ТЕНЕТА Вт, 23.04.2024, 19:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Квітень » 16
Повітряне сполучення у багатьох країнах Європи другий день паралізоване через виверження вулкана в Ісландії, який викинув в атмосферу величезну хмару попелу.

За оцінками експертів, проблеми з авіасполученням триватимуть два дні, але "все залежить від того, як буде рухатись хмара". Не виключено, що стихія може порушити нормальну роботу авіатранспорту на тижні і навіть місяці, попередили вчені.

"Те, чого не вдалося домогтися терористам "Аль-Каїди" під час атаки на Америку 11 вересня 2001 року і терактів в Лондоні в липні 2005-го, вдалося вулканічному попелу: один за одним аеропорти від Ірландії до Шотландії і Англії спочатку тимчасово скасували рейси, а після заяви керівництва цивільної авіації закрили британський повітряний простір для всіх, для прильоту і вильоту, створивши тим самим безпрецедентну ситуацію", - зазначила італійська газета La Repubblica.

Параліч європейських авіатрас вже торкнувся понад 10 мільйонів пасажирів, тисячі з яких застрягли в аеропортах. Було скасо ... Читати далі »

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 677 | Додав: premium78 | Дата: 16.04.2010 | Коментарі (0)

Нардеп-журналіст Володимир Ар’єв про свбоду слова в Україні.

Міжнародна організація «Репортери без кордонів» занепокоєна погіршенням ситуації зі свободою слова після приходу до влади Віктора Януковича та його команди. «В останні три місяці відбулось серйозне повернення до залякування та фізичних нападів на журналістів, а також перевищення повноважень щодо мас-медіа», — зазначається у прес-релізі організації. «Репортери без кордонів» також стурбована ліквідацією Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України.

«Мій прогноз, про який я говорив ще до виборів президента, попереджаючи суспільство і колег про згортання свободи слова, нажаль, справдився», — прокоментував цю новину депутат Верховної Ради Володимир Ар’єв. — «Що тепер робити? Журналістам необхідно починати боротися, але тільки разом: об’єднуватись, виходити зі своїх «нірок», редакційних чи домашніх, створювати хоча б неофіційні організації, щоб координувати проти ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 675 | Додав: premium78 | Дата: 16.04.2010 | Коментарі (0)

В обмін на знижки за ціну газу Київ готовий віддати “Газпрому” в оренду частину підземних сховищ газу, повернути Росії Кременчуцький НПЗ і допустити її як співвласника на майбутні блоки АЕС.

Про це пише сьогодні «КоммерсантЪ–Украина» з посиланням на свої джерела.

Видання відзначає, що Президент України Віктор Янукович може зустрітися з президентом Росії Дмітрієм Медвєдєвим на місяць раніше, ніж планувалося, - 21 квітня e Харкові. Статус переговорів поки не визначено, однак головним питанням стане газ. Україна просить у Росії знижки на 4 млрд. доларів за рік, і без неї не може затвердити бюджет відповідно до вимог МВФ. За даними Ъ, за це Київ серед іншого готовий віддати "Газпрому" в оренду частину сховищ газу, повернути Росії Кременчуцький НПЗ і допустити її як співвласника на майбутні блоки АЕС.

15 квітня в Адміністрації Президента Росії сказали, що готується візит до України 21 квітня. "Це буде не Київ, остаточне рішення опрацьовується", – пояснила Ъ офіційний представник ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 586 | Додав: premium78 | Дата: 16.04.2010 | Коментарі (0)

Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz