ТЕНЕТА Вт, 19.03.2024, 05:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Травень » 27
У парку Горького в Харкові бульдозерами й екскаваторами давлять людей.

Про це повідомляє екологічна група "Печеніги".

За словами активістів, з боку вулиці Сумської кілька десятків людей в оранжевих жилетах, "б'ючи захисників парку, намагаються протягти техніку на місце рубки".

За повідомленнями з місця подій, бульдозери їдуть прямо на людей, на шлагбаум, біля якого стоять люди, тиснуть машиною.

"Міліції на місці немає, на виклик вона поки не прибула. Технікою вже травмовані люди, прибула швидка допомога. Все це відбувається в присутності журналістів", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, у четвер вранці активісти екологічної групи повідомляли, що екскаватор завдав травми двом людям, "впустивши" ківш їм на ноги.

У парку Горького з 20 травня місцеві жителі протистоять вирубці дерев

Українська правда

Категорія: Політика | Переглядів: 482 | Додав: premium78 | Дата: 27.05.2010 | Коментарі (0)

Поїздка Президента України Віктора Януковича на Львівщину не обійшлася без лінгвістично-географічного ляпу з боку голови держави.

Під кінець засідання Ради регіонів Віктор Янукович висунув пропозицію про те, щоби Україна подала заявку на проведення зимової Олімпіади 2022 року і при цьому сказав, щоби провести зимову Олімпіаду на Буковині.

“Зараз там немає відповідної інфраструктури, але коли ми подамо заявку будемо мати час, щоби все підготувати для Олімпіади в Карпатах” - сказав Президент.

Як виявилося, Янукович сплутав Буковину з Буковелем ― одним із найкращих гірськолижних курортів в Україні.

Вже перед прес-конференцією Януковича заступник голови Адміністрації Президента Ганна Герман намагалася “відмити” начальство.

“Йшлося про Буковель у Карпатах. Зрештою, на Буковині також є пагорбки і це ще теж Карпати” - сказала вона, а далі й сама наплутала. “Там, пам`ятаєте Франківська область з Чернігівською, тобто Чернівецькою через річку, через Черемош. Одна частина гори ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 533 | Додав: premium78 | Дата: 27.05.2010 | Коментарі (0)

Вінок, який впав на Президента України Віктора Януковича, продано на інтернет-аукціоні сьогодні, 27 травня.

Торги почалися з ціни 8000 гривень.

Вінок за 42 тисячі гривень придбав чоловік під ніком NikolayPavl, він побажав залишитися невідомим.

Гроші, отримані від продажу, підуть на захист ув'язнених Олексія Макарова та Віталія Краснощока, які були арештовані на марші пам'яті Максима Чайки в Одесі, і вже другий місяць перебувають в ув'язненні.

Нагадаємо, вінок, який впав на Януковича під час візиту російського президента Дмитра Медведєва, дістався партії Братство.

За словами лідера Братства Дмитра Корчинського, вінок принесли до партії "якісь хлопці, так сказати ті, які співчувають". "Вони витягли його прямо з-під пам'ятника, і принесли до нас", - сказав Корчинський.

У свою чергу, заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман назвала "мародерами" активістів Братства, які "вкрали вінок з могили Невідомого солдата".

... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 456 | Додав: premium78 | Дата: 27.05.2010 | Коментарі (0)

Новий закон, який розробляє Партія регіонів, має на меті русифікувати освіту, кіно та суди.

Партія регіонів розробляє новий закон, направлений на русифікацію усіх сфери життя. Документ мають намір ухвалити вже в червні. Про це повідомила депутат від ПР Олена Бондаренко.

У своїй програмі Кабмін обіцяє усунути українську мову з усіх сфер життя в жовтні. У фракції ПР говорять, що не мають наміру чекати осені для вирішення проблеми існування української мови. "Зараз чи не уся наша фракція задіяна в розробці нового закону про мови, який до червня має бути внесений до парламенту і до кінця місяця прийнятий", - заявила Бондаренко.

"Він (закон) зніме багато питань, включаючи мовні проблеми в освіті і кіно. Він вводитиме обов'язкову вимогу - запитувати студентів і батьків учнів якою мовою вони хочуть навчатися. Російська мова повернеться і в суди", - пообіцяла депутат.

Водночас так званий міністр освіти Табачник розповів, що в Києві вже діє норма, згідно з якою для відкриття рос ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 524 | Додав: premium78 | Дата: 27.05.2010 | Коментарі (0)

Сьогодні на території Міжнародного виставкового центру у Києві розпочав роботу 18-й Київський міжнародний автосалон SIA`2010, який проходитиме до 30 травня.

Як передає кореспондент УНІАН, цього року головна автомобільна подія України зібрала під дахом Міжнародного виставкового центру більш як 400 автокомпаній з усього світу.

Вперше у виставці беруть участь компанії з Індії, Малайзії, Молдови, Естонії. Вже традиційною є участь експостендів з Китаю, Польщі і Туреччини. Пропозиції тайванських компаній цього року представляє колективний організатор.

Серед учасників відомі автобренди - Mercedes-Benz, Chevrolet, Opel, Hyundai, Kia, Renault, Lada, Groz, Subaru, SsangYong, Chery, Geely, ZAZ, Bogdan.

Серед прем`єр і новинок автосалону можна відзначити Kia Venga, Hyundai Sonata і Hyundai ix35, кабріолет Е-класу від Mercedes-Benz, Opel Insignia, Chevrolet Cruze, Lada Priora Coupe, Lada Kalina Sport і всю лінійку нових моделей від Renault.

Крім того, у рамках головної автомобіл ... Читати далі »

Категорія: Економіка | Переглядів: 639 | Додав: premium78 | Дата: 27.05.2010 | Коментарі (0)

Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz