ТЕНЕТА Вт, 19.03.2024, 10:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Травень » 29
стойкоТабачник вчергове збрехав, заявивши,
що Росія понесла від голоду більші втрати за Україну, вважає народний
депутат Іван Стойко.

«Заяви Дмитра
Табачника про те, що Голодомор не був Геноцидом українського народу, бо
нібито Росія постраждала від голоду більше, є не лише цинічною наругою
над пам’яттю мільйонів українців, а й черговою брехнею цього
псевдо-міністра».

Про це в коментарі Офіційному сайту «За Україну!» сказав народний
депутат, член Політради партії «За Україну!» Іван Стойко.

Він зауважив, що факт Геноциду українців у 1932-1933 рр. є
беззаперечним і визнаним не лише українським парламентом і судом, а й
авторитетними міжнародними організаціями та провідними державами світу.
«Напевно весь світ здивувався, коли дізнався що якийсь Табачник взявс ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 530 | Додав: premium78 | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (1)

Юлія Тимошенко ініціює процедуру перереєстрації народних депутатів місцевих рад від БЮТ з метою висловлення ними готовності чесно і професійно працювати.

Про це вона сказала у п'ятницю на прес-конференції у Сумах, повідомляє сайт Тимошенко.

"Ми запропонували таку процедуру перереєстрації. Перереєстрація - це коли депутати і Верховної Ради, і там, де треба, місцевих рад, просто заново пишуть заяву про вступ до фракції, причому викладаючи, що вони готові працювати для України, в тому числі в опозиції", - заявила лідер БЮТ.

"Хто нездатний перереєструватися і піти працювати в опозиційну фракцію, той залишається за межами фракції", - додала вона.

За словами Тимошенко, в її команді залишаться тільки ті люди, які здатні служити Україні і є професіоналами своєї справи.
"Я вважаю, що таке очищення для команди, яка, власне, і живе вірою в принципи, Україну і справедливість, я думаю, є дуже важливою", - резюмувала Тимошенко.

... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 486 | Додав: premium78 | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (0)

41% видавців та директорів регіональних газет вважають, що ведення видавничого бізнесу в квітні ускладнилося через дії органів влади. 19% видавців повідомляють, що в регіонах існує спроба з боку органів влади впливати на редакторів та журналістів. А 7% заявляють, що реалізатори преси відмовлялися брати для розповсюдження видання з публікаціями критичних матеріалів про органи влади.

Такі результати отримала Асоціація незалежних регіональних видавців України (АНРВУ) під час опитування у рамках проекту галузевих досліджень регіонального ринку друкованих ЗМІ. Як повідомляється у релізі АНВРУ, проект започатковано у квітні за підтримки «У-Медіа». У його рамках здійснюватиметься щомісячний моніторинг умов видавничого бізнесу в регіонах країни.

«Моніторинг умов ведення медіа бізнесу для регіональних видавництв є вкрай важливим не тільки для редакторів, журналістів, але й для всієї спільноти, оскільки результати його є барометром демократичної преси в Україні. Вже п ... Читати далі »
Категорія: Політика | Переглядів: 495 | Додав: premium78 | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (1)

Мер Києва Леонід Черновецький відкрив реставрований пам’ятник засновникам Києва. Відновлення одного з головних символів столиці тривало 3 місяці і 5 днів.

Відкриття пам’ятника проходило в урочистій обстановці. В Старонаводницькому парку грав Київський муніципальний духовий оркестр і співали вокалісти ансамблю "Благовість".

Синьо-жовту стрічку, якою був обв’язаний пам’ятник, зняв Леонід Черновецький. Під час його привітального слова стався конфуз - міський голова забув імена засновників Києва.

"Как я и обещал, ко дню Киева мы открываем полностью отреставрированный самый главный памятный знак Киева, памятник основателям Киева: Хориву, их сестре Ще.. Кию, - сказав Черновецький. Після секундної паузи він виправився. - Щеку и их сестре Лыбеди".

Подальшу промову мер міста читав з папірця.

УНІАН

Категорія: Політика | Переглядів: 610 | Додав: premium78 | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (1)

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings знизило рейтинг кредитних зобов'язань Іспанії на один рівень. На думку експертів агентства, економіка цієї держави відновлюватиметься стриманішими темпами, ніж прогнозує уряд. Fitch Ratings знизило довгостроковий рейтинг дефолта емітента в іноземній валюті і довгостроковий рейтинг дефолта емітента в місцевій валюті з ААА до АА+. Прогноз за рейтингами стабільний.

"Зниження рейтингів відображають думку аналітиків агентства про те, що падіння приватного сектора економіки Іспанії і великий зовнішній борг держави уповільнять зростання економіки країни в середньостроковій перспективі", - зазначив експерт Fitch Ratings Брайан Култон.

Дефіцит бюджету Іспанії за підсумками 2009 р. складає 11% від ВВП країни. Щоб скоротити цей показник до 2011 р. до 6% уряд країни розробив цілий пакет заходів: скорочення зарплат держслужбовців на 5%, припинення державних інвестицій в соціальні проекти, а також заморожування пенсій. 27 травня ці кроки були схв ... Читати далі »

Категорія: Економіка | Переглядів: 490 | Додав: premium78 | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (0)

Відень другий рік поспіль визнано найкращим в світі містом за якістю життя.

В рейтингу великих міст, який щороку публікується впливовою американською консалтинговою фірмою Mercer, друге місце зайняв Цюріх, на третьому - Женева. За ними йдуть Ванкувер (Канада) і Окленд (Нова Зеландія), повідомила ВВС.

При розрахунку місця в рейтингу враховувалися такі показники, як рівень злочинності, політична стабільність, кількість лікарень і якість медичної допомоги, зручність транспортної системи, наявність кафе і ресторанів, місць відпочинку, кліматичні умови, рівень особистої свободи і інші чинники - всього 39 критеріїв.

Сім рядків у першій десятці займають європейські міста.

Дюссельдорф стоїть в рейтингу на шостому місці, сьоме і восьме поділили Франкфурт і Мюнхен, на дев'ятому виявився швейцарський Берн. Першу десятку замикає Сідней (Австралія). Лондон став єдиним британським містом, яке потрапило до числа перших 50 міст, зайнявши 39-е місце.

З російських міст до top-50 не п ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 510 | Додав: premium78 | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (0)

Більше 3 мільярдів гривень, які Україна отримала в рамках Кіотського протоколу, знаходяться на рахунку Мінприроди.

Про це на прес-конференції заявив заступник міністра охорони природного довкілля України Анатолій Гриценко, повідомляє "РБК-Україна".

"Ці кошти знаходяться на рахунку Міністерства охорони природного довкілля де-факто і де-юре. Тобто казначейство видало довідку, що кошти в обсязі більше 3 мільярдів гривень знаходяться на рахунку міністерства. Я бачив цю довідку", - зазначив Гриценко.

Він додав, що вони будуть направлені на вирішення питань згідно з міжнародними домовленостями.

Нагадаємо, вчора на виїзному засіданні Ради регіонів у Львові голова Національного агентства з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів (НАЕР) Сергій Єрмілов заявив, що 3 мільярди гривень або 300 мільйонів євро, отримані за підсумками продажу першої частини нашої квоти (Японії), втрачено безповоротно. "Через це ми не можемо почати переговори з другого траншу н ... Читати далі »

Категорія: Економіка | Переглядів: 521 | Додав: premium78 | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (0)

Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz