ТЕНЕТА Пт, 19.04.2024, 06:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Листопад » 4 » Підрахунок голосів – це нахабна політична крадіжка
15:43
Підрахунок голосів – це нахабна політична крадіжка
сич4 листопада 2010 року під час зустрічі з журналістами голова Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" Олександр Сич заявив, що процес підрахунку голосів навмисно затягується з метою крадіжки голосів у "Свободи" на користь провладних партій.

Зокрема, на цілій низці дільниць досі триває підрахунок голосів. Станом на ранок 4 листопада практично відсутні будь-які дані про результати голосування у Коломийському районі. Ще низка районів почали надавати відомості лише вчора увечері. Очільник прикарпатських свободівців вважає, що це робиться навмисне з метою відібрати голоси на користь провладних партій. У підтвердження цієї тези Олександр Сич називає той факт, що проводячи паралельний підрахунок голосів, дані, які надходили з дільниць у ніч голосування, практично повністю співпадали з даними ВО "Свобода". Проте, починаючи з другого дня рейтинг усіх опозиційних партій почав падати. Якщо у більшості з них коливання відбулось на межі 0,5%, то "Свобода" втратила 8%.

Голова обласної "Свободи" вважає, що повторюється ситуація 2006 року, коли Коломийський район також затягував підрахунок голосів. Тоді, завдяки цьому до обласної ради "просунули" партію "Відродження", яку очолював теперішній голова ОДА М. Вишиванюк.

Тривожною є ситуація і у Галицькому районі, де "свободівці" борються за збереження депутатського мандата у свого однопартійця Я. Ткачівського, який за попередніми даними переміг у одномандатному мажоритарному окрузі. "Вчора голова комісії повідомила, що їй передзвонили і сказали, що депутатом має бути Г. Карп від Народної партії" - зауважив Олександр Сич.

Занепокоєння у голови Івано-Франківської "Свободи" викликає і той факт, що близько 10 кандидатів від націоналістів програли у одномандатних округах представникам влади кілька десятків голосів.

Очевидним є також те, що дані екзит-полів вже сьогодні суттєво відрізняються від тих, які надходять до окружної виборчої комісії. І чим далі від дати виборів, тим все більшою є ця різниця. "Сьогодні відбувається нахабна політична крадіжка, а не чесний підрахунок голосів" - підсумував Олександр Сич.

Попри це, очільник "Свободи" в області зауважив, що партія готова до конструктивної співпраці з усіма україноцентричними силами у Івано-Франківській обласній раді.

Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО"Свобода"

Категорія: Політика | Переглядів: 521 | Додав: premium78 | Теги: фальсифікації, франківськ, Сич, свобода | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz