ТЕНЕТА Вт, 19.03.2024, 06:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Травень » 31 » Яворівський сподівається, що Кисельов не знайде у Раді 226 “подонків”
00:15
Яворівський сподівається, що Кисельов не знайде у Раді 226 “подонків”
Голова Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності Володимир Яворівський вважає аморальним внесення депутатом Василем Кисельовим законопроекту про внесення змін до Закону України "Про Голодомор 1932-1933 років в Україні".

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua.

“Кисельов, я б сказав, така “мечающаяся” особистість. Його образили. Він став “міліціонером”, правдошукачем. Але потім виявилося, що цього запалу вистачило не надовго. І він опинився між молотом і ковадлом, а потім взагалі доповнив молот. Його законопроект про відміну Голодомору, як геноциду українського народу це, просто провокація. Я думаю, що він увійде у історію як Герострат, як людина яка посягнула на найсвятіше, яка хоче заперечити, фактично майже, 10 млн. цих смертей мучеників, які помирали, яких навіть не відспівували. Це моральний злочин і людина взяла не тільки на себе, а хай мені Бог вибачає, на всю родину і весь його рід", - сказав депутат.

"Чи пройде цей законопроект? Мені важко зараз судити, що знайдеться 226 абсолютних невігласів, подонків, які готові перечиркнути те, що вже увійшло у свідомість українців. Моє ставлення до Ющенка загально зрозуміле. Я писав відкриті листи з вимогою, щоб він раніше йшов у відставку. Але я переконаний, що Голодомор це те, що залишиться. Ющенко відновив цю сторінку, яка увійшла у свідомість людей. Намагання Кисельова це кон'юнктура просто жорстока і безсовісна" - жорстко висказався Яворівський.

Коментуючи заяву Дмитра Табачника про те, що міністерство освіти має намір прописати в навчальній програмі з історії, що Голодомор - спільна трагедія, а не геноцид, Яворівський зазначив наступне:

“Наступає новий день і ми чекаємо, що знову викине цей ненависник всього українського. Українських імен, прізвищ, духу історії, культури. Всього, що пов'язано з словом українське. Стилістика міністра освіти ”брєдятіна” - це щось таке... У цивілізованій країні, навіть якби він сказав одне оце слово, про якусь сторінку історії Франції чи Польщі, що це брєдятіна, реальна сторінка, яка уже є незаперечною, то цю людину мабуть уже судили б за замах на історію, державність. А він, як бачите сидить. То він вирішує, що 15 підписів батьків достатньо, щоб навіть в українській школі створювали російський клас, то він відміняє іспити з української мови і літератури, то він пропонує увести двомовність. Через те оця “брєдятіна” від “брєдового” абсолютно міністра - вона вже нікого не дивує. Єдине що ждемо, коли підійде той час, коли можна буде об'єднатися і просто напросто з тріском, ганьбою вигнати його з цієї посади. Бо вони прийшли не надовго”, - підсумував нардеп.

Gazeta.ua

Категорія: Політика | Переглядів: 494 | Додав: premium78 | Теги: подонки, кісільв | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz