ТЕНЕТА Пт, 19.04.2024, 12:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Листопад » 25 » Звернення до "проросійських угруповань кримінального капіталу"
18:38
Звернення до "проросійських угруповань кримінального капіталу"
Львів25 листопада 2010 року за ініціативи фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на першому пленарному засіданні сесії Львівської міської ради 6-го 88 народних обранців проголосували за звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України та до Прем'єр-міністра України щодо нового Податкового кодексу.

Текст звернення подаємо нижче:

"Ухвалення 18 листопада 2010 року Верховною Радою України Податкового кодексу, авторами якого є Микола Азаров та Сергій Тігіпко, стало апогеєм правового нігілізму та системної війни проти самодостатніх українських громадян, що протистоять намірам державної репресивної машини поставити економіку України під тотальний контроль. Фіктивне "громадське обговорення" проекту кодексу та прискорене голосування у напівпорожній Верховній Раді дозволили неукраїнському капіталу, що монополізував всі гілки влади в Україні, нав'язати свою злочинну волю мільйонам чесних трудівників.

Політичний режим, що діє в Україні, переростає у відверту бюрократично-тоталітарну диктатуру найреакційніших проросійських угруповань кримінального капіталу.

Масові протести, які пройшли у всіх областях України та місті Києві, є свідченням неприйняття політики податкового геноциду абсолютною більшістю українців. Недолугі намагання переляканих урядовців організувати "переговори" з обіцянками нашвидкуруч "внести зміни" до вже ухваленого кодексу є нічим іншим, як спробою пригасити народний гнів і нейтралізувати окремі групи підприємців, задовольнивши їхні вимоги коштом сотень тисяч інших. Єдиною умовою компромісу між народом і владою може бути припинення політики соціальної українофобії та згортання спроб групки олігархів перетворити Україну у феодальну напівколонію.

Львівська міська рада вимагає:

- від Президента України – негайно накласти на Податковий кодекс вето та відправити у відставку Кабінет Міністрів України на чолі з Миколою Азаровим.

- від Верховної Ради – повернутись до роботи над новою редакцією Податкового кодексу України, розробленої, зважаючи на реальний стан національної економіки, структури зайнятості населення та інтересів українців. Новий Податковий кодекс має урівняти в правах платників податків і фіскальні органи, малий і великий бізнес, вивести з офшорних зон тіньові капітали та змусити їх працювати на розвиток економіки.

- забезпечити проведення виборів до Верховної Ради України навесні 2011 року, як це передбачено чинним законодавством.

- від Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України – забезпечити дотримання правопорядку під час мирних акцій протесту та утриматись від силових дій проти громадян, що відстоюють та реалізують свої права та свободи.

Ігнорування законних вимог підприємницьких страйків може обернутись переростанням акцій громадянської непокори у протистояння між антиукраїнською владою та українським народом. Наслідком стане скочування держави у хаос та прірву громадянського конфлікту, персональна відповідальність за який лежатиме на Президентові, Голові Кабінету Міністрів та Голові Верховної Ради України".

Прес-служба Львівської міської організації ВО "Свобода"

Категорія: Протести | Переглядів: 467 | Додав: premium78 | Теги: проти проросійських угруповань крим, львів, свобода | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz