ТЕНЕТА Ср, 24.04.2024, 02:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Надзвичайні події
Сьогодні, в середу 9 червня, на 54-му році життя помер Олександр Зінченко - засновник телеканалу "Інтер”, колишній віце-спікер і екс-держсекретар України.

Про це повідомила його прес-секретар Ганна Калина. За її словами, Зінченко помер сьогодні ввечері в лікарні «Феофанія». Інші подробиці прес-секретар не повідомила.

Раніше Олександр Зінченко розповідав, що переніс важку хворобу. Ходили чутки, що мова йшла про онкозахворювання.

Фізик за освітою, в 1983-1992 рр. зробив кар'єру в комсомолі. На момент розпаду СРСР був головою виконкому координаційної ради ЦК ВЛКСМ у Москві.

З 1992 по 1998 рр. - у бізнесі. У 1995-1998 рр. Зінченко керував телеканалом "Інтер", створеному за його безпосередньої участі.

У 1998-му і 2002-му обирається до Верховної Ради за списками СДПУ(о). Очолював комітет зі свободи слова, в 2002-20 ... Читати далі »

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 666 | Додав: premium78 | Дата: 09.06.2010 | Коментарі (0)

Сьогодні, 3 червня, у своєму будинку в місті Іскендерун на середземноморському узбережжі Туреччини було вбито єпископа католицької церкви Анатолія Луїджі Падовезо.
У Туреччині вбили єпископа католицької церкви
Фото: АР
У Туреччині розслідують вбивство єпископа

Як повідомляє Бі-бі-сі, головним підозрюваним є водій єпископа. Поліція вже заарештувала його, зазначив губернатор провінції Хата, куди адміністративно належить Іскендерун. Він виключив політичні мотиви злочину.

"Результати попереднього розслідування свідчать, що інцидент не має політичного характеру. Нам стало відомо, що підозрюваний мав проблеми з психікою і вживав (відповідні) ліки", - сказав губернатор.

Відзначимо, що це не перше вбивство католицького священика в Туреччині. У 2006 році в чорноморському місті Трабзоні було вбито настоя ... Читати далі »

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 542 | Додав: premium78 | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

швидкаСьогодні у Харкові в парку культури і відпочинку ім. Горького відбувся черговий наступ на захисників зелених насаджень, які другий тиждень поспіль захищали дерева від вирубки, наметове містечко згорнуте, акція протесту перемістилася до приміщення облдержадміністрації.

Як повідомив кореспонденту УНІАН учасник «Зеленого фронту», наступ почався о 4-й ранку, коли на місці вирубки з’явилися близько 50 осіб у чорному одязі. Вони разом з лісорубами, які увімкнули пилки, пішли шеренгою на захисників дерев.

«Людей відтісняли грубою силою, били ногами, прикованих відірвали від стовбурів, по ходу пиляли навіть ті дерева, на яких перебували альпіністи. Після того як виникла реальна загроза життю людей, ми згорнули намети і покинули місце побоїща», - сказав співрозмовник агентства.

Він повідомив, що «кілька люде ... Читати далі »

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 638 | Додав: premium78 | Дата: 02.06.2010 | Коментарі (0)

Ізраїльські військові в понеділок взяли на абордаж судна міжнародної флотилії, яка везла в блокований сектор Газа сотні правозахисників і тисячі тонн гуманітарних вантажів, повідомляють організатори акції.

Інтернет-сайт www.witnessgaza.com, що займається інформаційним забезпечення плавання, повідомив "з посиланням на нашого адвоката (в ізраїльському місті) Хайфі" про 10 загиблих у ході операції. Турецькі й арабські телеканали, чиї співробітники були присутні на судах "Флотилії свободи", раніше поширили інформацію про двох убитих і 50 поранених.

"Армія оборони Ізраїлю виконує розпорядження уряду про заборону несанкціонованого доступу в цю зону", - сказав РІА «Новости» представник армійської прес-служби.

"Ізраїльські командос висадилися з гелікоптера на палубі турецького судна, одразу відкривши вогонь по беззбройних цивільних людях... Доля інших судів невідома", - говорилося в коротких повідомленнях, які публікував інтернет-сайт учасників плавання.

На відеокадрах були пок ... Читати далі »

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 493 | Додав: premium78 | Дата: 31.05.2010 | Коментарі (0)

Зловмисники вночі проникли на територію музею
20.05.2010 15:40

"Крадіжка століття" сталася в Музеї сучасного мистецтва у французькій столиці. Як стало відомо, в ніч на четвер невідомі викрали п'ять картин пензля Пабло Пікассо, Анрі Матісса, Амадео Модільяні, Жоржа Брака та Фернана Леже. Загальна вартість полотен оцінюється в 500 мільйонів євро.

Згідно з кадрами з камер відеоспостереження, злочинці вночі проникли в будинок музею з вулиці. Охорона також повідомила про виявлення уламків розбитого скла і спиляних замків. Пропажа картин була помічена близько 6:50 за місцевим часом.

Повідомляється про пропажу наступних полотен:

"Голуб з зеленим горошком" (Le pigeon aux petits pois) 1911 року Пабло Пікассо,

"Пастораль" (La pastorale) Анрі Матісса,

"Оливи поблизу Естака" (L'olivier pres de l'Estaque) Жоржа Брака,

"Жінка з віялом" (La femme a l'eventail) Амедео Модільяні,

"Натюрморт з підсвічниками" (Nature morte aux chandeliers) Фернана Леже.

Музей су ... Читати далі »

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 538 | Додав: premium78 | Дата: 20.05.2010 | Коментарі (0)

У Закарпатті через сильні зливи підтоплені вже півтисячі дворогосподарств, очікуються пікові рівні води на найбільших річках.

Про це кореспонденту УНІАН повідомив помічник начальника Головного управління МНС в Закарпатській області Федір ФІЛІП.

Зокрема, за його словами, станом на 14.00 19 травня в області підтоплені 471 дворогосподарство (на 7-му годину ранку було понад 300) у 20 населених пунктах. Постраждали наразі обласний центр Закарпаття місто Ужгород, Ужгородський, Мукачівський, Берегівський, Перечинський, Іршавський, Виноградівський та Хустський райони.

Крім того, під водою 1 тис. 847 га сільськогосподарських угідь.

Наразі, стверджує Ф.ФІЛІП, у Закарпатті тривають роботи з ліквідації наслідків. «Сьогодні, так само як і вчора, рятувальники відкачували воду з підтоплених дворогосподарств, колодязів, підвалів. Лише з Ужгорода, Мукачівського та Ужгородського районів відкачали 4 тисячі кубометрів води. Це дуже багато», - уточнив Ф.ФІЛІП.

Він також додав, що наразі ... Читати далі »

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 609 | Додав: premium78 | Дата: 19.05.2010 | Коментарі (0)

Прогнози синоптиків і влади про те, що у вихідні до Києва прийде велика вода, виправдалися.

Наразі підтопило парк Дружби Народів, що біля Московського моста, сходи і крамнички на набережній Дніпра, а в Гідропарку співробітники ресторанів не можуть потрапити на роботу, тому заклади тимчасово позакривали.

За словами мешканців Оболоні, які прийшли на Дніпровську набережну, вода піднялася на півтора метра. Однак, завдяки цьому збільшилася кількість охочих прогулятися на човнах і катерах. Співробітники водних ресторанів на Подолі теж зорієнтувалися - встановили дерев'яні містки, щоб відвідувачі могли заходити до них, не намочивши ноги.
Водночас заручниками повені виявилися жителі Осокорків. За словами мешканки вулиці Садової, 184, Галини, вода у їхніх каналах помітно піднялася.

"Якщо вийде за береги, ми дуже постраждаємо: тільки недавно обклали будинок плиткою, на першому поверсі всі меблі нові!" - сказала Галина.

У парку Дружби ... Читати далі »
Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 619 | Додав: premium78 | Дата: 19.04.2010 | Коментарі (0)

Повітряне сполучення у багатьох країнах Європи другий день паралізоване через виверження вулкана в Ісландії, який викинув в атмосферу величезну хмару попелу.

За оцінками експертів, проблеми з авіасполученням триватимуть два дні, але "все залежить від того, як буде рухатись хмара". Не виключено, що стихія може порушити нормальну роботу авіатранспорту на тижні і навіть місяці, попередили вчені.

"Те, чого не вдалося домогтися терористам "Аль-Каїди" під час атаки на Америку 11 вересня 2001 року і терактів в Лондоні в липні 2005-го, вдалося вулканічному попелу: один за одним аеропорти від Ірландії до Шотландії і Англії спочатку тимчасово скасували рейси, а після заяви керівництва цивільної авіації закрили британський повітряний простір для всіх, для прильоту і вильоту, створивши тим самим безпрецедентну ситуацію", - зазначила італійська газета La Repubblica.

Параліч європейських авіатрас вже торкнувся понад 10 мільйонів пасажирів, тисячі з яких застрягли в аеропортах. Було скасо ... Читати далі »

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 677 | Додав: premium78 | Дата: 16.04.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz