобода" й надалі виступатиме відкрито, не приховуючи своєї програми, підкріплюючи свої заяви конкретними діями. Наприклад, в усіх місцевих радах, де є депутати-свободівці, ми ініціювали звернення щодо неприйнятності Податкового Кодексу та з вимогою відставки Уряду Азарова-Тігіпка. Саме тому ми ніколи не соромимось своїх партійних прапорів і відповідаємо за свої дії. Ми переконані, що боротьба за долю середнього класу – це боротьба за долю України. "Свобода" й надалі організовуватиме акції проти українофобської влади і долучатиметься до всіх протестів проти режиму Януковича".

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Політика | Переглядів: 473 | Додав: premium78 | Теги: підлість, Янукович, вето, брехня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 premium78  
0
Сьогоднішнє вето Януковича не є перемогою підприємців. Є всі підстави вважати, що воно є частиною хитрої “гри в наперстки” з народом, який піднявся на бунт. Верховна Рада сьогодні повністю залежна від Банкової, вона буде приймати або не приймати те, що їй накаже “центр” у Партії регіонів.

Рішення влади щодо Податкового кодексу зараз визначають не розумні аргументи і не закони України. Ці рішення визначають протести підприємців по всій Україні.

Наші вимоги – не виконано! Тому в четвер, 2 грудня, всі на Майдан!

Увага: Четверговий протест концентрується на Києві. Всі, хто має змогу виїхати до Києва, будь ласка, робіть це. Акції в регіонах прохання організовувати тільки тим людям, які не мають жодної можливості приїхати на Майдан.


Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz