ТЕНЕТА Пт, 26.04.2024, 02:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Травень » 8 » Шустер лайф. Чи будуть покарані регіонали за брудну провокацію?
19:29
Шустер лайф. Чи будуть покарані регіонали за брудну провокацію?
лук'яновПеред скандальною передачею Шустера на 6 травня, де регіонали показали своє паскудство, була цікава передача за участю учнів львівської школи і одеського ліцею. Учні відповідали на білети з питаннями по другій світовій війні, в тому числі про УПА і червоний прапор. На відміну від кримінальної влади і політиків, які розколюють народ на спірних питання тієї війни, діти намагалися знайти спільного знаменника. Звичайно, львів'яни робили це з акцентом на користь УПА, одесити - на користь комунізму і ВВВ. Але, попри розбіжності в поглядах і знаннях, одноголосно зійшлися на тому, що УПА боролася за незалежну Україну, а червоний прапор - це символ комунізму, а не перемоги.
В кінці передачі була стандартна для Шустера голосувалка: яка сторона (учні одеського ліцею чи учні львівської школи) були більш переконливими? Чомусь я думав, що студія більше підтримає одеситів. Навіть я був готовий їх підтримати, хоча б за одностайне визнання одеситами того факту, що УПА таки воювала за незалежність України. Але на моє велике здивування абсолютна більшість студії підтримала львів'ян: 80% серед "народжених в Україні", і ще більше - 84% серед "дітей війни" (яких пізніше регіонал Лук'янов обізвав "ряженими").
Чому це голосування мене так "зачепило"?
День перед тим, на львівському каналі ZIK, який належить регіональному олігарху Демінському, показували політичне шоу. Ведучий - Остап, львівський маргінал, який вдає, ніби до глибини кості власного мозку знає, що галичани - це окремий народ з абсолютно іншим світоглядом ніж у Великій Україні. На підтвердження чого кожної передачі наводить разючі цифри соціологічних досліджень, а також інтерв'ю на вулицях Львова і на противагу - на вулицях Луганська, Донецька, та інших міст завжди далекого сходу України.
З найбільш резонансних опитувань - питання червоного прапора. Згідно якого ніби-то 55% українців (саме так, "українців", Остап не розділяє громадян України на українців, росіян, татар і т. д., в нього вирізняються лише галичани) відповіли, що червоний прапор є "прапором перемоги". І байдуже те, що питання поставлено таким чином, що якщо ти не за "прапор перемоги", то автоматично є фашистом.
І от, на передачі в Шустера цей ретельно вибудований "табачниками" міф з тріском руйнується: 80-84% людей, які представляють всю Україну, підтримують саме "львівську" точку зору, виявляється вона і є українською, а не маргінальною галицькою. Більше того, далі на "Шустер лайфі" стає зрозуміло, що абсолютно нікому не потрібно того червоного шмаття, яке лише перегризло народ на День Перемоги, і ригианальна мерзотна провокація отримує такого відкоша, якого бандюки ніяк не сподівалося. Одна справа фальшиві опитування, а зовсім інша - відверта цинічна брехня і образи у вічі людям.
Надіюсь це їхнє нахабство так просто не мине. Попереду День Гніву 14 травня.

Категорія: Політика | Переглядів: 3150 | Додав: premium78 | Теги: Лук'янов, опитування, Шустер, провокація, лайф, 9 травня, ЗІК, 6 травня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz