ТЕНЕТА Вт, 16.04.2024, 08:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Політика
Продовження на 25 років терміну перебування Чорноморського флоту Російської федерації на території нашої держави – це планомірна здача національного суверенітету України на догоду кремлівським апетитам. Про це заявив голова Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" Олег Тягнибок.

"Ті війни, які Москва вела з Україною від початку нашої незалежності – політичні, економічні, енергетичні, інформаційні, фінансові, дипломатичні, історичні – закінчилися здачею національного суверенітету України.

Формальною підставою для здачі національного суверенітету стали кабальні газові угоди, які у січні 2009 року підписала Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко. "Свобода" попереджала, що політика загравання з Москвою приведе Україну до фатальних наслідків, бо Кремлю дай облизати палець, він відкусить руку по лікоть. Цього не розуміли Ющенко і Тимошенко, які бавилися з Кремлем у "стратегічних партнерів", підторговуючи національними інтересами. Очевидно, цього не розуміє Янукович: вчора він віддав високозбагач ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 546 | Додав: premium78 | Дата: 21.04.2010 | Коментарі (0)

Як повідомляють інформаційні агенції, 21 квітня 2010 року близько 11.30 на виїзді з Києва сталася ДТП за участю кортежу Президента України Віктора Януковича. Водій автомобіля ВАЗ 2110, з яким зіштовхнувся мікроавтобус супроводу, загинув. Ще двоє осіб травмовано. Нагадуємо, вранці Віктор Янукович вирушив до Харкова, де має відбутися його зустріч із Президентом Росії Дмітрієм Мєдвєдєвим.

Таким чином, ще до початку зустрічі вона коштувала життя одному українцеві. Важливо, що пересування "офіційної особи" передбачає перекриття ділянки руху кортежу на півгодини. У найкращих традиціях совєтського "застою" громадяни поставлені у становище простолюдинів, що повністю залежні від примх державних очільників.

Наразі програму візиту Віктора Януковича до Харкова скориговано. Проте повідомлено, що план перемовин із Дмітрієм Мєдвєдєвим щодо ціни російського газу та умов перебування Чорноморського Флоту РФ в Україні залишається сталим.

Очевидно, що поза оцінками можливих результатів президе ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 533 | Додав: premium78 | Дата: 21.04.2010 | Коментарі (0)

20 квітня у Львові відбудеться студентський бойкот пар і велике віче-концерт за відставку міністра освіти України Дмитра Табачника.

«Антиукраїнський міністр освіти і науки далі працює, приймає рішення, які руйнують українську освіту, а влада далі не дослухається до наших закликів. Тому у вівторок 20 квітня о 10.30 біля пам'ятника Івану Франку відбудеться масовий мітинг-концерт за відставку цього одіозного політика», – повідомили ZAXID.NET організатори.

О 9.00 студентів групуватимуть біля кожного ВНЗ та організовано вестимуть до ЛНУ ім. Івана Франка. Після віче-концерту о 12.30 відбудеться похід до Львівської державної обласної адміністрації та передача наших вимог».

«Ми вимагаємо не лише скинути з посади міністра Дмитра Табачника, а й, тим самим, припинити руйнівну політику в сфері освіти та культури, яку раніше задекларував, а тепер поступово впроваджує уряд, – пояснює один з організаторів акції Оля Сало. – Це не перша акція, і, якщо влада й н ... Читати далі »
Категорія: Політика | Переглядів: 584 | Додав: premium78 | Дата: 19.04.2010 | Коментарі (0)

В Україні закрита остання - сімферопольська - повітряна зона, повідомляє прес-служба Мінтрансу

Вона була закрита в суботу, 17 квітня, о 15:00. Планується, що вона відновить свою роботу до 21:00 сьогоднішнього дня.

Таким чином, рух повітряного транспорту в Україні на даний момент повністю паралізовано. Залишаються закритими: Львівська повітряна зона (з 0:00), Бориспільська повітряна зона (з 3:00), Одеська повітряна зона (з 9:00) і Дніпропетровська повітряна зона з (12:00).

Сімферопольська повітряна зона була останньою, відкритою для польотів в Україні в суботу. Раніше Мінтранс повідомляв, що планує відкривати закриті раніше повітряні зони не раніше 21:00.

Раніше через закриття аеропорту Бориспіль кілька літаків, що летіли до Києва, були змушені приземлитися в аеропорту Сімферополя.

Аеропорти України припинили свою роботу через хмари вулканічного попелу над Європою, які паралізували повітряний простір багатьох країн. Хмара вулканічного попелу з Ісландії в найближчу до ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 639 | Додав: premium78 | Дата: 17.04.2010 | Коментарі (0)

Нардеп-журналіст Володимир Ар’єв про свбоду слова в Україні.

Міжнародна організація «Репортери без кордонів» занепокоєна погіршенням ситуації зі свободою слова після приходу до влади Віктора Януковича та його команди. «В останні три місяці відбулось серйозне повернення до залякування та фізичних нападів на журналістів, а також перевищення повноважень щодо мас-медіа», — зазначається у прес-релізі організації. «Репортери без кордонів» також стурбована ліквідацією Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України.

«Мій прогноз, про який я говорив ще до виборів президента, попереджаючи суспільство і колег про згортання свободи слова, нажаль, справдився», — прокоментував цю новину депутат Верховної Ради Володимир Ар’єв. — «Що тепер робити? Журналістам необхідно починати боротися, але тільки разом: об’єднуватись, виходити зі своїх «нірок», редакційних чи домашніх, створювати хоча б неофіційні організації, щоб координувати проти ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 675 | Додав: premium78 | Дата: 16.04.2010 | Коментарі (0)

В обмін на знижки за ціну газу Київ готовий віддати “Газпрому” в оренду частину підземних сховищ газу, повернути Росії Кременчуцький НПЗ і допустити її як співвласника на майбутні блоки АЕС.

Про це пише сьогодні «КоммерсантЪ–Украина» з посиланням на свої джерела.

Видання відзначає, що Президент України Віктор Янукович може зустрітися з президентом Росії Дмітрієм Медвєдєвим на місяць раніше, ніж планувалося, - 21 квітня e Харкові. Статус переговорів поки не визначено, однак головним питанням стане газ. Україна просить у Росії знижки на 4 млрд. доларів за рік, і без неї не може затвердити бюджет відповідно до вимог МВФ. За даними Ъ, за це Київ серед іншого готовий віддати "Газпрому" в оренду частину сховищ газу, повернути Росії Кременчуцький НПЗ і допустити її як співвласника на майбутні блоки АЕС.

15 квітня в Адміністрації Президента Росії сказали, що готується візит до України 21 квітня. "Це буде не Київ, остаточне рішення опрацьовується", – пояснила Ъ офіційний представник ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 586 | Додав: premium78 | Дата: 16.04.2010 | Коментарі (0)

Лідер партії “За Україну!” В’ячеслав Кириленко вважає, що антиукраїнська політика теперішньої влади призведе до національних збурень та спалахів громадянської непокори.

Про це він заявив, виступаючи з трибуни Верховної Ради України.

«Депутатська група «За Україну!» зобов’язана звернути увагу громадськості на декілька вкрай великих загроз для національної безпеки та української національної ідентичності, які йдуть від теперішньої влади. Всупереч Конституції й національним інтересам розпочалися торги з приводу того, чи буде далі довічно на території України перебувати Чорноморський флот Російської Федерації. Всупереч законодавству і національним інтересам відбуваються публічні і приховані переговори про передачу російському «Газпрому» газотранспортної системи України», - сказав Кириленко.

Також голова депутатської групи «За Україну!» зазначив, що на додачу до газової кабали теперішня влада намагаються влізти в ядерну кабалу й монополізувати поставки ядерного палива лише з Рос ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 628 | Додав: premium78 | Дата: 15.04.2010 | Коментарі (0)

Народні депутати від правлячої коаліції, більшість яких складають депутати Партії регіонів, в черговий раз не виконали свої обіцянки щодо покращення рівня життя українських громадян. Це можна трактувати тільки як зраду інтересів своїх виборців.

Так прокоментувала екс-міністр праці та соціальної політики України Людмила Денисова відхилення законопроекту про встановлення допомоги малозабезпеченим сім'ям на рівні прожиткового мінімуму, внесеного депутатом-регіоналом.

«Цей законопроект підвищував допомогу від держави для майже 80 тис. малозабезпечених сімей, в яких виховується 190 тис. дітей. В результаті його неприйняття кожна сім’я не отримала лише на одну дитину більше 300 грн. допомоги», - наголосила Людмила Денисова.

За її словами, заява народного депутата Михайла Чечетова у сесійній залі Верховної Ради, що проект Закону України «Про внесення змін до статей 5 та 8 Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» «помер» ... Читати далі »
Категорія: Політика | Переглядів: 539 | Додав: premium78 | Дата: 14.04.2010 | Коментарі (0)

"Рішення РНБО про передачу Сполученим Штатам Америки останніх запасів високозбагаченого урану з України напередодні візиту Віктора Януковича до Вашингтона та підтвердження цього рішення у спільній заяві Президентів України та США від 12 квітня 2010 року є диверсією проти національної безпеки України", – заявив лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок. – Це рішення свідчить про те, що кожен кримінально-олігархічний клан, який перебуває при владі в Україні, діє на ослаблення нашої держави та зниження її обороноздатності".

Олег Тягнибок також зазначив: "Влада легко знищує навіть можливість відновлення ядерного статусу України, хоча останній міг би стати запорукою безпеки України. Для цього, зважаючи на те, що Україна за запасами урану займає шосте місце у світі, а за запасами цирконію – третє, наша держава повинна створити свій замкнутий ядерний цикл.

Ми усвідомлюємо, наскільки важко сьогодні здійснити це завдання. За 18 років Незалежності Україна не зробила жодног ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 762 | Додав: premium78 | Дата: 14.04.2010 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 16 17 18
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz