ТЕНЕТА Чт, 25.04.2024, 14:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Травень » 7 » 11 травня час для твого особистого рішення
20:10
11 травня час для твого особистого рішення
Шановний друже сьогодні Українська держава практично окупована Кремлівським катом Путіним. Ми на цей час маємо державу в якій розпочинає царювати тоталітарний Московський режим. Свобода слова яка почала відроджуватися, зараз практично не існує, на засоби масової інформації йде тиск . Українським журналістам диктують що розповідати людям, якщо вони будуть неслухняні їх звільнять з роботи. Телебачення України стає подібне до телебачення часів СССР , де людей практично зомбують що у нас все гаразд що Янукович не зрадив Український народ віддавши Крим Москві, і це дасть нам можливість мати дешевий російський газ . Та газ який запропонований Україні Росією за базування ЧФ направлений не на покращення життя простих громадян України, а на покращення життя олігархічних кіл які оточують Януковича.

Нас також зомбують що Старбурзі на Раді Європи, Янукович правильно зробив що сказав, геноциду Українського народу 1933 роки не було, а був колективний голод по всій імперії. Та ми знаємо що дійсно голод був в деяких регіонах Росії він мав локальний характер . Друже тут на Україні голодомор був територіальний і був направлений проти всього Українського народу, тому він і називається геноцид Українського народу.

Зрада державних інтересів України президентом тільки розпочалась , тому щоби зупинити цю зрадницьку навалу Українська опозиція закликала людей 11 травня приєднатися до протестів проти дій антиукраїнської влади .

Лідер об’єднаної опозиції Юлія Тимошенко закликає громадян прийти 11 травня до парламенту, щоби змусити владу денонсувати угоду про продовження базування в Україні російського флоту, а також з вимогою оголосити дострокові парламентські вибори. Про це Тимошенко заявила сьогодні на мітингу біля ВР, передає УНІАН.

«З сьогоднішнього дня вони закрили Верховну Раду, і вони не хочуть, щоб вона працювала аж до 11 травня, тому що чорну роботу вони вже зробили. З сьогоднішнього дня ми починаємо об’їжджати всю країну для того, щоби люди, які в змозі стояти за Україну, підтримувати Україну в такий важкий момент, щоб мали можливість 11 травня, коли входитимуть ці зрадники у Верховну Раду, зібратися і стояти, поки вони не денонсують цю угоду, або поки не будуть оголошені дострокові вибори», - сказала Тимошенко.

Вона упевнена, що дострокові вибори дозволять привести до парламенту не антиукраїнські сили, не тих, хто зрадив інтереси держави, а справжніх патріотів України

Я не є політичний спільник Юлії Тимошенко, та як громадянин України розумію що вихід один це тільки протести проти дій влади, тому що моє майбутнє і майбутнє моїх дітей залежить від мене, єдиний шлях це боротьба і погоджуюсь з словами одного користувача Інтернету .

УВАГА УКРАЇНЦІ!!! 11 травня останній наш шанс відстояти ДЕРЖАВУ! ВСІ В КИЇВ! І нема значення хто ти; язичник чи християнин, чистокровний українець чи ні, націоналіст чи проста людина! НАША ДЕРЖАВА НА МЕЖІ ЗНИКНЕННЯ! Якщо в тобі залишилася хоча б крапля Української свободи і Честі - ЇДЬ ДО КИЄВА!! Геть хама!

Категорія: Політика | Переглядів: 540 | Додав: premium78 | Теги: 11 травня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz