ТЕНЕТА Пт, 26.04.2024, 04:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Листопад » 3 » Партія регіонів фальсифікує вибори на Київщині
22:27
Партія регіонів фальсифікує вибори на Київщині
БенюкПартія регіонів шляхом фальсифікації результатів голосування намагається вкрасти перемогу у заступника голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода", популярного актора, кандидата в депутати Київської обласної ради по 26-му (Вишневському) мажоритарного виборчому округу Богдана Бенюка. Найближчий конкурент свободівця, представник Партії регіонів, який на всіх дільницях із помітним відривом програвав Бенюкові, раптово отримав перевагу у 1000 голосів на двох сільських дільницях села Хотів. "Свобода" оскаржуватиме фальсифікацію виборів у суді та вимагатиме перерахунку голосів на дільницях 26-го округу.

До вечора 2 листопада Богдан Бенюк вигравав вибори по 26-му (Вишневському) мажоритарному виборчому округу до Київської обласної ради. Та ввечері до Києво-Святошинської районної виборчої комісії привезли протоколи з двох дільниць села Хотів. Якщо раніше свободівець на кожній дільниці Вишневого перемагав регіонала з відривом у 50-80 голосів, то у Хотові представнику від Партії регіонів "намалювали" відрив від Бенюка у 450-500 голосів на кожній з двох дільниць. Більше того, всупереч закону, Києво-Святошинська районна виборча комісія незаконно відмовила представнику ВО "Свобода" у наданні протоколів цих комісій для негайного ознайомлення.

"Партія регіонів поставила собі за мету будь-що виграти вибори по мажоритарних округах і добивається цього лише фальсифікаціями. Очевидним фальшуванням є намальована перемога "регіонала" у вишневському окрузі. ПР намагається вкрасти звитягу у Богдана Бенюка, який на всіх дільницях отримував однаково перший результат. Не дивно, що люди взялися підтримувати українця, адже свободівець не є заїжджим гастролером, якого люди вперше побачили лише на плакатах дільниць. Богдан Бенюк балотувався по округу, де він проживає. Отже свободівець є добре відомий мешканцям Києво-Святошинського району не лише завдяки своєї акторській діяльності, а й завдяки стійким політичним переконанням, про що він засвідчував на чисельних зустрічах з виборцями.

Фальсифікація виборів у Вишневому – не єдиний факт відвертого розкрадання голосів, відданих за "Свободу" на Київщині. Нагадаю, що згідно з екзит-полом підтримка ВО "Свобода" у Київській області становить 7,6%. За попереднім підрахунком голосів наш результат заледве добігає 5,5%. Наразі документально зафіксована серйозна розбіжність цифр у протоколах із виборів в обласну раду у Сквирському та Тетіївському районах – там під час "підрахунку" ВО "Свобода" втратила до 30% голосів виборців. Переконаний, що фальсифікації чинилися і в інших районах. Усю відповідальність за це виборче махлярство ми покладаємо на голову Київської облдержадміністрації А. Присяжнюка.

"Свобода" оскаржуватиме фальсифікацію виборів у суді та вимагатиме перерахунку голосів на дільницях 26-го виборчого округу, а також в інших округах, де офіційні результати не збігаються із зафіксованими в протоколах з мокрими печатками", – зазначив керівник Києво-Святошинського районного штабу ВО "Свобода" Прохор Антоненко.

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Кримінал | Переглядів: 523 | Додав: premium78 | Теги: фальсифікації, махінації з протоколами, Бенюк, село Хотів, Київська область | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz