ТЕНЕТА Пт, 19.04.2024, 06:15
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Травень » 4 » Кримінальна справа проти сина Януковича
21:06
Кримінальна справа проти сина Януковича
Депутат від НУ-НС Юрій Гримчак просить генпрокурора порушити кримінальну справу стосовно сина президента, депутата від Партії регіонів Віктора Януковича. Про це йдеться у його заяві на ім’я Олександра Медведька про протиправні дії, вчинені проти нього в залі парламенту.

Ю. Гримчак звинувачує у скоєнні протиправних дій щодо нього регіоналів Януковича, Валерія Коновалюка, Валерія Малишева, Дмитра Святаша, - повідомили ZAXID.NET у прес-службі «Народної самооборони».

У своїй заяві депутат зазначив: "В зв'язку з тим, що я являюсь депутатом, 27 квітня 2010 року в період часу 10:35 я перебував в сесійній залі Верховної ради, де виконував свої посадові обв'язки депутата, пов'язані з державною діяльністю".

"Після початку роботи пленарного засідання, зі сторони урядової ложі, полетіли яйця в бік спікера Володимира Литвина. Після чого біля тієї ж ложі розпочалась бійка. Я знаходився на своєму робочому місці та спостерігав за цими хуліганськими діями депутатів зі сторони", - зазначив Гримчак.

"Після чого між рядами нашої політичної сили почав сильно виділятися дим, який стрімко заповнював залу. Я подумав, що хтось підпалив димову шашку та кинув її в наші ряди", - заявив він.

"Та коли я опустив свій погляд на підлогу, то побачив, що прямо в мене під ногами лежить металевий циліндр. Я подумав, що це може бути димова шашка яка ще не спрацювала, після чого я миттєво її схопив та поклав до кишені", - йдеться у заяві депутата.

За словами Гримчака, він накрив її ще руками і вискочив з зали та "комусь там віддав, щоб вона була знешкоджена". Депутат зазначив, що після цього він повернувся на своє робоче місце.

"В цей час до мене підбіг Коновалюк, який почав мені погрожувати фізичною розправою, нецензурно висловлюватись в мою адресу. Він стояв близько до мене, прямо навалювався своїм тілом", - пише НУ-НСівець.

"Я взяв його і відтягнув від себе, попросивши його зупинити свої протиправні дії. Але після цього він став ще агресивнішим, та почав махати руками", - наголосив Гримчак.

"На допомогу йому зразу прибули однопартійці: Малишев, Святаш та Янукович які почали мене душити руками за горло, бити кулаками по тулубу, а Коновалюк особисто наніс удар кулаком правої руки мені в праву надбрівну дугу, від чого у мене утворився крововилив та садна", - йдеться у заяві.

За його словами, "протиправні дії вказаних народних депутатів зафіксовані на фото та відеозапису".

Гримчак попросив генпрокурора "організувати проведення дослідчої перевірки та порушити кримінальну справу стосовно Коновалюка, Малишева, Святаша та Януковича".

http://www.zaxid.net/newsua/2010/4/29/191712/

Категорія: Політика | Переглядів: 571 | Додав: premium78 | Теги: Янукович, кримінал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz