ТЕНЕТА Вт, 19.03.2024, 10:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Травень » 01
Лідер об’єднаної опозиції Юлія ТИМОШЕНКО вважає, що нова влада для залагодження протистояння у суспільстві, яке виникло через підписання угоди про Чорноморський флот, почала використовувати механізм емісії грошей для підвищення соціальних виплат. Про це вона заявила в суботу на прес-конференції в Луцьку.

«Після прийняття бюджету вони запланували покрити Україну цілим шаром соціальних грошей, які сьогодні друкуються, які є емісійними, які не народжені реально працюючою економікою. Вони хочуть прикрити свої ганебні дії по відношенню до України роздачею грошей. Так вони завжди купували вибори, так підкуповували людей сотнями і потім здобували таким нечесним шляхом владу», - цитує Ю.ТИМОШЕНКО її офіційний сайт.

Таким чином, на переконання лідера опозиції, влада хоче "закрити рот громадянам України, закинувши їх пенсійними грошима, грошима на заробітну плату, на соціальну підтримку".

«Але тут і є пастка, тому що ці гроші несправжні, вони, як фантики, надруковані для того, щоб ти ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 485 | Додав: premium78 | Дата: 01.05.2010 | Коментарі (0)

Уряд ухвалив рішення перевести весь малий бізнес на загальну систему оподаткування.

Уряд прийняв рішення перевести всіх "спрощенців" на загальну систему оподаткування. Про це повідомив віце-прем’єр-міністр з економічних питань Сергій Тігіпко.

"Дискусія розгорнена і щодо фіксованого і єдиного податків, якими користується малий бізнес. Проте в цьому секторі ми вирішили піти іншим шляхом: спершу перевести всіх "спрощенців" на загальну систему оподаткування", - сказав Тігіпко.

Разом з тим віце-прем’єр поскаржився, що уряд не може кардинально змінити систему оподаткування в короткі терміни. "Але й тут є складнощі. У малому бізнесі сьогодні задіяно 3 млн людей, у цих людей немає бухгалтерів, їм ніхто не порахує ні ПДВ, ні податок на прибуток. Такі реформи потрібно готувати системно, потрібен час", - сказав Тігіпко.

Нагадаємо, що раніше уряд уже зробив кілька кроків у посиленні фіскального преса на малий бізнес. Зокрема, Кабмін зобов’язав "спрощенців" додатково сплачувати 51 г ... Читати далі »

Категорія: Економіка | Переглядів: 487 | Додав: premium78 | Дата: 01.05.2010 | Коментарі (0)

У світі прийнято оцінювати перші сто днів нового президента. Ми отримали за перші 50 днів стільки ганьби, наче нас плавно повернули в совдепію і опустили посеред старої калюжі.

Усі ті щаблі, по яких Україна так повільно і важко підіймалася до незалежності і пристойної позиції у Європі, раптом стали "непотрібними".

Нині ми, як у поганому сні, побачили реквізит погорілого театру, і, нарешті, маємо угоду з Росією про легалізацію в Україні антиукраїнського плацдарму під назвою "РЧФ" - для практично безперешкодної дискредитації української державності.

Нас заспокоював той оптимізм, що "президенти не зраджують", а висока посада зобов'язує будувати державну споруду на уже закладеному фундаменті.

А тут Віктор Федорович після присяги на вірність українському народові зайняв позицію малоросійського генерал-губернатора, призначеного Кремлем. Схоже, він не зрозумів, що український народ довірив йому керівництво державою у згоді з Конституцією України. Люди ошелешені, але завтра вон ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 637 | Додав: premium78 | Дата: 01.05.2010 | Коментарі (0)

Опозиційні сили готують всі необхідні документи до міжнародних інституцій щодо грубих порушень при ратифікації Угоди між Президентами України та Росії щодо продовження терміну перебування в Криму Чорноморського флоту Російської Федерації.

Про це в ефірі однієї з ТВ програм заявив лідер партії "За Україну!", народний депутат від блоку “Наша Україна – Народна самооборона” В’ячеслав КИРИЛЕНКО.

"Партія "За Україну!", інші опозиційні сили готують відповідне подання до ПАРЄ, Європарламенту, до інших європейських інституцій з викладом тих порушень законодавства, Конституції, Регламенту і процедури, які відбулися під час "чорного вівторка" (27 квітня - УНІАН). І ми будемо відстоювати в цих європейських інституціях свою правоту. І громадяни України будуть відстоювати свою позицію поза парламентом, тому що до теперішньої влади в інакший спосіб нічого не доходить", - сказав він.

За словами В.КИРИЛЕНКА, голова ВР не мав права розпочинати пленарне засідання, оскільки в сесійній залі зар ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 501 | Додав: premium78 | Дата: 01.05.2010 | Коментарі (0)


27 квітня 2010 р. агресивно – здичавіла більшість депутатів Верховної Ради України ратифікувала зрадницьку угоду між президентами України та Росії про збільшення терміну перебування окупаційних військово-морських сил імперіалістичної Росії на території незалежної України. На жаль, Президент України Віктор Янукович недослухався до слушних заперечень багаточисельної української громади про неможливість пролонгування перебування іноземних військ та збереження їх військових баз на території України. Адже постійна діяльність Росії скерована на дестабілізацію як політичної так і економічної ситуації в Україні. До теперішнього часу Росія вважає українську територію своєю і веде відповідну пропаганду як у середині своєї держави так і у міжн ... Читати далі »
Категорія: Політика | Переглядів: 511 | Додав: premium78 | Дата: 01.05.2010 | Коментарі (0)

Вимога

Голові Верховної Ради України
Народним депутатам ВР України
Конституційному суду України
Генеральній Прокуратурі України

Незважаючи на численні погрози високих посадовців Російської Федерації щодо безпеки України у разі її вступу у НАТО, президент України Віктор Янукович, перевищуючи повноваження, дані йому Конституцією України та українським народом (а саме: статті 17-ї, у якій говориться про те, що: «На території України не допускається розташування іноземних військових баз, а також, що: «Захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу) підписав з Президентом Росії Дмитром Медведєвим у Харкові 21 квітня 2010р. угоду про продовження терміну перебування Чорноморського флоту Росії в Криму від 2017 р. до 2042 р.

Це вже не перший крок новообраного президента, який дестабілізує політичну ситуацію, породжуючи міжетнічні ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 520 | Додав: premium78 | Дата: 01.05.2010 | Коментарі (0)

Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz